18/7/13

oxyro N2.041














Eπίσκεψη του ειδικού κλιμακίου της ΟΥΕΦΑ στο γήπεδο της Τούμπας ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και το γήπεδο της Τούμπας του τετραμελούς κλιμακίου της UEFA. Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έλεγξαν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Τούμπας ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η κλήρωση του οποίου θα γίνει την Παρασκευή (19/7) στη Νυών της Ελβετίας.

Μετά τις διαδοχικές συναντήσεις με τους επικεφαλής των αρμοδίων τμημάτων της ΠΑΕ, στους οποίους ανέλυσαν τις υψηλές απαιτήσεις της διοργάνωσης και το πλαίσιο στο οποίο θα πρέπει να κινηθεί ο ΠΑΟΚ σε επίπεδο εγκαταστάσεων και υποδομών φιλοξενίας, εισιτηρίων, κέντρου Τύπου, δημοσιογραφικών θεωρείων, τηλεοπτικών στούντιο και λοιπών αναγκών ενός αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ακολούθησε η επιθεώρηση του γηπέδου.

Το κλιμάκιο της UEFA «ξεσκόνισε» το γήπεδο ελέγχοντας εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια, τόσο εκτός γηπέδου (θέσεις πάρκινγκ, πρόσβαση των τηλεοπτικών βαν κλπ) όσο φυσικά και εντός: Στις εξέδρες, στα αποδυτήρια γηπεδούχων, φιλοξενούμενων, διαιτητών, παρατηρητών, την αίθουσα ελέγχου ντόπινγκ, την αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου, τον χώρο της μικτής ζώνης, την προσβασιμότητα από και προς την κάθε θύρα, τα δημοσιογραφικά θεωρεία, τις θέσεις των τηλεσχολιαστών κλπ.

Η ικανοποίηση των ανθρώπων της UEFA ήταν εμφανής, δεδομένου ότι κάποιοι εξ αυτών είχαν επισκεφτεί την Τούμπα προτού ανακαινιστεί το γήπεδο. Μάλιστα για τον αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και αυτόν για τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ, δεν απαιτούνται ιδιαίτερες αλλαγές προκειμένου να εξυπηρετήσουν και τις πλέον ειδικές ανάγκες της UEFA, της στατιστικής υπηρεσίας με την οποία συνεργάζεται, καθώς επίσης και του τηλεοπτικού δικτύου (Nova) που θα στείλει την εικόνα σε όλη την Ευρώπη.

Ακόμη και για τη φάση των ομίλων οι αλλαγές που απαιτούνται είναι ελάχιστες και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαβεβαίωσαν την UEFA ότι στην περίπτωση που ο Δικέφαλος θα έχει προχωρήσει στη διοργάνωση, τα πάντα θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους αγώνες του σημαντικότερου διασυλλογικού θεσμού…»












Ή ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ η προπόνηση της Κυριακής.
«Η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει το απόγευμα της Παρασκευής από το Λέομπεν της Αυστρίας, όπου η ομάδα πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οι παίκτες του Δικεφάλου θα ξεκουραστούν το Σάββατο και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Κυριακή.

Μάλιστα η πρώτη προπόνηση μετά την προετοιμασία θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας παρουσία όσων φιλάθλων επιθυμούν να δουν τον ΠΑΟΚ, αλλά και τους παίκτες που ενσωματώθηκαν στην ομάδα στο διάστημα της προετοιμασίας της (Λούκας, Μιγκέλ Βίτορ, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Ολίσε, Νέσιντ)»..












Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με την γαλλική Νις (23/7).
Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Νις θα ξεκινήσει στις 9μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά (OTE TV Sport 3), ενώ οι τιμές των εισιτηρίων είναι…
VIP 80€
VIP a 50€
Θ1-Θ2-Θ3 15€
Θ5-Θ6 10€
Θ4-4α, Θ7-7α 5€

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από Δευτέρα (22/7) από τις 09.00 μέχρι τις 17.00 και την Τρίτη (23/7) από τις 09.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την ημέρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα με τη Νις (Τρίτη 23/7) από τα εκδοτήρια δεν θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας παρά μόνο εισιτήρια για τη φιλική αναμέτρηση.













 Η απόφαση του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου για τη Φενέρμπαχτσε, αναφέρει πως η τουρκική ομάδα θα συμμετέχει κανονικά στην αυριανή κλήρωση και η οριστική απόφαση θα εκδοθεί πριν τις 28 Αυγούστου 

Η ανακοίνωση του CAS αναφέρει:
«Μετά από συμφωνία στην οποία έφτασαν η πλευρά αυτών που έκαναν την έφεση και η UEFA, οι αποφάσεις για την Φενέρμπαχτσε και την Μπεσίκτας που έχουν βγει δεν θα ισχύσουν μέχρι το CAS να βγάλει την τελική του απόφαση για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Αυτό σημαίνει πως η Φενέρμπαχτσε και η Μπεσίκτας θα πάρουν μέρος στις κληρώσεις των προκριματικών Champions League και Europa League. Στο μεσοδιάστημα, οι διαιτητικές διαδικασίες θα προχωρούν με βάση το χρονοδιάγραμμα που συμφωνήθηκε μεταξύ των αντιδίκων, μέσα στον Αύγουστο θα γίνουν οι ακροάσεις ενώ η απόφαση θα ληφθεί πριν από την 28η Αυγούστου (για την Φενέρμπαχτσε) και πριν την 30η Αυγούστου (για την Μπεσίκτας)».

Πλέον απομένει και η επίσημη ανακοίνωση της UEFA, που είναι και η διοργανώτρια αρχή για να γνωρίζει και επίσημα ο ΠΑΟΚ, αν αύριο θα βρίσκεται στους ισχυρούς ή τους αδύναμους του τρίτου προκριματικού γύρου.

Στη φωτογραφία είναι η απόφαση του CAS που ανακοινώθηκε πριν από λίγο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...