15/7/13

oxyro N2.038


 



















 

4o Φιλικό για τη νέα σεζόν 2013

Πάσινγκ - ΠΑΟΚ - 0-1

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Πάσινγκ, 1-0, χάρη σε ένα γκολ-φάουλ του Ζβόνιμιρ Βούκιτς στο 39΄. Ντεμπούτο για Λούκας και Σπυρόπουλο.

Χιουμπ Στέφενς
«Είδαμε πάνω κάτω αυτό που θέλαμε να δούμε και χθες. Κάποιους παίκτες να παίζουν 90 λεπτά. Σαν παιχνίδι δεν ήταν από τα καλά. Είχαμε προβλήματα, κυρίως από την μέση προς την επίθεση κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Υπάρχουν ερωτηματικά για ποδοσφαιριστές. Ο Πέλκας με τον Κωνσταντινίδη έρχονται τώρα, ο Σπυρόπουλος με την Λούκας δεν είναι ακόμη έτοιμοι για να παίξουν 90 λεπτά».

Ο Χιουμπ Στέφενς τόνισε ακόμη: «Δεν είμαι περισσότερο ικανοποιημένος από χθες. Δεν είδα την μπάλα από την άμυνα να μετακινείται γρήγορα προς την επίθεση και δύναμη την δυνατότητα στον αντίπαλο να οργανωθεί. Είχαμε μία συζήτηση στο ημίχρονο για αυτό, έκανα και συζήτηση με τα παιδιά μετά το τέλος γιατί αυτό πρέπει να διορθωθεί. Είναι φυσιολογικό όμως αυτή την περίοδο. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασία, όπου οι ποδοσφαιριστές βγάζουν κούραση, είναι ζεστός ο καιρός και όταν έρχεται η στιγμή να γίνουν πιο κινητικοί οι ποδοσφαιριστές, τότε δείχνουν ότι είναι κουρασμένοι».

Μιλώντας για το τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Αυστρία, τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, τόνισε: «δεν πρόκειται να αλλάξουμε το πρόγραμμά μας. Αύριο θα κάνουν κανονικά προπόνηση όσοι δεν έπαιξαν σήμερα και χαλαρά οι υπόλοιποι. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε το πρόγραμμά μας για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό που δεν έχουμε τραυματισμούς. Να δούμε βεβαίως τι έχει και ο Γιάννου στον ώμο, αλλά ελπίζω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Και δουλεύουμε για να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο».

Στο τέλος ο προπονητής του ΠΑΟΚ σχολίασε τον μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας που έχουν ήδη διατεθεί: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μάθαμε ότι ο κόσμος έχει αγοράσει ήδη τόσο πολλά διαρκείας. Τους έχουμε ανάγκη. Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι θα παίξουμε τρία παιχνίδια χωρίς τους φιλάθλους μας, αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι θα είναι κοντά μας»

Νίκος Σπυρόπουλος
«Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα μετά από ένα σημαντικό διάστημα αποχής. Είναι καλό που αγωνίστηκα ένα ημίχρονο. Προσπαθώ να βρω το ρυθμό μου και να παρουσιαστώ όσο καλύτερος. Δεν ήταν και το καλύτερο μας παιχνίδι το σημερινό. Ίσως έφταιγε και η κούραση. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στον αντίπαλο. Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Όταν έρθει η ώρα για τα επίσημα παιχνίδια θα είμαστε έτοιμοι. Αυτός είναι ο στόχος μας. Υπάρχει ενθουσιασμός στα παιδιά, έχουν έρθει στην ομάδα πολλοί νέοι παίκτες ανάμεσά τους και εγώ. Τα παιδιά που ήταν ήδη στην ομάδα μας έχουν  υποδεχθεί πολύ καλά. Το κλίμα είναι άριστο και στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο μας παιχνίδι. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο πρώτος μας αντίπαλος, αλλά εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να μην τον υποτιμήσουμε. Αν είμαστε εμείς αγωνιστικά καλά θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Αναφερόμενος στη δυναμική που έχουν πλέον ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός και σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, ο Νίκος Σπυρόπουλος τόνισε: «Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολλά παιχνίδια. Δεν θα κριθεί στα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά. Θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Αυτός θα είναι ο στόχος και όσον τον δυνατόν περισσότερες νίκες κάνουμε θα είναι και καλύτερα».
ΠΑΟΚ: Χακόμπο (Γιακουμής 46΄), Κατσικάς, Λόπεθ, Σπυρόπουλος (Ποζατζίδης 46), Σκόνδρας (Κίτσιου 75΄), Γκαρσία (Τζανδάρης 46΄), Κάτσε, Δεληγιαννίδης (Λούκας 46΄), Γεωργιάδης (Πόποβιτς 75΄), Βούκιτς, Γιάννου (Αθανασιάδης 82΄).

Πάσινγκ: Χόφλερ, Ριντλ (Κάρλιγκερ 81΄), Χαμντεμίρ, Μόσνερ, Γκλίσακ, Φέλμπερ (Μπλουτς 66΄), Τράμερ, Πέτροβιτς, Μάγιερ, Ταλέτα, Οντουμπάντζο (Κίσνερ 53)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...