27/5/12

oxyro N1.765
















ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΗΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 30 ΕΥΡΩ.. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.. 6936988562 - 6982783125.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ. 












ΧΟΡΟΣ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ  
Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΧΟΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ''ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ'' ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ...ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.




















ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΠΕΡΔΙΚΚΑ ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΙ 
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΛΘΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ Club ΕVENOS ΣΤΙΣ 02/06. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 10:00












ΘΥΡΑ 4 
"Η χρονιά τελείωσε με μια τρανταχτή αποτυχία. Η ήττα από τον Ατρόμητο μας έστειλε στο β΄ προκριματικό γύρο του Europa League και έβαλε τον επίλογο σε μια σεζόν πολύ περίεργη όπου συνέβησαν πράματα και θάματα στον σύλλογό μας. Το ότι η ομάδα δεν κατάφερε αυτά που προσδοκούσε ο κόσμος της οφείλεται σε αρκετούς παράγοντες, οι κυριότεροι των οποίων είναι:
Α) Ο κάκιστος σχεδιασμός του περασμένου καλοκαιριού. Εκτός από τον ερχομό του νέου προπονητή τίποτε άλλο δεν έγινε όπως έπρεπε. Η ανακατοσούρα που έφερε η εμφάνιση του Φλωρίδη στα κοινά ήταν φοβερά επιζήμια για το σύλλογό. Ο ΠΑΟΚ στο πιο κρίσιμο σημείο του σχεδιασμού του ήταν χαμένος στο διάστημα. Από καθαρή τύχη αποκτήθηκε ο Λάζαρ και ευτυχώς η ομάδα προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League κερδίζοντας έτσι χρόνο και χρήμα. Είναι σίγουρο όμως ότι αν εφαρμοζόταν αυτά που είχαν συμφωνηθεί από τους ανθρώπους της ομάδας, πριν εμφανιστεί η λαίλαπα Φλωρίδη, τα πράγματα θα είχαν μπει στη σωστή σειρά και θα είχαμε πιθανότατα καλύτερα αποτελέσματα.
Β) Η έλλειψη ενότητας και το κακό κλίμα στις τάξεις του συλλόγου έπαιξαν μεγάλο ρόλο. Η έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ζαγοράκη, που είχε ξεκινήσει από την σεζόν 10-11, κορυφώθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ζαγοράκης θεωρήθηκε κύριος υπεύθυνος για οτιδήποτε στραβό συνέβαινε στον ΠΑΟΚ. Αυτό το κλίμα έντασης μεταφέρθηκε και στις κερκίδες  του γηπέδου και η ομοψυχία των προηγούμενων χρόνων πήγε περίπατο. Κάθε παιχνίδι που δεν πήγαινε καλά αποτελούσε πηγή έντασης και οι όποιες επιτυχίες απλά έκλειναν προσωρινά την πληγή. Ο αποκλεισμός από τον Ατρόμητο έφερε την παραίτηση του ανθρώπου που βοήθησε τον ΠΑΟΚ να γυρίσει σελίδα και άνοιξε τον δρόμο για νέα διοίκηση που είχε ξεκινήσει «ζέσταμα» από το καλοκαίρι, ίσως και από τον περσινό ημιτελικό με την ΑΕΚ.
Γ) Η αποδυνάμωση της ομάδας του Ιανουάριο ήταν σίγουρα μοιραία. Η φυγή των Κοντρέρας και Βιεΐρίνια, ακόμα και του μέτριου Αρίας ήταν καταλυτική. Οι λύσεις λιγόστεψαν, η ποιότητα έπεσε και ο ΠΑΟΚ – παρά τα 2 μεγάλα διπλά στην Αθήνα – είχε απώλειες σε παιχνίδια που εύκολα θα κέρδιζε υπό άλλες συνθήκες. Βέβαια και τα γεγονότα του Ιανουαρίου είναι η επέκταση των λαθών του καλοκαιριού. Ένας σωστός σχεδιασμός θα επέτρεπε στον ΠΑΟΚ να προχωρήσει με την ομάδα που θα είχε δημιουργηθεί τον Αύγουστο χωρίς άλλες προσθαφαιρέσεις. Βέβαια η χρονιά που μας πέρασε είχε και τις καλές στιγμές της. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερο και πιο επιθετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πέτυχε επιτέλους δύο νίκες μετά από χρόνια μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι σε ΑΕΚ και ΠΑΟ, και «περπάτησε» για άλλη μια χρονιά με επιτυχία στο Europa League. Άλλωστε το διπλό στο βόρειο Λονδίνο δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ, αφού αποτελεί την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία μας.

Υ.Γ.1: Δεν αναφέρουμε ως παράγοντα για τη φετινή μέτρια χρονιά την διαιτησία. Ο λόγος είναι ότι αποτελεί μόνιμο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ και τον κυριότερο λόγο που ο σύλλογος αυτός δεν έχει πάρει όλα όσα άξιζε. Εδώ και χρόνια ο κόσμος καθάριζε τη «μπουγάδα» μόνος  του ενώ τώρα ζητάει αντίδραση από την εκάστοτε διοίκηση.

Υ.Γ.2: Το να μην θέλεις να συνεχίσεις τη συνεργασία σου με έναν προπονητή μετά από μία μέτρια χρονιά δεν είναι κακό. Από τη στιγμή που η ομάδα δεν πέτυχε τους στόχους της μπορεί η διοίκηση να συζητήσει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή. Όμορφα και ωραία. Χωρίς τη συνδρομή των δημοσιογράφων που είναι έτοιμοι να χρεώσουν στον Μπόλονι κάθε τι αρνητικό που συμβαίνει στην ομάδα. Ελπίζουμε ο καινούριος προπονητής να αρέσει στους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ και να μην τους κάνει εξυπνάδες που δεν τις σηκώνουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.191

 Play Out Basket League  3η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Καρδίτσα - 85-70  Για την 3η αγωνιστική των Play Out της Basket League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 85...