7/7/13

oxyro N2.033

























 

Το πρώτο  φιλικό για τη νέα σεζόν 2013
ΠΑΟΚ - Ανζί - 0-0
Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν έμεινε στο 0-0 με την Ανζι. Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του Στέφενς που η εικόνα  ήταν αρκετά καλή. Οι ΠΑΟΚτσήδες που πάντα ακολουθούν την ομάδα ήταν εντυπωσιακοί.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Λόπεθ, Βίτορ, Λάζαρ, Τζανδάρης, Βούκιτς, Δεληγιαννίδης, Πόποβιτς, Γιάννου.
ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Κατσικάς, Ποζατζίδης, Τζιόλης, Κάτσε, Λόρενς, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης
 

Ανζί: Γκαμπούλοφ, Γκατζιμπένκοφ, Τακιρμπέκοφ, Εβερτον, Ζουσιλέι, Ντιαρά (Αχμέτοφ 46΄), Μπουσουφά, Γουΐλιαν (Μεχντί 72΄), Ντενίσοφ, Ιόνοφ (Σάτοφ 46΄), Ετό (Τραορέ 46΄).

Χιουμπ Στέφενς
«Εχουμε δουλέψει πολύ σκληρά τις δύο τελευταίες ημέρες, αν και είχαμε το φιλικό. Θέλαμε οι παίκτες μας να είναι ανταγωνιστικοί παίζοντας από 45 λεπτά. Είμαστε χαρούμενοι που απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα όπως η Ανζί δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους και ουσιαστικά εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε, είμαι πολύ χαρούμενος για τους νέους ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικό να δίνεις χρόνο συμμετοχής σε αυτά τα παιδιά, για να παίρνουν εμπειρίες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνισή τους. Έχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες 14 ημέρες, έχουμε μιλήσει αρκετά για το στυλ της οργάνωσης που θέλουμε να έχουμε στο γήπεδο. Η Ανζί δεν είχε απαντήσεις σε αυτό. Συνήθως ξεκινάς τα φιλικά με εύκολους αντιπάλους, αλλά είναι σημαντικό το πώς αγωνιστήκαμε κι απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, για μένα το πρώτο ζητούμενο δεν είναι το αποτέλεσμα στα φιλικά, αλλά το πώς παίζεις. Οι παίκτες πάντα παίζουν για να κερδίσουν και είναι σημαντικό που η ομάδα έπαιξε με τέτοιο τρόπο για να κερδίσει».

Για την μεταγραφή του Λούκας: «τον ξέρω τον παίκτη, είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή του. Είδατε ότι και οι νεαροί παίκτες μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και από αυτόν περιμένουμε επίσης να μας βοηθήσει».

Λόπεθ
«Νομίζω ότι ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση, ικανοποιητικό αυτό που δείξαμε. Κάνουμε προπόνηση αρκετές ημέρες, μερικοί παίκτες είναι λίγες μέρες στην ομάδα, αλλά το πώς παίξαμε κι απέναντι σε αυτή την ομάδα είναι θετικό», ενώ συνέχισε: «δεν νομίζω ότι ήταν έκπληξη ο τρόπος που παίξαμε. Τα φιλικά παιχνίδια είναι διαφορετικά από τις επίσημες διοργανώσεις. Το σημαντικό είναι να δουλέψουμε πάνω σε σημαντικά πράγματα που δείξαμε ότι θέλουμε δουλειά. Σαφώς και δεν είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε χρόνο, αλλά είμαστε σε καλό επίπεδο. Είμαστε αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Ξέρουμε ότι πλησιάζουν τα σημαντικά επίσημα παιχνίδια και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι», ενώ σχολίασε και την απόκτηση του Λούκας: «τον ξέρω όχι μόνο επειδή είναι Ισπανός, αλλά είμαστε και φίλοι. Ξέρω ότι έπαιξε απέναντι στον ΠΑΟΚ με την Καρπάτι και όλοι έχουν άποψη για το πώς μπορεί να παίξει. Είναι γρήγορος ποδοσφαιριστής και θα μας βοηθήσει πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...