13/5/12

oxyro N1.756















OΜΑΔΑ Κ17  ΤΕΛΙΚΟΣ
ΆρηΘ - ΠΑΟΚ - 1-0
Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον ΆρηΘ με 1-0 στην Τρίπολη στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17  και έχασε την ευκαιρία να σηκώσει για πρώτη φορά από καθιέρωσης του F4, την κούπα...

 Άγγελος Ζαζόπουλος
«Δεχτήκαμε το γκολ στην αρχή του β΄ μέρους από μια στημένη φάση και στη συνέχεια μας έλειψε το καθαρό μυαλό, που θα μας επέτρεπε να φθάσουμε στην ισοφάριση.
Παρ’ όλα αυτά, προσπαθήσαμε να κλείσουμε τον αντίπαλό μας στην περιοχή του, είχαμε ορισμένες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι δεδομένη η πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ να προωθήσει παίκτες στην πρώτη ομάδα και οι οποίοι θα προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες στην ομάδας μας και όσο περνούν τα χρόνια, τόσο καλύτερη γίνεται και η ποιότητα των νεαρών παικτών».
ΆρηΘ: Μάντζαρης, Κυβρακίδης, Γραμπής, Μπιμπισίδης, Ανδρεάδης, Λεμονής (87΄ Χατζηνικολάου), Αντωνιάδης, Βαλαής (74΄ Πασχαλίδης), Ρότα (69΄ Μαρινόπουλος), Σουνάς (92΄ Βασιλούδης), Ιγνατίδης (81΄ Παπουτσής). Τόλα, Πασχαλίδης, Παπουτσής, Μαρινόπουλος, Βασιλούδης, Τσιπούρας, Χατζηνικολάου

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Καραμπάς (79΄ Τζεβελέκης), Ταουσιάνης, Τουμανίδης, Κουλούρης, Καρατζάογλου, Πόζογλου (65΄ Σαββίδης). Σοϊλεμετζόγλου, Κοτέμντσης, Κουτσομήτρος, Στεφανίδης, Αποστολίδης, Τζεβελέκης, Σαββίδης
Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδία) 
1ος Βοηθός: Αλεξέας (Μεσσηνίας) 
2ος Βοηθός: Αναστόπουλος (Αρκαδίας) 
4ος διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)




















 
Ομάδα Κ17     
"μεγάλη πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Superleague"
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 0-0

Η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό με 4-3 στα πέναλτι και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Δευτέρας (19.00), όπου θα αντιμετωπίσει τον ΆρηΘ στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης

Άγγελος Ζαζόπουλος.
"Κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε μία πολύ καλή εικόνα, κάναμε όσα είχαμε συμφωνήσει στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος και στην παράταση, όπου ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες και κλείστηκε στο μισό γήπεδο, θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη παρουσία, να είμαστε πιο αγωνιστικοί.
Αντίπαλος στον τελικό της Δευτέρας στην Τρίπολη θα είναι ο Άρης, τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει δύο φορές φέτος (4-0, 1-0) και δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι (1-1, 1-1).
"Τα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν λένε τίποτα. Ο τελικός είναι πάντα ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και εμείς θα προετοιμαστούμε γι αυτό όσο γίνεται καλύτερα"
Η διαδικασία των πέναλτι
Καλλέργης,0-1 ο Ολυμπιακός
Σαββίδης 1-1 ο ΠΑΟΚ
Λάτσι, απόκρουση του Στρέζου
Ποζατζίδης, 2-1 ο ΠΑΟΚ
Σωτηράκος, 2-2 ο Ολυμπιακός
Βασαϊτης, 3-2 ο ΠΑΟΚ
Γενιτσαρίδης, άουτ
Χατζηαναγνώστου, απόκρουση του Βλάχου
Πασαλίδης, 3-3 ο Ολυμπιακός
Τζεβελέκης, 4-3 ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στρέζος Βασαίτης, Τσελεπίδης (Κοτέντσης 113), Ποζατζίδης, Κωνσταντινίδης, Καρατζάογλου (Δημητριάδης 91), Τουμανίδης, Σαββίδης, Καράμπας, Πόζογλου (Αποστολίδης 66), Κουλούρης (Τζεβελέκης 81)

Ολυμπιακός: Βλάχος, Παπασάββας, Μπαντούνας, Σωτηράκος, Γκούτσιος, Λάτσι, Φουκαράς, Βουτσιώτης (Καλλέργης 83), Πασαλίδης, Γαρυφαλλάκης, Πασχάλης (Μίτκας 79)








































Κ20  τελικός του πρωταθλήματος της Superleague

 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ -3-1

Άξιζαν τον τίτλο η ομάδα έκανε μία καταπληκτική χρονιά και ο τίτλος χάθηκε στις λεπτομέρειες
Ο ΠΑΟΚ  γνώρισε την ήττα με 3-1 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και έχασε το πρωτάθλημα Κ20  και με την ήττα έμεινε στη δεύτερη θέση.

