18/2/15

oxyroN2.475














Διεξήχθη  η κλήρωση για το final four του κυπέλλου βόλλευ...

Η κληρωτίδα ανέδειξε αντίπαλο του Δικεφάλου τον Φοίνικα Σύρου.
Στον άλλο ημιτελικό θα αγωνιστούν  η Κηφισιά με τον Ολυμπιακό.
Πιθανότερος τόπος διεξαγωγής  του final four φαίνεται η Σύρος χωρίς ωστόσο να  έχει παρθεί εώς τώρα οριστική απόφαση.
H διοργάνωση θα λάβει χώρα  στις 14-15 Μαρτίου.

Ο ΤΑΠ ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του για την άψογη παρουσία τους στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης στο ματς του κυπέλλου με τον Εθνικό.

Με υποδειγματική συμπεριφορά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ομάδα μας να πετύχει το στόχο της, που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας.
Την Καθαρή Δευτέρα 23/2 και ώρα 19:00 η ομάδας μας υποδέχεται στο PAOK Sports Arena τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 17η αγωνιστική της Volleyleague.
Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στη μεγάλη μάχη του πρωταθλήματος και σας θέλουμε δίπλα μας.
Να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι αυτή η ομάδα δεν παίζει πια .....ΜΟΝΗ της! Οι επιτυχίες της ομάδας μας ανήκουν στον κόσμο του ΠΑΟΚ που τις περιμένει.
Τέλος το TΑΠ ΠΑΟΚ ευχαριστεί ιδιαίτερα τη διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που μετά από χρόνια επέτρεψε την είσοδο στους φίλους της ομάδας μας.








17ης αγωνιστικής της Basket League  

Κόροιβο Αμαλιάδας - ΠΑΟΚ - 65-61

O ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας η ομάδα μπάσκετ του  Κόροιβο Αμαλιάδας σε παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Basket League και έχασε με 65-61 μετά από ένα πολύ κακό δευτερο ημίχρονο...Οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Πάτρα ήταν δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας...

Σούλης Μαρκόπουλος
«Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τη νίκη του. Δεν παίξαμε καθόλου καλά, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πετύχει τη νίκη. Είχαμε προβλήματα με τον Μαργαρίτη (στη μέση) που δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου, είχαμε παρόμοιο πρόβλημα και με τον Σαλούστρο, ενώ στην πορεία του αγώνα προέκυψε πρόβλημα με τα φάουλ. Αναγκαστήκαμε να πάμε σε χαμηλά σχήματα, ώστε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις του αγώνα. Είχαμε και την αστοχία έξω από την γραμμή του τριπόντου, κάναμε και πολλά λάθη και σίγουρα είναι μία άσχημη ήττα για μας, αλλά γενικά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε ότι θα ξεκουραστούμε τώρα που θα έχουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια. «Οι γονείς μου κατάγονται από εδώ. Εγώ γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για το θερμό χειροκρότημα και την διοίκηση του Κόροιβου για την βράβευση. Είναι σημαντικό για κάθε προπονητή να τον βραβεύουν, πολύ περισσότερο για μένα που είναι οι ρίζες μου από την περιοχή».
Για το μέλλον του ΠΑΟΚ, ο Σούλης Μαρκόπουλος:
«Νομίζω ότι γίνεται καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ και αυτή η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα, κόσμο και δικό της γήπεδο για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει».

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 38-40, 52-51, 65-61

Κόροιβος: Μαγκέτι 2, Μάρσαλ 14, Γιαννακίδης 3, Αγγελόπουλος 11, Μπόουερς 15, Βασίλιεβιτς 10, Τέρνερ 3, Ρούμπιο 7

ΠΑΟΚ: Λάνγκφορντ 12, Κάρτερ 4, Τσόχλας 14, Δέδας 2, Κώττας 1, Οντουμ 12, Βον 8, Σιναντίνοβιτς 2, Σαλούστρος 6














Φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος  νοκ άοτ

Εθνικό Αλεξανδρούπολης - ΠΑΟΚ - 0-3

H ομάδα volley του ΠΑΟΚ, για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος κέρδισε με 0-3 σετ τον τοπικό Εθνικό Αλεξανδρούπολης και πήρε την πρόκριση για τους "4" του κυπέλλου.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα το πρώτο (20-25) και το τρίτο σετ (14-25), στο δεύτερο (24-26) δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε τελικά. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ απέδειξε για ένα ακόμη ματς την ποιότητα που έχει ως ομάδα και κάλλιστα φέτος μπορεί να κατακτήσει το νταμπλ αφού θυμίζουμε πως είναι πρώτος στη βαθμολογία με τον Ολυμπιακό (οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες).
Στο πλευρό της ομάδας ήταν και  100 οπαδοί μας  οι οποίοι έδωσαν  όλες τους τις δυνάμεις για την μεγάλη πρόκριση.

Γιάννης Καλμαζίδης:
"Για άλλη μια φορά η σημαία της ομάδας μας ο Ερνάντο Γκόμεζ έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε σε κάποια σημεία που είχαμε δυσκολίες να ξεμπλοκάρουμε. Ήταν πολύ σημαντική η βοήθεια που είχαμε από τον πάγκο. Και ο Εφραιμίδης , και ο Ντίνας με την είσοδο τους μας βοήθησαν πολύ. Και ο Ανασταδιάδης που μπήκε στο τρίτο σετ με τα σέρβις του έκανε πολύ καλή δουλειά. Αν και δεν ξεκινήσαμε ιδιαίτερα καλά καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και τελικά να πάρουμε τη νίκη που μας στέλνει στην επόμενη φάση του κυπέλλου".

Τα σετ: 0-3 (20-25, 24-26, 14-25)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΗΣ (Μουστακίδης): Δαλακούρας Κ 2 (2/9επ, 55%υπ-25%), Μιχάλ 11 (7/9επ.1 άσος , 3μπλοκ), Κιόσης 4 (3/6επ. ), Δαλακούρας Α.7 (6/20επ. 48%υπ.-29%. 1 μπλοκ), Άντριτς 12 (12/26επ. ), Δαρίδης (λ-57%υπ-25%), Όστιν , Κασαμπαλής 3 (1/2επ), Δημητριάδης 1 (1/3επ. 29%υπ-14%).

ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Χιμένες 1 (0/4επ. 25%υπ-25%, 1 μπλοκ), Παντακίδης , Γκόμεζ 25 (25/39επ), Ρανγκέλ 5 (4/6επ. 1 μπλοκ), Σαφράνοβιτς 10 (6/16επ. 50%υπ-38%, 4 άσσοι), Κουρνέτας 5 (2/3επ. 2 μπλοκ 1 άσσος), Γκαράς (λ-67%-50%), Ντίνας 3(2/2επ.1 άσσος), Σαμπάνης , Αναστασιάδης 1(1 άσσος), Καρασαββίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...