7/2/15

oxyroN2.463





 















15η αγωνιστική της Basket League

ΠΑΟΚ - αρηθ - 77-78

Για την 15η αγωνιστική της Basket League, ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 7.000 οπαδους μας έχασε στην Paok Sports Arena από τον συμπολίτη με 77-78, δεν μπόρεσε να φύγει νικητής σε ένα παιχνίδι που είχε συγκλονιστικό φινάλε. Η ομάδα μετά το τέλος του ματς χειροκροτήθηκε για την προσπάθειά της, που τελικά έμεινε στη μέση...

Σούλης Μαρκόπουλος
«Μπράβο στον Αρη, ήταν συγκεντρωμένος και δίκαια κέρδισε. Ευχαριστώ τον κόσμο. Οι καλοί σουτέρ μας δεν ήταν σε καλή μέρα, ο Αρης πέτυχε μεγάλα σουτ και έβαλε μεγάλα καλάθια. Ολα αυτά μας επηρέασαν αρνητικά. Οταν θες να κερδίσεις, πρέπει να καλύψεις την ρακέτα και να κερδίζουμε επιθετικά ριμπάουντ. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο, πρέπει να δούμε τα λάθη μας, γιατί αρχίσαμε καλά και τώρα είμαστε πιο δύσκολα. Το λάθος έγινε ότι αφήσαμε να ξεκινήσουμε καλά ο Βεζένκοφ. Κάθε φορά που προσπαθούσαμε, έβαζε ένα μεγάλο καλάθι. Κάναμε κακές επιλογές στο τέλος».
Για τα χαμένα ριμπάουντ: «Είναι πρόβλημα και πρέπει να το δούμε, να δούμε και τι επιθετικά ριμπάουντ έχουν πάρει οι αντίπαλοι. Ηταν κάποια ριμπάουντ που οι δικοί μας τα διεκδίκησαν αλλά δεν τα πήραμε. Αυτό όμως δεν ήταν ήταν δικαιολογία, την ζημιά την έκαναν τα μεγάλα σουτ. Αλλά σίγουρα και με ένα ριμπάουντ χαμένο, χάνεις και την συγκέντρωση του».
Για την αντιμετώπιση του Βεζένκοφ: «Ο Μαργαρίτης σε όλα τα ματς τον αντιμετώπισε καλά τον Βεζένκοφ. Σήμερα ο Βεζένκοφ του πήρε την μπάλα δύο φορές από τα χέρια και μετά σκόραρε. Δεν είναι ο Μαργαρίτης όμως, αλλά όλη η ομάδα το πώς συμπεριφέρεται αμυντικά».
Για τον Χαριτόπουλο: «Ο Δημήτρης τώρα θα μπει και πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ στο εξής».
Για το ότι ο Βον άρχισε καλά ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο έπαιξε λίγο: "Εμείς πηγαίναμε καλά με το man to man, όταν πήγε όμως το ματς στη ζώνη άλλοι παίκτες ήταν πιο κατάλληλοι».
Κάρτερ: «Να μην χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας»
Ο Μαρκ Κάρτερ τόνισε από την πλευρά του: «Μπράβο στον Αρη για την νίκη, προσπάθησε να μας πιέσει. Ετσι είναι το μπάσκετ, είναι δύσκολο να χάνουμε στην έδρας μας και ο αντίπαλος να είναι πιο συγκεντρωμένος. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».
Για το πρόβλημα των ριμπάουντ: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ο Αρης έχει ψηλά κορμιά, δυσκολευτήκαμε και στο πρώτο ματς. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό».
Για το ότι ο Αρης ήταν καλά διαβασμένος και το κατά πόσο επηρέασε το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν είχε πολύ χρόνο να προετοιμαστεί για το ντέρμπι λόγω του αγώνα με την Λιμόζ ενώ οι "κίτρινοι" είχαν περισσότερες μέρες: «Δεν είναι θέμα αυτό. Χτιστήκαμε για να παίζουμε δύο ματς την εβδομάδα. Απλά ο Αρης έπαιξε καλύτερα και το θέμα είναι να μην χάσουμε αυτοπεποίθηση και να κοιτάξουμε μπροστά».
Για τα προβλήματα (τραυματισμοί) του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αρη: «Ολες οι ομάδες αντιμετωπίζουν τραυματισμούς. Ξέρουμε πως μας έλειπαν δύο παίκτες στο παιχνίδι στο πρώτο παιχνίδι και σε αυτό το ματς δεν ξέραμε πόσο θα βοηθήσουν οι δύο νέοι παίκτες που έχουμε οι οποίοι πάντως θα βοηθήσουν στη συνέχεια».

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 35-43, 52-63, 77-78.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 7, Λιάπης, Κάρτερ 21 (3), Τσόχλας 9 (1), Δέδας, Μαργαρίτης 11 (2), Κότας, Όντουμ 7 (1), Βον 18, Χαριτόπουλος 1, Σαλούστρος 3 (1).

Άρηθ (Πρίφτης): Πάσαλιτς 11 (2), Δήμας, Ριντ 11 (3) (7ριμπ.), Πουλιανίτης, Χαρίσης 6, Καραθανάσης 2, Βεζένκοφ 29 (5), Νέιμικ 7, Μούρτος 2, Σίμτσακ 1, Αντεγκμπόγε 9 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου