17/5/12

oxyro N1.759

































 













Πλέι οφ (σε πέντε ματς)
Αεκ - ΠΑΟΚ - 2-0

Ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-0 από την ΑΕΚ και μαζί το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ βλέπε ( Γιάχο, Κουκουλάκη),πλήρωσε το λάθος του Χαλκιά στο πρώτο γκολ, τα φαλτσοσφυρίγματα (ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ) του Κουκουλάκη με την αποβολή του Φωτάκη στο 78' , και τώρα  Θέλει νίκη με Ατρόμητο και ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό για να πάει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Αν η ΑΕΚ φέρει ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, τότε ακόμη και να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Ατρόμητο θα μείνει τρίτος.

Η  βαθμολογία των πλέι οφ

Παναθηναϊκός - 11
ΑΕΚ - 9
ΠΑΟΚ - 7
Ατρόμητος - 5


Λάσλο Μπόλονι
«Νομίζω ότι το παιχνίδι το χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο, γιατί παίξαμε χωρίς χαρακτήρα και προσωπικότητα. Νομίζω ότι δεν είναι φυσιολογικό να έχουν καλή παρουσία μόνο οι Γκαρσία και Ίβιτς. Γενικά πιστεύω ότι αν δεν βάζεις καρδιά δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου. Αυτό έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε συγκέντρωση και όταν το μυαλό σου είναι αλλού δεν είσαι ο εαυτός σου. Λίγο πολύ, όπως με τον Παναθηναϊκό κάναμε δύο μεγάλα δώρα και όλα αυτά συνέβησαν επειδή η νοοτροπία μας δεν ήταν παρούσα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε νεύρο, καλύτερη παρουσία, αλλά το οξυγόνο είχε πάει στην πλευρά της ΑΕΚ. Αυτή είναι λίγο πολύ η ιστορία του παιχνιδιού. Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Στην διάρκεια των πλέι οφ δεν είδαμε καλά παιχνίδια, με πολλή κούραση, χωρίς ένταση και θέαμα».
Αν ήταν ρίσκο ότι κράτησε τον Γκαρσία στο δεύτερο μέρος, παρά τον εκνευρισμό του: 
«Όχι. Ίσως έχετε δίκιο ότι κινδύνευε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά δεν σκεφτόμουν αυτό. Ο Γκαρσία είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας στην κατοχή της μπάλας. Με την πρώτη κίτρινη έχανε τον επόμενο αγώνα και ο Λάζαρ είχε ένα κρύωμα, γι’ αυτό επέλεξα να τον κρατήσω φρέσκο. Επειδή ήσασταν πολύ παρατηρητικός πείτε μου πώς ήρθε η δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ήρθε επειδή ένα πλάγιο άουτ έγινε 15 μέτρα μπροστά και έπρεπε εκείνος να τρέξει να προλάβει τη μπάλα. Αυτό έγινε στα δύο μέτρα από τον τέταρτο διαιτητή και στα δέκα μέτρα από το διαιτητή. Ο Βάργκας έκανε τη δουλειά του. Κάποια στιγμή πρέπει οι δημοσιογράφοι να πείτε γι’ αυτά τα πράγματα, όπως και για τη δεύτερη κίτρινη του Φωτάκη. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, πρέπει να παίζουμε καλύτερα, να έχουμε καλύτερη αυτοσυγκέντρωση, αλλά μερικές φορές οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές. Αυτές οι λεπτομέρειες ξεκίνησαν από ένα παιχνίδι στον Ατρόμητο. Αν ο αντίπαλος εκτελέσει το πλάγιο είκοσι μέτρα πιο μπροστά πρέπει να τον κόψουμε με φάουλ. Για τη φάση του Φωτάκη, επειδή είμαι 30 χρόνια στα γήπεδα, πιστεύω ότι ο αντίπαλος έκανε θέατρο και ο Φωτάκης δεν τον ακούμπησε. Οι διαιτητές ήταν και σ’ αυτή τη φάση πολύ κοντά. Πληρώνονται γι’ αυτό που κάνουν και πρέπει να κάνουν πιο καλά τη δουλειά του». 
Για τη διαιτησία:  
«Εγώ είμαι μόνο εννιά μήνες εδώ, εσείς ξέρετε καλύτερα». 
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:
«Με τις δύο αποβολές το επόμενο ματς για εμάς είναι πολύ δύσκολο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να χάσουμε εντός έδρας, ειδικά με τους φιλάθλους μας που θα έρθουν να μας υποστηρίξουν. Θέλω να πούμε ότι στο τέλος της χρονιάς,κάναμε μία πολύ καλή δουλειά σε αναλογία με το επίπεδό μας και θα ήθελα να είμαστε πολύ χαρούμενοι μετά από αυτό τον αγώνα». 
Αλέξανδρος Αποστολόπουλος
«Ο διαιτητής ήταν πολύ αυστηρός. Μας έβγαλε πολλές κάρτες. Δεν το ξεκινήσαμε καλά το ματς. Ίσως να φταίει και η κούραση από την σεζόν που βγήκε τώρα στα πλέι οφ.
Δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλό. Με τον Ατρόμητο πρέπει να πάρουμε το ματς για να μην έχουμε. ιστορίες. Να μην βγούμε δηλαδή τελευταίοι. Μετά το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να ετοιμαστούμε για την επόμενη σε πρωτάθλημα αλλά και Ευρώπη».

Στέφανος Αθανασιάδης

«Δεν ήμασταν καλοί. Όλα κρίθηκαν στην αποβολή του Γκαρσία. Είχαμε ευκαιρίες για την ισοφάριση και δεχθήκαμε δεύτερο γκολ χωρίς να έχουμε απειληθεί»
.
Θανάσης Παπάζογλου 
«Δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και φαινόταν πως όποιος σκόραρε θα ήταν και ο νικητής. Το παλέψαμε δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με τις ευκαιρίες που είχαμε και με την εξέλιξη να μείνουμε με εννιά παίκτες δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ». 
Για το τι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ήττα:
«Σημαντικό ρόλο έπαιξε η νευρικότητα και η κούραση. Ηταν δύο παράγοντες που δε μας άφησαν να αντιδράσουμε μετά το κγολ. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, δυστυχώς δε σκοράραμε».
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:
« Θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, υπάρχει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αν είμαστε αυτοί που πρέπει νομίζω θα κερδίσουμε και θα πάρουμε τη δεύτερη θέση». 

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μανωλάς, Γεωργέας, Λαγός, Βάργκας, Μάκος, Καφές, Χοσέ Κάρλος, Λυμπερόπουλος και Λεονάρντο. Αραμπατζής, Δέλλας, Τσίτας, Ρίκκα, Αργυρίου, Γκούντγιονσεν και Φούντας.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς, Γεωργιάδης, Νιμανί και Αθανασιάδης. Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Παπάζογλου, Λαζάρ και Γιάννου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηράκλειο).
ΒΟΗΘΟΙ: Γρηγόρης Πάνου (Αιτωλ/νίας), Κώστας Ποντίκης (Πρέβεζας).
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βάργκας, Κοντοές - Αποστολόπουλος, Γκαρσία, Φωτάκης.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Γκαρσία, Φωτάκης










Τρίτος και τελευταίο αγώνα των πλέι οφ
ΠΑΟΚ - Δούκας - 31-33 
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στον  τρίτο και τελευταίο ματς της σεζόν των πλέι οφ από το Δούκα στη Μίκρα με 31-33 το ματς  δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία , μπροστά σε άδειες κερκίδες λόγω τιμωρίας και με επτά απουσίες. 
Δεκάλεπτα: 7-3, 13-10, 17-14 (ημχ.), 21-21, 25-27, 31-33. 
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγγας, Παλάσκας 5, Γουργούμης, Σεϊρεκίδης, Αποστολίδης Β., Ιλερής, Τσίλης 3, Πετρίδης 4, Ιωαννίδης 6, Σεβαστίδης 5, Τάτσης, Κεσίδης 7, Αποστόλου, Αποστολίδης Π. 1. 
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ Γιώργος Κρανάκης): Μουντζουρίδης 7, Γεωργίου, Τζηράς 2, Γκέρτσος 3, Ζαμπούνης 5, Νικολαΐδης 1, Αργυράκης 2, Γεωργιάδης, Παπαδιονυσίου 5, Τσακνής, Μαστορόγιαννης 8. 
Δίλεπτα: 4-4 // Πέναλτι: 3/5 – 1/3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...