Νίκου Κολομπούρδα 
«Φτάσαμε ως εδώ, να παίζουμε το πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα, αλλά δεν καταφέραμε να το πάρουμε. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα δε χάθηκε σήμερα, αλλά σε προηγούμενα ματς που δεν  κερδίσαμε. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν μπορούσαμε να νικήσουμε σήμερα.» Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, δεχόμαστε συγχαρητήρια από παντού γιατί παρουσιάσαμε μια ομάδα με φιλοσοφία, με πάθος που ήξερε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο. Ως το 70ο λεπτό ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, χάσαμε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, 3 - 4 απανωτές που αν τις κάναμε γκολ, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Πιέσαμε πολύ τον Παναθηναϊκό, στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως, αλλά σε τέτοια παιχνίδια δε γίνεται να χάνεις τόσες πολλές κλασικές ευκαιρίες, γιατί θα το πληρώσεις».

Για τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και τα μεγάλα κέρδη της φετινής χρονιάς, δήλωσε:
«Η φιλοσοφία η δική μας ήταν διαφορετική. Δεν είχαμε πρώτο στόχο το πρωτάθλημα. Παίζαμε συχνά με αρκετές απουσίες, με κούραση, δίνοντας βάρος στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας. Το μεγάλο κέρδος για μας είναι ότι ανέβηκαν παιδιά στην πρώτη ομάδα, παίζουν και όπως βλέπουν όλοι είναι και από τους καλύτερους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Αν βάζαμε σαν πρώτο στόχο το πρωτάθλημα, θα το είχαμε πάρει με μεγάλη διαφορά. Για να δώσω ένα παράδειγμα θα σας πω ότι στον πρώτο γύρο που κερδίσαμε στην έδρα μας τον Παναθηναϊκό με 6-0, είχαμε τον Κίτσιου, τον Πόποβιτς, τον Αγγελίδη, τον Σταφυλίδη, τον Αποστολόπουλο που δεν αγωνίστηκαν σήμερα.»Αυτό δεν σημαίνει ότι δε θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα, αλλά δείχνει μια διαφορετική φιλοσοφία με μακροπρόθεσμο πλάνο και όχι πρόσκαιρα οφέλη. Πέρα από όλα αυτά οφείλουμε σαν μια μεγάλη ομάδα που είμαστε, να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήμασταν δύο πάρα πολύ καλές ομάδες, που αξίζαμε τον τίτλο καθώς δείξαμε καλύτερο πρόσωπο από όλες τις άλλες».

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Καστράτι, Χουχούμης, Τριανταφυλλοπουλος, Μαρινάκης, Φουρλάνος, Μαρίας, Δώνης, Μαραθιανός (Μουζακίτης 66΄), Σταματάκης (Κασαπάκης 83΄), Αποστολόπουλος (Σκούφος 86΄).

ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Κωνσταντινίδης, Λαμπάκης, Κατσικάς, Ιντζίδης, Τσανδάρης, Παπαδόπουλος (Ανδριόπουλος 65΄), Παναγιωτούδης, Ταουσιάνης (Δεμηρτζόγλου 70΄), Πέλκας, Κιοσέ.











Πλέι οφ Χάντμπολ Δεύτερη Αγωνιστική
Διομήδης  Άργους - ΠΑΟΚ - 30-28

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε μέχρι τέλους τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Διομήδη στο Άργος, αλλά ηττήθηκε με 30-28.

Στέλιος Υετίων
"Eίμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών και φυσικά όχι από το αποτέλεσμα. Με δεδομένες τις απουσίες που είχαμε, όμως (Τσακίρης, Κνέζεβιτς, Π. Αποστολίδης) και τις εκτός κλίματος αγώνα αποβολές που δόθηκαν στους Πίτσιο και Κοκώνη, παλέψαμε μέχρι το τέλος για τη νίκη. Συγχαρητήρια στο Διομήδη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς θέλουμε νίκη με τον Δούκα, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, για να κλείσουμε μία σεζόν που είναι επιτυχημένη με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος"

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ- ΟΦ (2η αγωνιστική)
1. Διομήδης Άργους 24
2. ΑΕΚ 20
3. ΠΑΟΚ 16
4. ΑΣΕ Δούκα 13
3η αγωνιστική, Τετάρτη 16/5/2012
Διομήδης Άργους- ΑΕΚ
ΠΑΟΚ- ΑΣΕ Δούκα

Τα δεκάλεπτα: 6-4, 12-10, 16-13, 19-17, 25-22, 30-28

Διομήδης Άργους: Τσούλος, Ζαραβίνας 6, Μεγαλοοικονόμου 2, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος 3, Μάλλιος 3, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 5, Κοντούλης, Σπέντζος, Ουρόσεβιτς 2, Τάσκοβιτς 6, Σαμαράς 3

ΠΑΟΚ: Ζάγκας, Παλάσκας 4, Γουργούμης, Απσοτολίδης Κ., Κοκώνης 1, Τσίλης 1, Πετρίδης 2, Ανγκελόφσκι 4, Ιωαννίδης 5, Σεβαστίδης 4, Τάτσης, Κεσίδης 4, Πίτσιος Ιλέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...