24/7/13

oxyro N2.046






























 
Φιλικό παιχνίδι ΤΟΥΜΠΑ

ΠΑΟΚ - Νις - 6-0

Ο ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι, μπροστά σε 18.000 οπαδούς μας  σκόρπισε τη Νις με 6-0, η οποία δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην γενική πρόβα ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας μας!Τα γκολ  Αθανασιάδης (χατ τρικ),  Γεωργιάδης (1 γκολ 1 ασίστ) και  Σαλπιγγίδης  (1 ασίστ). Κατσικάς (1 γκολ)

Χιουμπ Στέφενς 
«Ποιος δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος... Δεν είναι όμως τίποτα παραπάνω από ένα φιλικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να σταθούμε στο αποτέλεσμα. Μπορούμε να δούμε το μέλλον με ικανοποίηση. Η Νις είναι καλή ομάδα, έχασε αρκετή από την δύναμή της όταν έκανε πολλές αλλαγές, αλλά και τότε, είδαμε ότι εμείς ήμασταν αυτοί που παίξαμε καλά στο παιχνίδι. Θα μιλήσω αύριο με τους παίκτες, θα τους πω να μην μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, γιατί εάν δεν έχουμε άλλα αποτελέσματα θα είναι σαν μην κάναμε τίποτα. Μου άρεσε ότι ήμασταν ομάδα. Θα δείτε ίσως μία άλλη ενδεκάδα στο επόμενο παιχνίδι, ίσως μία διαφορετική και την άλλη Τρίτη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε ομάδα. Μιλήσαμε με τους παίκτες, είμαι ικανοποιημένος για το 95% των προσπαθειών, υπήρχε κι ένα 5% που δεν μου άρεσε. Δουλεύουν σκληρά όμως οι παίκτες και είναι φυσιολογικό και αποδεκτό να κάνουν λάθη».

Για τη Μέταλιστ:
«Είναι δύσκολη η δουλειά μας. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχουν μεγάλους παίκτες, αλλά για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας πρέπει να δουλέψουμε πάνω κι από το 100%».

Για τα τρία γκολ του Αθανασιάδη: «Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που βάζουν γκολ.. Είναι σημαντικό που έρχονται παίκτες από τον πάγκο και κάνουν την δουλειά τους. Δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο. Είναι σημαντικό και ο παίκτης να αισθάνεται καλά».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ήταν σπουδαίο που υπήρχε τόσος κόσμος και για το τιμ και για τους ποδοσφαιριστές. Και είμαστε ευγνώμονες για αυτό».

Νίκος Σπυρόπουλος
«Η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ καλή, ελπίζω το ίδιο πρόσωπο να έχουμε και στο παιχνίδι της Τρίτης, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Με τον προπονητή μας δουλεύουμε αρκετές ημέρες στην προετοιμασία, προσπαθούμε να κατανοήσουμε την φιλοσοφία του. Μας έχει ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα. Και η φυσική κατάσταση είναι μέρος της δουλειάς, αλλά και τακτικά κομμάτια έχουμε δουλέψει αρκετά. Θα θέλαμε σίγουρα τον κόσμο δίπλα μας, παίζουμε χωρίς το κοινό μας στο πρώτο παιχνίδι, πρέπει να το αντιληφθούμε αυτό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και όλα να πάνε καλά».

Τόμας Νέτσιντ
«Την περίμενα αυτή την στιγμή. ΉΘελα να παίξω ξανά σε αυτό το γήπεδο και θεωρώ ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στην Ελλάδα. Νιώθω έτοιμος, Βρίσκω την φόρμα μου. Είμαι λίγο καιρό εδώ, βελτιώνομαι, αλλά νιώθω σίγουρος και πιστεύω σύντομα να παίξω. Χρειάζομαι παιχνίδια και προπονήσεις, αλλά θα είμαι σύντομα έτοιμος να παίξω».

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ:
«Δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ. Και όσο για την αλλαγή στον αριθμό της φανέλας μου, είναι νέα ομάδα, νέα ζωή και νέος αριθμός στη φανέλα. Ελπίζω θα με βοηθήσει».

Για τις φιλοδοξίες του: «Αυτή την στιγμή για μένα είναι μόνο ο ΠΑΟΚ. Θέλω να παίξω με την ομάδα και να βάλω πολλά γκολ. Και επειδή και με την ΤΣΣΚΑ είχα πάντα υψηλούς στόχους, θέλω και με τον ΠΑΟΚ να κερδίσω ότι περισσότερο μπορώ».

Γιώργος Γεωργιάδης
«Πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν πρέπει να θυμόμαστε πολύ τα παιχνίδια και ιδιαίτερα τα φιλικά. Ήταν φιλικό, σίγουρα το 6-0 είναι εντυπωσιακό, αλλά το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι. Νιώθω καλά με την προετοιμασία. Κι εφόσον ο προπονητής δείχνει εμπιστοσύνη σε μένα θα προσπαθώ για το καλύτερο. Δυστυχώς για μας, ο κόσμος του ΠΑΟΚ που τον είδαμε και σήμερα πόσο κοντά είναι στην ομάδα, δεν θα είναι μαζί μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, θα παίξουμε σαν να έχουμε 20.000 κόσμο στο πλευρό μας. Και θα ματώσουμε για το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Στέφανος Αθανασιάδης
"Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ το φιλικό με τη Νις, απέναντι σε έναν αξιόπιστο αντίπαλο μια εβδομάδα πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο για τα 90 λεπτά του παιχνιδιού. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για την ομάδα και αυτό φάνηκε και σήμερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Θέλουμε σκορ πρόκρισης με τη Μέταλιστ και χωρίς την παρουσία των φιλάθλων μας. Είναι δυσάρεστο το γεγονός πως θα παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους μας, αλλά θα πρέπει να ανταποκριθούμε"

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Ζαχαριάδης
ΒΟΗΘΟΙ : Θανασακούδης - Μερκενίδης.

ΠΑΟΚ : Γλύκος - Κίτσιου (69 Σκόνδρας), Βίτορ (84 Κατσικάς), Κατσουράνης, Λίνο (72 Σπυρόπουλος) - Λάζαρ (62 Αθανασιάδης), Τζιόλης (84 Κάτσε) - Γεωργιάδης (72 Ολίσε), Βούκιτς (62 Λόρενς), Λούκας - Σαλπιγγίδης (77 Νέσιντ).

ΝΙΣ : Οσπινά - Πουέλ, Κολοτζιέτζακ, Πεϊτσίνοβιτς, Αμαβί - Μεντί, Ντιγκάρντ - Πιέντ, Τραορέ, Μπρουλς - Εϊσερίκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...