15/2/15

oxyroN2.470












ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ. ΤΕΛΟΣ













24η αγωνιστική της Super League

ΑτρόμητοςΠΑΟΚ - 4-0 

ΠΟΣΟ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ....

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΕΕΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ......

Στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ γνώρισε μια ακόμη βαριά ήττα, αυτή τη φορά με 4-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο

Άγγελος Αναστασιάδης
«Βαριά ήττα για την ομάδα μας. ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, μπορούσαμε να προηγηθούμε, δυστυχώς για μια ακόμα φορά με την πρώτη φάση του αντιπάλου δεχθήκαμε γκολ. Πήγαμε στο ημίχρονο με δέκα παίκτες. Με δέκα ποδοσφαιριστές όταν δέχεσαι και δεύτερο γκολ τα πράγματα γίνονται πολύ απλά. Είναι μια ακόμα πολύ άσχημη μέρα για εμάς και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον ατρόμητο για τη νίκη του.
Είναι αναστρέψιμη η κατάσταση;
Εμείς έχουμε πολύ δύσκολη μέρα και πολύ άσχημο το αποτέλεσμα όπως και ο τρόπος που ήρθε. Αλλά, εγώ θα είμαι εδώ με τα παιδιά να παλέψουμε. Δε μπορώ να παρατήσω την ομάδα. Θα παλέψουμε να αναστρέψουμε την κατάσταση. Το μόνο πράγμα που μπορείς αν κάνεις είναι να μη μιλάς για να μπορέσεις να το πετύχεις. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Έχετε εντοπίσει το πρόβλημα;
Εμείς σήμερα δε μπορώ να πω ότι τα δε προσπαθήσαμε. Σε αντίθεση με άλλες φορές που δεν ήμασταν καλοί. Είμαι μαζί τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και θα παραμείνω για να μπορέσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση.
Βλέπουμε ένα ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος να είναι μέσα στο ματς και από την άλλη πλευρά μια ενέργεια ενός παίκτη που εγκληματεί απέναντι στην ομάδα του. Η άποψή σας;
Δεν ήρθα εδώ να κατηγορήσω κανέναν. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Είναι μια λάθος επιλογή. Νόμιζε ότι μπορούσε να βρει μπάλα, δεν έγινε. Ο τελευταίος που θα κατηγορήσω είμαι εγώ.
Άποψη για την πρώτη κίτρινη κάρτα του Αθανασιάδη έχετε;
Μη με ρωτάτε για τους διαιτητές.
Αγωνιστικά καθαρά, πως εξηγείτε τα γκολ;
Είναι να τρελαίνεσαι. Δεν είναι μόνο τα γκολ, αλλά και το πώς τα τρώμε. Δεν είναι θέμα ανοιχτού γηπέδου. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να λειτουργήσουμε. Δεν παρατάω την ομάδα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους στηρίξω.
Γράφτηκε ότι σας δόθηκε ένα μήνυμα από τη διοίκηση σε ο,τι έχει να κάνει με Τζανδάρη και Κατσικά, ότι δεν υπολογίζονται πλέον. υπάρχει όντως κάτι τέτοιο;
Δεν δέχομαι εντολές διοίκησης. Ο Κατσικάς αποφάσισε ότι θέλει να φύγει. Δεν μπορώ να χρησιμοποιώ παίκτη που θέλει να φύγει. Ο Τζανδάρης δεν αποφάσισε κάτι τέτοιο. Αν κάνει το ίδιο, θα δείξει. Δεν θα κρατήσω κάποιον με το ζόρι στην ομάδα. Όσο καλά παιδιά κι αν είναι, δεν θα παλέψουν και να βάλουν τα πόδια στη φωτιά, αν θέλουν να φύγουν. Αυτοί που θέλουν, είναι εδώ. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτοί οι δυο.
Άλλαξε τελικά κάτι μετά το ματς στο Καραισκάκη;
Δε πρέπει να μιλάμε για αυτά τα πράγματα. θα κάνω μόνο κακό στην ομάδα. Σίγουρα όμως από το παιχνίδι εκείνο και μετά η ομάδα έχει μια εντελώς αντίστροφη πορεία. Και αυτό δε χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το δεις. Σε όλα τα επίπεδα φαίνεται.
Πριν δέκα μέρες δηλώσατε ότι παραιτήστε. Τι άλλαξε;

Δεν άλλαξε τίποτα. Στην Ελλάδα ζω, όχι αλλού. Όταν χάνει μια ομάδα 4-0 με συνεχόμενα αποτελέσματα πολύ άσχημα, που μας κάνουν όλους να είμαστε άσχημα, αλλά όταν σε μια ομάδα δε μπορεί να φύγουν πολλοί, πρέπει να φύγει ένας. Ο μεγαλομέτοχος μου είπε ότι θα είμαστε μέχρι το καλοκαίρι εδώ και θα λειτουργήσουμε. Δε μπορώ τώρα να βγώ να τον κρεμάσω.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Δημούτσος (66' Μπρίτο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι (79' Παπάζογλου), Μαρσελίνιο (65' Αγκουαζί)

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας (73' Κωνσταντινίδης), Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Νομπόα, Κάτσε, Περέιρα (86' Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (56' Τζιόλης), Μακ, Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου