21/7/13

oxyro N2.045















ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΔΡΑΜΑΣ | ΝΕΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ

ΠΑΡΕΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ












H ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στον τρίτο γύρο του Challenge Cup. 

Με τη Βικτόρια Ρέγκια από τη Λευκορωσία κληρώθηκε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στον τρίτο γύρο του Challenge Cup. O πρώτος αγώνας θα γίνει στο Μινσκ στις 23-24 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα στη Θεσσαλονίκη. 

Στέλιος Υετίων
"Πρόκειται για μία μέση ομάδα μίας σημαντικής σχολής. Οι Λευκορώσοι επενδύουν τα τελευταία χρόνια στο χάντμπολ. Από την πλευρά μας θα συλλέξουμε όσα περισσότερα στοιχεία μπορούμε. Το σημαντικό είναι πώς θα εμφανιστούμε εμείς σε αυτούς τους αγώνες"

Με την αντίπαλο που ήθελαν κληρώθηκαν στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας τα κορίτσια του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ.

 
  











H κλήρωση της EHF

Η βουλγαρική Έταρ θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, όπως προέκυψε στην κλήρωση της EHF. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 5/6 Οκτωβρίου στη Βουλγαρία και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στη Θεσσαλονίκη.

Γρηγορία Γκόλια.
"Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το βουλγάρικο χάντμπολ δεν είναι πλέον στο καλό επίπεδο που ήταν παλαιότερα. Θα συλλέξουμε τα στοιχεία και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Το σημαντικό είναι ότι δεν θα έχουμε την επιβάρυνση του μεγάλου ταξιδιού"


















Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΛΜΩΠΙΑΣ | ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ














 Ανακοινώθηκε από την UEFA το πρόγραμμα της προκριματικής φάσης του γυναικείου Τσάμπιονς Λιγκ.

08/08/2013, 13:30
ΠΑΟΚ - Pärnu Jalgpalliklubi (Εσθονία)

10/08/2013, 13:30
ΠΑΟΚ – ŽFK Bilјanini Izvori 2010 (Σκόπια)

13/08/2013, 18:00
PK-35 Vantaa (Φινλανδία) - ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...