1/2/15

oxyroN2.457

















2ης αγωνιστική της Basket League  ένα παιχνίδι που είχε διακοπεί και με απόφαση του ΑΣΕΑΔ επαναλαμβάνεται....

Αρηθ ΠΑΟΚ - 62-57

Ο ΠΑΟΚ έχασε στο "Αλεξάνδρειο" από το σκουλήκι με 62-57 αφού τον επηρέασαν τα απρόοπτα των τελευταίων ημερών, δηλαδή ο τραυματισμός του Κακαρούδη και η φυγή του Μπρέμερ....σε ένα παιχνίδι που είχε διακοπεί και με απόφαση του ΑΣΕΑΔ επαναλαμβάνεται.... παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Basket League

Σούλης Μαρκόπουλος
"Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του. Έπαιξε πολύ δυνατά και σκληρά και κέρδισε. Όπως είπε και ο Σαλούστρος κρίθηκε στις λεπτομέρειες, εμείς δεν κάναμε ορισμένα φάουλ που έπρεπε και ίσως επηρέασαν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι υπάρχει αυτή η δεδομένη κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε. Είχαμε ένα ταξίδι και ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ρωσία. Η πίεση στον Άρη ήταν μεγάλη και είδαμε πολλές μονομαχίες στο γήπεδο. Οπότε είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να έρθει και η κούραση. Κάποια πράγματα όπως μερικά ελεύθερα λέι απ πρέπει να τα δούμε. Όσον αφορά τα ριμπάουντ χάσαμε κάποια επιθετικά, μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο και μετά σε όλο το παιχνίδι άλλα τρία. Δεν νομίζω ότι έφταιξε αυτό. Δεν χάθηκε εκεί το παιχνίδι".
Όσο για το ότι ένα ακόμη ματς του ΠΑΟΚ κρίθηκε στο τέλος δήλωσε: "Αυτές οι ομάδες είναι ισοδύναμες, εάν ένας ή δύο παίκτες δεν είναι σε καλή μέρα, αλλά και σε καλή μέρα να είναι, είναι φυσιολογικό τα παιχνίδια να πάνε έτσι. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες".
Την ώρα που μιλούσε ο Πρίφτης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παρενέβη και είπε: "Παίζουμε ξανά μαζί το επόμενο Σαββατοκύριακο λες και είναι play offs. Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται".

Γιώργου Δέδα
"Δεν ήμασταν καλοί επιθετικά. Κάποιες στιγμές δεν ελέγξαμε τα επιθετικά ριμπάουντ, δεν τρέξαμε στην επίθεση και ήμασταν αγχωμένοι. Πολεμήσαμε ως το τέλος αλλά πληρώσαμε λάθη και κούραση. Ημασταν δεύτεροι, τώρα είμαστε τρίτοι. Εχουμε μπροστά μας το ματς με την Λιμόζ και από Πέμπτη βλέπουμε τον αγώνα με τον Αρη".

Χρήστος Σαλούστρος
"Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δεν κάναμε κάποια πράγματα που έπρεπε. Τρεις με τέσσερις πόντοι στο τέλος είναι διαφορά που δύσκολα καλύπτεται. Θέλω να αναλάβω και εγώ προσωπικά τις ευθύνες μου. Δεν πιστεύω ότι επηρέασε, είμαστε επαγγελματίες ξέραμε από την αρχή της σεζόν ότι θα έχουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ήταν και τυχερός ο Αρης και κέρδισε.Δεν καναμε καλές επιλογές στην επίθεση, δεν είχαμε προσήλωση στον στόχο μας και συγκέντρωση στο επιθετικό μας παιχνίδι κι έτσι δεν μας βγήκαν οι προσπάθειές μας. Και αντίθετα δεχόμασταν συνέχεια βολές".

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 29-27, 48-45, 62-57.

ΆρηΘ: Πάσαλιτς 3, Ριντ 16, Τόμας, Χαρίσης 3, Καραθανάσης, Βεζένκοφ 11, Νέιμικ 7, Μούρτος 7, Σίμτσακ 4, Αντεγκμπόγιε 11.

ΠΑΟΚ: Λάνγκφορντ 12, Λιάπης, Κάρτερ 11, Τσόχλας 2, Δέδας, Μαργαρίτης 8, Όντουμ 9, Βον 11, Σαλούστρος 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου