13/5/12

oxyro N1.757













































4η αγωνιστική των play off.
ΓιάχοΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ - 2-0
Αλήτη Γιάχο... γαμω τη περουκα σου τρυπιε........ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ ΣΤΟ CL! ΑΝΤΕ   Γ@mime/@  ΡΕΜΑΛΙΑ!
Ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-0 στο ΟΑΚΑ  χάρη στον μη καταλογισμό του πέναλτι μια και ο Γιάχος... έκλεισε τα μάτια του πάνω στον Φωτάκη.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ
 Παναθηναϊκός - 8
ΠΑΟΚ - 7
ΑΕΚ - 6
Ατρόμητος - 5
Λάσλο Μπόλονι 
"Δεν κερδίσαμε επειδή δεν βάλαμε γκολ και επειδή οι αντίπαλοι έβαλαν δύο. Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο είναι τόσο απλό". 

Για το πέναλτι:
«Ο Παναθηναϊκός δεν χρειαζόταν τέτοιου είδους βοήθεια. Σε αυτή τη συζήτηση, όμως όλα είναι υποθετικά. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να βάλουμε πέντε γκολ μετά, και να δεχθούμε έξι και να τελειώσει ο αγώνας 7-6. Τώρα καταλαβαίνω, όμως, γιατί ισοφαριστήκαμε στον Ατρόμητο. Αν κάνετε έναν υπολογισμό θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους πόντους από τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, γιατί τέτοιου είδους λάθη σημαίνουν το λιγότερο δέκα και το περισσότερο είκοσι εκατομμύρια ευρώ. Στην απάντηση «δεν είδα» η ερώτησή μας είναι «γιατί ήσουν εκεί;». Θα ήθελα να σας πω ότι επίσης πρέπει να βρούμε τα χρήματα για την άδεια της ΟΥΕΦΑ. Το να χάνεις από δέκα μέχρι είκοσι εκατομμύρια σήμερα, είναι σαν ελληνική τραγωδία, αν τελικά γίνει αυτό. Άκουσα ότι ο ίδιος διαιτητής μπορεί να είναι και στην Τούμπα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής. Του λέω από τώρα «καλό βράδυ». 

Για τον αγώνα: 
«Υπήρχε ένα παιχνίδι, λίγο πολύ μεγάλων αγοριών, αλλά στο ξεκίνημα όταν ήρθαμε να παίξουμε εδώ με ένα μεγάλο σύλλογο, τον Παναθηναϊκό, γνωρίζαμε ότι για να διατηρήσουμε το όνειρό μας θα έπρεπε να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι και  αισθάνθηκα ότι οι παίκτες μου ήταν ψυχολογικά κουρασμένοι. Επίσης είδα ότι δεν παίξαμε γρήγορα στην επίθεση. Και στην επίθεση και στην άμυνα κάναμε πρώτοι το λάθος και γι’ αυτό το λόγο δεν πήραμε εμείς το οξυγόνο και το δώσαμε στον αντίπαλο. Σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό είναι καλύτερα να μη δίνεις οξυγόνο. Θα επιστρέψουμε στον ανταγωνισμό με δυνατή ψυχολογία, είναι καλό ότι κάποιοι σημαντικοί παίκτες δεν έχουν πάρει κίτρινη κάρτα. Νομίζω ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα, ούτε για την πρώτη θέση, ούτε για την τελευταία. Η δουλειά συνεχίζεται». 

Για τη συνέχεια:  
«Νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να παίρνεις βοήθεια από τα ψυχικά αποθέματα. Η διαδικασία των πλέι οφ τέτοιο καιρό είναι πολύ δύσκολη, για όλους τους παίκτες. Είναι σημαντικό να φανεί ποιος έχει ψυχολογικά αποθέματα. Τέτοιου είδους καταστάσεις αγγίζουν τον οποιονδήποτε».
Κώστας Ιωσηφίδης 
"Αυτή η ομάδα μόλις δείχνει ότι μπορεί να πετύχει κάτι την κόβουν όπως έκαναν και στην μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του 70 , Πριν από λίγες ημέρες δεν έδωσαν το οφσάιντ στην έδρα του Ατρομήτου και τώρα δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι πάνω στον Φωτάκη. Συγχαρητήρια στους δύο κυρίους (σ.σ. Γιάχο και Γρεβέτη)".
Αραούχο Ετο
«Ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο το σημερινό παιχνίδι, το γνωρίζαμε από την αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και είχαμε μία καλή ευκαιρία με τον Γεωργιάδη. Πιστεύω ότι ήταν πέναλτι αν και ήμουν λίγο μακριά»

Γιώργος Φωτάκης 
"Πέρασα τη μπάλα από τον αντίπάλο, δέχθηκα ένα χτύπημα και έπεσα κάτω."

Σεντρίκ Καντέ
"Δεν έχω δει το βίντεο, πάντως, μπορούσε να το σφυρίξει μπορούσε και όχι. Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν το έδωσε. Μίλησα με τον καλό μου φίλο Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον οποίο εκτιμώ και μου είπε πως ήταν πέναλτι. Δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω".

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Ζέκα, Σιμάο, Βύντρα, Καραγκούνης. Κοτσόλης, Βιτόλο, Μπιάρσμιρ, Πετρόπουλος, Κατσουράνης, Κλέιτον και Λαγός.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Γεωργιάδης, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Λάζαρ, Αθανασιάδης, Έτο. Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Λίνο, Ίβιτς και Νιμανί.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θανάσης Γιάχος
ΒΟΗΘΟΙ: Δημήτρης Γούκος (Ήπειρος), Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαριέγκι, Σιμάο.
ΚΟΚΚΙΝΗ: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου