30/5/12

oxyro N1.766












O Θανάσης Κατσαρής πρόεδρος στον Α.Σ. ΠΑΟΚ για ακόμη μία φορά
Το αποτέλεσμα των ψηφων του Α.Σ. ΠΑΟΚ χαρακτηρίζεται αναμενόμενο, αφού ο Θανάσης Κατσαρής επικράτησε με μεγάλη άνεση στη διαδικασία
Ο … αιώνιος πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ από τα συνολικά 469 έγκυρα ψηφοδέλτια, είχε υπό τον έλεγχό του τα 411, με τον Χάρη Μάλλιο να παίρνει μόλις 58 ψήφους.
Αυτό σημαίνει πως στο 15μελές συμβούλιο του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, τα 14 μέλη θα προέρχονται από το ψηφοδέλτιο του Θανάση Κατσαρή και μόλις 1 από αυτό του Χάρη Μάλλιου.

Θανάσης Κατσαρής
«Ενωμένοι συνεχίζουμε την προσπάθεια για το καλό τού ΠΑΟΚ. Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν τα μέλη του Α.Σ., θέλω να δηλώσω υπεύθυνα ότι η προσπάθειά μας συνεχίζεται για να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στην ΠΑΕ και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ναι μεν εκλεγόμαστε από τα μέλη του Ερασιτέχνη, όμως, δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες και θα είμαστε συνεχώς κοντά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου και φυσικά στις δύο μεγάλες ναυαρχίδες, που είναι η ΠΑΕ και η ΚΑΕ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...