26/7/13

oxyro N2.048































 
Φιλικό παιχνίδι

Απόλλωνας Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ -1-2

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-2 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, έχοντας αρκετά καλή εικόνα. Τα γκολ Ολίσε και Λόρενς.

Σεκού Ολίσε 

Για το γκολ που πέτυχε: "Για μένα δεν είναι το σημαντικό να σκοράρω. Έχουμε πολύ καλή ομάδα φέτος, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Στο προηγούμενο παιχνίδι πετύχαμε έξι γκολ, σήμερα πετύχαμε δύο, νομίζω ότι είναι καλό για την ομάδα και για την προσπάθειά μας".
Για το παιχνίδι: "Ήταν ένα πολύ καλό τεστ και για μας και για τον προπονητή για να μας δει, αν και δεν ήταν καλός ο αγωνιστικός χώρος. Νομίζω ότι και σήμερα, αλλά και στον αγώνα με την Νις, είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε ορισμένα πράγματα, να δει και ο προπονητής που ακόμη μας μαθαίνει και να δούμε ποιοι θα παίξουν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι".
Για τη διάθεση που δείχνει από την αρχή της προετοιμασίας: "Έτσι είμαι εγώ, μου αρέσει να κάνω πλάκες, έτσι είμαι ο εαυτός μου και μου αρέσει να κάνω τους υπόλοιπους να περνούν καλά".
Για τους φιλάθλους: "Οι φίλαθλοι να είναι χαρούμενοι γιατί έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Με την Μέταλιστ θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας, αλλά ξέρουμε ότι θα μας βλέπουν από το σπίτι τους, από τις καφετέριες, θα είναι μαζί μας και θα κάνουμε το καλύτερο..
Για το Νέτσιντ: "Ο Τόμας είναι πολύ καλό παιδί. Παίξαμε δύο χρόνια μαζί, είναι πολύ καλός παίκτης και μαχητής στο γήπεδο. Ηταν άτυχος που είχε τραυματισμούς, θα του πάρει λίγο χρόνο, αλλά περιμένουμε ότι θα μας βοηθήσει πολύ".
Για το στιλ παιχνιδιού που του αρέσει: "Αν και το στιλ μου είναι να παίρνω την μπάλα και να κάνω κάτι που ο κόσμος δεν πιστεύει ότι μπορώ να κάνω, ήμαστε μία ομάδα που ο καθένας βάζει τον εαυτό του κάτω από την ομάδα. Πέρσι δεν μπόρεσα να δώσω αυτά που ήθελα, δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Ελπίζω ότι φέτος θα τα πάμε καλύτερα και θα διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη". 

Λίαμ Λόρενς

«Μου αρέσει να δοκιμάζω αυτά τα σουτ πάνω στην κίνηση. Κάποιες φορές πετυχαίνουν, μερικές πηγαίνουν πολύ ψηλά. Ο ανταγωνισμός κάνει πάντα καλό στις ομάδες. Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει δύο καλές ομάδες κι αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον προπονητή προκειμένου να επιλέξει τους 11, είναι ζήτημα συγκέντρωσης. Θα είναι κάτι νέο και για μένα και για αρκετούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κατευθύνουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε. Να μην παρασυρόμαστε από την εικόνα των φιλικών. Μιλήσαμε με τον προπονητή για την θέση που μπορώ να βοηθήσω περισσότερο. Ίσως περισσότερο εσωτερικό χαφ, νούμερο «8», αλλά ίσως και δεξιά που έχω κάνει και καριέρα, από τέτοια γήπεδα ξεκίνησα την καριέρα μου στην Ιρλανδία. Είναι θέμα συγκέντρωσης, να αφοσιώνεται και να πας για τη νίκη».

Απόλλωνας Καλαμαριάς: Βαλσαμάκης (Καρατζιοβαλής 46΄), Πιτσόκος (Σακκάς 63΄), Λιόνης (Κτιστόπουλος 65΄), Κισκαμπάνης (Λουϊζίδης 81΄) Καπίας, Βέργος (Βέντζιος 65΄), Μυλώσης (Αλμπάνης 46), Πασιαλής (Δρόσος 46΄), Μανουσαρίδης (Μωϋσίδης 60΄), Ναλμπάντης (Προβατίδης 56΄), Λι (Γκουγκουλιάς 46΄).
Στον πάγκο: Καρατζιοβαλής, Σακκάς, Αλμπάνης, Βέντζιος, Μωυσίδης, Προβατίδης, Γκουγκουλιάς, Δρόσος, Κτιστόπουλος, Λουϊτζίδης, Γιαγκουδάκης

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας (Νέτσιντ 62΄), Σπυρόπουλος (Ποζατζίδης 62΄), Τζανδάρης, Κατσικάς, Γκαρσία (Πόποβιτς 62΄), Κάτσε, Λόρενς (Κωνσταντινίδης 62΄), Ολίσε (Δεληγιαννίδης 62΄), Γιάννου, Αθανασιάδης (Πέλκας 46΄).
Στον πάγκο: Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης, Πέλκας, Νέτσιντ, Πόποβιτς, Δεληγιαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...