3/5/12

oxyro N1.750



































Πρεμιέρα 1η αγων πλέι οφ
ΠΑΟΚ  - ΑΕΚ - 1-0

Μπροστά σε  15.000 κόσμο, ο ΠΑΟΚ είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και κέρδισε στην πρεμιέρα των πλέι οφ την ΑΕΚ με 1-0 και μείωσε τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό στους δύο βαθμούς το γκολ ο Γεωργιάδης στο 86.
Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης διακομίστηκε ο ποδοσφαιριστής της Αεκ Ταξιάρχης Φούντας, που λιποθύμησε στα αποδυτήρια.
Ο προπονητής της αεκ και ο συνεργάτη του μαζί με τον ο τεχνικό διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης  βρέθηκαν στο νοσοκομείο μετά τον αγώνα.
Η βαθμολογία των πλέι οφ: 
Παναθηναϊκός - 5
ΠΑΟΚ - 3
Ατρόμητος - 1
ΑΕΚ - 0

Λάζλο Μπόλονι.
"Δεν είδαμε ένα μεγάλο παιχνίδι, είδαμε παιχνίδι με πολλή νευρικότητα, πολλές μάχες και λιγότερο ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο, ίσως ήμασταν λίγο καλύτεροι, στο δεύτερο χάσαμε την κυριαρχία, το πρέσινγκ μερικών παικτών της ΑΕΚ αποδιοργάνωσε την αμυντική μας γραμμή και κάναμε πολλά τακτικά λάθη, και είμαστε τυχεροί που δεν κατάφερε η ΑΕΚ να σκοράρει.
Σήμερα μας βοήθησαν πολύ οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή, και πραγματικά κέρδισε η ομάδα, όχι ένας ή δύο παίκτες. Έχω κι άλλα συμπεράσματα, αλλά θα προτιμήσω να κρατήσω μόνο τη νίκη.
Αισθάνθηκα κι εγώ ότι η ΑΕΚ ήρθε για την ισοπαλία, δεν ήταν αυτή η φιλοσοφία μας, εμείς θέλαμε να γίνουμε καλύτεροι στα τελευταία 20 μέτρα, με τις αλλαγές που κάναμε. Βάλαμε τρεις επιθετικούς παίκτες, παίρνοντας κάποιο ρίσκο στο κέντρο. Ίσως γι΄ αυτό το λόγο, στο τέλος ο Θεός του ποδοσφαίρου ήταν μαζί μας. Δεν λέω ότι δεν δουλέψαμε για τη νίκη, δεν κάναμε συντήρηση σήμερα. Είχαμε μερικές πολύ καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο επίσης είχαμε μια καλή ευκαιρία. Δεν ξέρω αν υπήρχε και περίπτωση πέναλτι.
Δουλέψαμε πολύ για τη νίκη. Αλλά είδαμε και κάποια αρνητικά, με πρώτο τη νευρικότητα, μερικοί παίκτες, δεν ξέρω γιατί, μου φάνηκαν λίγο κουρασμένοι. Είδαμε επίσης τον Έτο να μην έχει ρυθμό αυτή τη στιγμή, μετά τη μεγάλη απουσία του. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε".

