4/2/15

oxyroN2.458















5ης αγωνιστικής της φάσης των "32" του Eurocup

ΠΑΟΚ - Λιμόζ - 68-79

Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της φάσης των "32" του Eurocup, o ΠΑΟΚ έχασε στην Paok Sports Arena, από τη γαλλική Limoges με 68-79 και αποκλείστηκε από τη φάση των "32".
Απίστευτο unfair από τον πανίβλακα προπονητή της γαλλικής ομάδας! Πήρε time out 2,2" πριν το τέλος και ενώ η ομάδα του ήταν στο +11!

Σούλης Μαρκόπουλος
"Σήμερα τελείωσε η προσπάθεια που κάναμε σαν ΠΑΟΚ στη Ευρώπη. Ανταποκριθήκαμε στα περισσότερα ματς, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μπράβο για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες της δεύτερης φάσης, ίσως να είχαμε καλύτερη τύχη. Σε αυτά τα ματς χρειάζεται και εμπειρία. Σήμερα παίζαμε με μια γεμάτη ομάδα. Παλέψαμε όσο το δυνατό περισσότερο. Θέλαμε να μεταφέρουμε το ματς κοντά στο καλάθι γατί είχαμε πρόβλημα έξω από το τρίποντο. Χάσαμε ορισμένες μάχες... Μπράβο στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν".
Για το πώς θα λειτουργήσει στο εξής ο αποκλεισμός: "Αυτό θα δείξει. Σίγουρα υπάρχει η κούραση. Η καταπόνηση  ήταν μεγάλη και αύριο το μεσημέρι καλούμαστε να έρθουμε εδώ για προπόνησή. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο (σ.σ. αυτό με τον Αρη)".
Για το τάιμ που πήρε ο τεχνικός της Λιμόζ στα 2'' πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 68-79: "Ο καθένας λειτουργεί όπως σκέφτεται. Παίζουν ρόλοι και οι πόντοι αλλά και η διαφορές".
Για το ότι δεν έδωσε το χέρι στο τέλος στον προπονητή της Λιμόζ: "Ηταν τόσο μεγάλη η ένταση και η πίεση του αγώνα. Είχε προηγηθεί ένα φάουλ που δεν δόθηκε. Οι διαιτητές έδωσαν μετά φάουλ υπέρ των αντιπάλων. Ηταν μια συσσωρευμένη κατάσταση...".
Για το αν ήταν... αδύνατο ο ΠΑΟΚ να νικήσει με όλα αυτά τα προβλήματα που έχει τελευταία: "Το αδύνατο δεν το ξέρεις. Και στο πρώτο ημίχρονο, χάναμε αλλά προηγηθήκαμε. Στη συνέχεια πήραμε διαφορά τριών πόντων (σ.σ. εννοεί με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου που ο ΠΑΟΚ στο οποίο δεν άρχισε καλά). Μετά δεν αντέξαμε. Κάναμε κακές επιλογές και λάθη και η Λιμόζ έχει καλούς παίκτες. Βρέθηκε σε καλή μέρα ο Βέστερμαν που δεν μας πλήγωσε στο πρώτο παιχνίδι".
Για τους Χαριτόπουλος και Σιναντίνοβιτς και το κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν το Σάββατο στο ματς με τον Αρη: "Τον Χαριτόπουλο τον ξέρουμε. Τον άλλο δεν τον ξέρουμε, θα δούμε αναλόγως με τις συνθήκες που θα υπάρχουν στον αγώνα".
Για τον νεαρό, Λιάπη: "Ο Λιάπης όσες φορές κλήθηκε να παίξει, ανταποκρίθηκε τις περισσότερες φορές σε αυτό που θέλουμε. Εχει απειρία αλλά και ζωηράδα. Είναι ένας νέος παίκτης που έχει φλόγα και αυτό είναι σημαντικό για κάθε παίκτη".
Για τον Μπρέμερ και την απουσία του: "Αυτό που προσέφερε ο Μπρέμερ, δεν το προσφέρει κανείς. Οχι τόσο παικτικά αλλά για την εμπιστοσύνη που είχαν οι άλλες παίκτες στο πρόσωπο του. Θα δείξει στη συνέχεια".

Βαγγέλης Μαργαρίτης: 
"Δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Καντού. Παίξαμε καλά, αλλά όταν φεύγαμε με πέντε πόντους, η Λιμόζ εύκολα γυρνούσε το ματς. Πρέπει να κρατήσουμε τα κεφάλια ψηλά και να συνεχίσουμε στις άλλες διοργανώσεις που έχουμε".
Για το ότι ήταν δυνατό το ματς: "Ηταν σκληρό ματς, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να πω πως δεν αντεπεξήλθαμε αλλά χάσαμε".
Για το αν είναι... ευεργετικό στη συνέχεια το ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια διοργάνωση λιγότερο: "Είχαμε στο μυαλό να περάσουμε. Το αν είναι ευεργετικό θα δείξει στη συνέχεια".
Για τους Χαριτόπουλο και Σιναντίνοβιτς και αν βοηθήσουν: "Ο Χαριτόπουλος έχει παίξει στην ομάδα, δεν τον φοβάμαι. Τον Σιναντίνοβιτς δεν τον ξέρω. Σίγουρα όμως θα μας βοηθήσουν στο rotation".
Για το αν είναι σημαντική η απουσία του Μπρέμερ: "Είναι καλός παίκτης. Μας βοήθησε πολύ, προσαρμόστηκε γρήγορα και έχει εμπειρία. Είναι μια μεγάλη απώλεια".

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 34-32, 54-51, 68-79

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 18 (2), Λιάπης 6 (2), Κάρτερ 19 (5), Τσόχλας 3 (1), Δέδας, Μαργαρίτης 15, Όντουμ 3, Βον 2, Σαλούστρος 2.

Λιμόζ (αστείος): Σμιθ 10 (2), Βέστερμαν 21 (4), Μπατίστα 4, Ζελαμπάλ 8, Αμαγκού 7, Μόερμαν 11 (1), Κάρι 5 (1), Μπουνιού Κολό 9, Πλάιστεντ 2, Ζερμπό 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...