11/7/13

oxyro N2.034

 


 





















2o Φιλικό για τη νέα σεζόν 2013

ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη - 2-0

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 την Κοπεγχάγη με γκολ των Λόρενς και Σαλπιγγίδη, και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Χιουμπ Στέφενς
«Εχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο προετοιμασίας και για αυτό οι παίκτες θα πάρουν μισή ελεύθερα. Σίγουρα το πρώτο κομμάτι που δουλεύουμε είναι η προετοιμασία. Η Κοπεγχάγη είναι πολύ οργανωμένη ομάδα, αλλά εμείς ήμασταν αυτοί που πιέσαμε και φτάσαμε και κοντά στο γκολ αλλά και το πετύχαμε, ενώ οι αντίπαλοί μας δεν κατάφεραν να μας δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, Επιθετικά πρέπει να παίζουμε όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση,. Παίξαμε φυσιολογικά, νομίζω ότι κάναμε ένα φυσιολογικό παιχνίδι, αν και σε μερικές στιγμές, συμφωνών ότι θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί στο παιχνίδι μας. Δεν ικανοποιεί μόνο εμένα, αλλά και τους ποδοσφαιριστές να βλέπουν ότι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις βγαίνει και στους αγώνες. Τους δίνει αυτοπεποίθηση. Σίγουρα μετράει το γεγονός ξεκινήσαμε με δυνατά παιχνίδια. Είναι πρόγραμμα που το βρήκα και το αποδέχθηκα κι από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να δίνουμε περισσότερο χρόνο στους παίκτες, από 60 λεπτά μέχρι 90 και το ευχάριστο είναι ότι δεν έχουμε κανένα τραυματισμό μέχρι τώρα, έχουμε ήδη πάρα πολύ καλή ομάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά που βλέπω. Εχουμε και δύο παιδιά που είναι ακόμη πίσω, τον Νίκο (Σπυρόπουλος) και τον Λούκας και περιμένομε να έρθουν στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους. Κι όταν θα είναι, αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε και καλύτεροι, σίγουρα χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές και μίλησα μαζί του. Αλλά τον χρειαζόμαστε και τον περιμένουμε, όπως όλους τους παίκτες».

Γιώργου Κατσικά
«Είναι ένα στάδιο προετοιμασίας, αλλά δεν είναι καθόλου αδιάφορα αυτά τα παιχνίδια. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε σε αυτή την περίοδο ενόψει των αγώνων της Ευρώπης. Το πρώτο παιχνίδι με την Ανζί μάλλον ήταν ισορροπημένο, αλλά σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι θετικό που δεν έχουμε δεχθεί γκολ. Όλα αυτά βοηθούν για να βελτιωθούμε περισσότερο στο γήπεδο και όσο περνά ο καιρός να γινόμαστε καλύτεροι. Από την πρώτη μέρα που ήρθε ο προπονητής μας είπε να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και να το ευχαριστιόμαστε. Κι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

Λίαμ Λόρενς
«Ίσως αυτό το γκολ να είναι ένα καλό σημάδι για μία καλή χρονιά. Ξέρω ότι είναι ακόμη η περίοδος της προετοιμασίας, αλλά υπάρχει νέος προπονητής και πρέπει να κάνουμε όλοι ότι καλύτερο μπορούμε. Κι εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ καλύτερο για την ομάδα. Η Κοπεγχάγη είναι μία καλή ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και σίγουρα μας ικανοποιεί που κερδίσαμε».

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Λίνο, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Κάτσε, Τζανδάρης, Ολίσε, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Αθανασιάδης

Ο ΠΑΟΚ στο δευτερο μερος:
Χακόμπο,Κίτσιου,Ποζατζίδης,Βίτορ,Κατσουράνης,Λάζαρ,Τζιόλης,Λόρενς,
Πόποβιτς,Σαλπιγγίδης,Γιάννου 

Κοπεγχάγη: Βίλαντ, Λ. Γιάκομπσεν, Σίγκουρτσον, Σταρσγκάαρντ, Μπένγκστον, Γκίσλασον,. Κρίστενσεν, Ντιλέινι, Αμανγκβά, Βετόκελε, Σαντίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...