Για τη μείωση της διαφοράς με τον Παναθηναϊκό :
"Δεν είμαι κακός μαθηματικά, από τότε που ήμουν παιδί, τώρα όμως μπορώ να υπολογίσω μέχρι το επόμενο παιχνίδι".
Αν το σκορ του ΟΑΚΑ έφερε άγχος :
"‘Όχι δεν το πιστεύω αυτό. Ήμασταν νευρικοί επειδή θέλαμε να κερδίσουμε, επειδή είναι πλέι οφ, επειδή ένιωθαν ότι ο κόσμος ξαναήρθε και θέλαμε να τους δώσουμε θετικές απαντήσεις. Ήμασταν νευρικοί, γιατί ίσως μας είχαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά… Το αποτέλεσμα στην Αθήνα ήταν καλό για μας, οπότε έπρεπε να είμαστε χαρούμενοι κι όχι νευρικοί".
Για το χρόνο των αλλαγών :
"Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να γίνουν νωρίτερα. Είναι πολύ υποθετική ερώτηση, και τέτοιες ερωτήσεις δεν μπορώ να τις απαντήσω. Κάποιος πάνω από μένα θα μπορούσε να απαντήσει".
Για την ενέργεια του Σταφυλίδη στο γκολ :
"Αυτό θα πρέπει να είναι ένα κίνητρο για όλους. Το ξέρω πως είναι πολύ καλό να νιώθεις βασικός, αλλά επίσης και το να έχει ο προπονητής ένα κουμπί να το πατήσει και να κάνει μια καλή αλλαγή, είναι καλό και γι’  αυτόν. Δεν θέλω να βλάψω κάποιον, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει κάποιες στιγμές κάποιον να βοηθήσεις. Ο Σταφυλίδης είναι ένα καλό παράδειγμα για τους άλλους μικρούς, που θα έρθουν αύριο στην προπόνηση, να δουλέψουν στην ομάδα".
Για το αν προλαβαίνει να «φρεσκάρει» τους παίκτες :
"Έχουμε τη στρατηγική μας, για την αποθεραπεία τους, ήδη ξεκινάμε. Δεν είμαι κάποιος που του αρέσει να αλλάζει πολύ την ομάδα, αλλά αν είναι απαραίτητο, θα το κάνω".
Για τον κόσμο :
"Ήταν ωραία η υποστήριξή τους, ήταν και πάλι πολλοί, μας βοήθησαν και τους ευχαριστούμε. Η αγάπη που μας έδωσε λίγο παραπάνω ενέργεια κι ίσως αυτή μας βοήθησε και στη φάση του γκολ".
Γιώργος Γεωργιάδης
 "Εξαρχής είπαμε ότι στόχος μας είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Νομίζω ότι δίκαια πήραμε το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος χάσαμε ευκαιρίες και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι. Θέλαμε το γκολ και ο Θεός μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι" 
Κώστα Σταφυλίδης
«Ήμασταν σοβαροί στη μεγαλύτερη διάρκεια. Ακόμη και εκεί που χάσαμε την αυτοσυγέντρωση μας κρατήσαμε το μηδέν. Στο τέλος βγήκαμε μπροστά και ήρθε το γκολ. Κάθε παιχνίδι κρίνεται στη δύναμη, ιδίως όταν παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε όλα τα φόντα για την πρώτη θέση. Όταν ξεκινάς με νίκη τα πράγματα γίνονται καλύτερα" 

Μπρούνο Τσιρίλο
«Πριν τον αγώνα θέλαμε πολύ τη νίκη. Στο πρώτο μέρος κάναμε φανταστική δουλειά. Στο δεύτερο όχι και τόσο, αλλά είχαμε πολύ πάθος και προσπαθήσαμε να πετύχουμε το γκολ. Ήταν πολύ σημαντική νίκη, νίκη ψυχολογίας που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Σε όλα τα ματς θα παίζουμε για τη νίκη και φιλοδοξία μας είναι να τα κερδίσουμε όλα, αλλά αυτά ισχύει για όλες τις ομάδες. Θα προσπαθήσουμε, θα δώσουμε τη μάχη μας». 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Νιμανί, Ίβιτς, Μάκος, Λυμπερόπουλος, Καφές. 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Κάκος (Κέρκυρας) 
ΒΟΗΘΟΙ : Γούκος (Ηπείρου) - Σωτηρόπουλος (Αχαίας). 

ΠΑΟΚ : Χαλκιάς, Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Λάζαρ (67 Ίβιτς), Γκαρσία, Σαλπιγγίδης (79 Νιμανί), Φωτάκης, Λίνο (74 Γεωργιάδης), Αθανασιάδης. 

ΑΕΚ : Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Κοντοές, Μπουγαίδης, Καράμπελας, Μάκος (90 Τσίτας), Καφές, Λεονάρντο, Φούντας, Σιαλμάς (82 Λαγός), Λυμπερόπουλος (86 Μπέλεκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...