6/5/12

oxyro N1.752










22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 ανδρών ΠΟΛΟ 
ΠΑΟΚ - ΝΟ Πατρών - 6-3
Ο ΠΑΟΚ νίκησε το ΝΟ Πατρών με 6-3 για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 ανδρών. Την έβδομη θέση κατέλαβε ο ΠΑΟΚ. 

Τα 8άλεπτα: 0-2, 2-1, 4-0, 0-0. 

ΠΑΟΚ (Βέργος): Ποντικέας 2, Σαρησάββας 1, Παππάς 1, Χρυσοσπάθης 1, Βαχαρέλης 1. 
ΝΟ Πατρών (Γιαννουρής): Κανελλόπουλος 1, Κοντάκος 1, Τοράκης 1.
Διαιτητές: Κυράνης-Σπανούδης














Ομάδα Κ20 

Ξάνθη - ΠΑΟΚ -2-1

 Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Ξάνθη με 2-1. τα πάντα για τον τίτλο θα κριθούν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Νίκος Κολομπούρδας
«Η προσπάθεια έγινε σήμερα. Δεν έχουμε παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών, αλλά πολλές φορές σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται να δείξεις το κάτι παραπάνω και σε ποιότητα και σε χαρακτήρα. Δεχθήκαμε δύο γκολ που απαγορεύεται να τα τρώμε, το ένα από μακρινή μπαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα και το άλλο ενώ είχαμε εμείς την μπάλα και υπήρχαν επιλογές για εύκολη πάσα, κάναμε λάθος και μείναμε αναίτια πίσω στο σκορ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα αλλά μετά το γκολ που δεχθήκαμε, είχαμε άγχος, κάναμε αβίαστα λάθη και χάσαμε την ισορροπία μας. Υπήρχε φόβος και ιδιαίτερα στην αμυντική συμπεριφορά δεν ήμασταν καλοί».

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Λασπατζής, Μιγιάτοβιτς, Βούτας, Τσαμουρίδης, Τορομανίδης, Γούλας (86΄ Μελισσόπουλος), Πελινίδης, Ράνος, Δουμάκης (60΄  Τσομπανόπουλος), Μπαρέτας (76΄ Βασιλειάδης).

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Κωνσταντινίδης, Λαμπάκης, Ιντζίδης, Παναγιωτούδης, Πόποβιτς (33΄ Κιοσσές), Τσανδάρης, Παπαδόπουλος (46΄ Κίτσιου), Πέλκας, Μπολόσης (63΄ Ανδριόπουλος), Ποζατζίδης.













Ομάδα Κ17
Κέρκυρα - ΠΑΟΚ -1-1
Η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ έφερε  1-1 με την Κέρκυρα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ολοκλήρωσε πρώτος β΄ όμιλου με 55 β, θα παλέψει για το πρωτάθλημα στα πλέι οφ που θα φιλοξενηθεί στην Τρίπολη στις 12 Μαϊου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...