21/2/15

oxyroN2.477










25η αγωνιστική της Superleague

Βέροια - ΠΑΟΚ - 1-3

Για την 25η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τη Βέροια με 3-1... 

Άγγελος Αναστασιάδης
«Σήμερα ήμασταν καλοί. Στο πρώτο μέρος δε κινδυνέψαμε, μπορούσαμε κι άλλο γκολ. Στη κατάσταση που είμαστε γενικά με τα προβλήματά μας, ήταν θείο δώρο το γρήγορο γκολ. Λύνονται τα πόδια, φεύγει ο φόβος, βελτιώνεται η ψυχολογία. Πολλά.
Μετά από καιρό είδαμε τον ΠΑΟΚ να έχει ευκαιρίες, να έχει ψυχολογία, πόσο πιστεύετε ότι βοήθησαν οι αλλαγές που κάνατε;
Νομίζω ότι εμείς και στο ματς με τον Ατρόμητο ήμασταν ωραίοι. Είχαμε ένα καθαρά δικό μας ημίχρονο, μπορούσαμε πολύ εύκολα να κερδίσουμε. Και δυστυχώς έγινε τελικά μια πολύ άσχημη μέρα. Αλλά τα στοιχεία ήταν καλά και εκεί. Απλά δεν ευτυχήσαμε να μετουσιώσουμε σε γκολ τη καλή παρουσία. Σήμερα αυτό έγινε. Παρά τα προβλήματα με τραυματισμούς και τιμωρίες. η ομάδα ανταπεξήλθε.
Τελικά η Βέροια ήταν κακή ή ο ΠΑΟΚ;
Κοιτάξτε η Βέροια έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Και είναι μια δύσκολη αντίπαλος ειδικά εδώ μέσα. Σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Και έπρεπε να είμαστε όλοι μαζί, κάτι που δεν είχαμε σε προηγούμενα ματς. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος, έχει και καλό προπονητή.
Σε δύσκολη φάση η ομάδα, πως μπορεί να γυρίσει το κλίμα;
Κοιτάξτε εγώ είπα στα παιδιά ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με πολλή πίεση από παντού. Και πρέπει να κερδίσουμε αυτό τον κόσμο. Αυτός θα μας πάει ψηλά ή θα μας κάνει κομμάτια. Δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ μέση λύση. Και αυτό έγινε σήμερα, θα συμβεί και αύριο. Οι μόνοι που μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση είμαστε εμείς. Εμείς ήμασταν και οι μόνοι υπεύθυνοι για τα στραβά. Δε ψάχνουμε να ρίξουμε αλλού τις δικαιολογίες. Το αγωνιστικό κομμάτι φέρνει και διώνχει τον κόσμο.
Θα θέλατε να πάρετε θέση για την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ;
Δε νομίζω ότι έγινε κάτι από αυτά που γράφει η ανακοίνωση. Δε τη διάβασα, αλλά δεν ισχύει. Πότε έγιναν αυτά που λένε; Δεν έγινε τίποτα από αυτά. Θα πρέπει να ενημερώνονται προτού βγάλουν ανακοινώσεις. Είναι λάθος.
Σχόλιο για την αποχώρηση Βρύζα;
Κοιτάξτε και για το Ζήση εμείς φταίμε. Αν η ομάδα πήγαινε καλά, όπως και με τη δική μου παραίτηση, δε θα γινόταν. Την ευθύνη λοιπόν την έχουμε εμείς, με πρώτο εμένα. Αυτό είναι το σχόλιο μου.
Για τα χρέη του ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που γίνεται;
Εγώ δεν αλλάζω τη δήλωσή μου. Σε εκείνη παραμένω.

Μιγκέλ Βίτορ
«Είναι πολύ καλό ότι επιστρέψαμε στις νίκες. Είχαμε δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα. Όμως αν συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι όλοι μαζί και παλεύουμε τότε θα καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε κάτι.
Στο προηγούμενο ματς ξεκινήσαμε επίσης καλά αλλά τα πράγματα ήταν πολύπλοκα μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Πηγαίνουμε όλοι μαζί και για την συνέχεια.
Καταλαβαίνουμε τον κόσμο. Κάναμε ήττες και δεν ήταν χαρούμενος για αυτό, αλλά ούτε και εμείς ήμασταν χαρούμενοι. Εμείς θέλουμε να τους στείλουμε την αγάπη μας και να τους δείξουμε ότι για αυτούς προσπαθούμε και θέλουμε να τους κάνουμε ξανά χαρούμενους».

Βέροια: Τζινάρ, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Νέτο, Τάτος (53' Κάμπορα), Μπατιόν, Ντουμίτρου, Μπεν (73' Γεωργιάδης), Μπαργκάν (53' Ναζλίδης) και Βεργώνης.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος (91' Πούγγουρας), Κόστα, Βίτορ, Κωνσταντινίδης (84' Κίτσιου), Νομπόα, Κάτσε, Σκόνδρας, Μακ (81' Πόζογλου), Περέιρα και Γκολάσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου