21/7/13

oxyro N2.043









H ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ανακοίνωση για φιλικό  την Παρασκευή  στο γήπεδο του Απόλλωνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

«Κατόπιν επιθυμίας του Χούμπ Στέφενς, που θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους ποδοσφαιριστές δεν αγωνιστούν στο φιλικό εναντίον της Νις, οριστικοποιήθηκε σήμερα νέος φιλικός αγώνας εναντίον του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 9 στο γήπεδο της Καλαμαριάς».














Το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια διαρκείας και ορίζει εκπτώσεις για τους ανέργους και τις μαζικές αγορές εισιτηρίων.

Η τιμή για κάθε εισιτήριο θα είναι στα 20 ευρώ, ενώ για όσους είναι άνεργοι θα μειώνεται στα 15 ευρώ με την επίδειξη της κάρτας ανεργείας. Παράλληλα με την αγορά δέκα εισιτηρίων διαρκείας θα δίνεται ένα επιπλέον ως δώρο.

Γρηγόρης Πετρίδης
"Θα είμαστε έτοιμοι σε λίγες μέρες αναφορικά με τη διάθεσή των εισιτηρίων διαρκείας. Στόχος μας είναι να πουλήσουμε χίλια εισιτήρια και αυτό θεωρώ ότι είναι εφικτό για ένα τμήμα που τα τελευταία χρόνια έχει φέρει τρεις τίτλους στον ΠΑΟΚ. Μειώσαμε τις τιμές από 30 ευρώ στα 20 ευρώ, ώστε τα διαρκείας να γίνουν ακόμη πιο προσιτά, σε μία πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα μας βοηθήσει"













Στην κυκλοφορία θα τεθούν από αύριο τα εισιτήρια διαρκείας της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ.
 
Με αντίτιμο 10 ευρώ για ανέργους και μέλη των συνδέσμων και 20 ευρώ για όλους τους άλλους φίλους του ΠΑΟΚ, τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται και στο γήπεδο της Τούμπας αύριο Τρίτη, στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ – Νις. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από κοπέλες του τμήματος σε όλες τις θύρες.
 
Δημήτρης Χασεκίδης
«Καλούμε τους φίλους του ΠΑΟΚ να μας στηρίξουν με ένα μικρό ποσό από το υστέρημά τους. Αυτή η ομάδα πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 και εκπροσώπησε επάξια τον ΠΑΟΚ με όλα τα ιδανικά που αντιπροσωπεύει αυτός ο σύλλογος. Φέτος στοχεύουμε τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου Ελλάδος με κινήσεις που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση στο χώρο του ελληνικού χάντμπολ», δήλωσε ο έφορος της ομάδας, , στο paokhandball.gr.

Από αύριο και κάθε μέρα, τα εισιτήρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα διατίθενται και από τα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου