7/5/12

oxyro N1.753

























2η αγωνιστική των πλέι οφ

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1

Δείτε τα γκολ ΕΔΩ

Ο ΠΑΟΚ έχασε καλή ευκαιρία για το διπλό προηγήθηκε με γκολ του Σαλπιγγίδη στο 29΄ και ισοφάριστηκε με  γκολ οφσάιντ του Ατρόμητου. Πάμε παρακάτω ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ.......
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ- 1-1 (Σαλπιγγίδης 29' - Μ'ητρογλου 67')
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός- 2-0 (Μάκος 28', Κλωναρίδης 80')
Η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:
1. Παναθηναϊκός- 5
2. ΠΑΟΚ- 4
3. ΑΕΚ- 3
4. Ατρόμητος- 2
Λάσλο Μπόλονι 

«Έκανε πολύ ζέστη, οπότε κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να αγωνιστείς. Πιστεύω ότι η οργάνωσή μας ήταν καλή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ψυχολογικά είχαμε στο μυαλό μας να κρατήσουμε το σκορ παρά να σκοράρουμε. Μόνο για λίγες στιγμές πήραμε τη πρωτοβουλία. Και για αυτό τον λόγο δεν είχαμε πολύ μεγάλη παρουσία στην περιοχή του Ατρόμητου. Είχαμε νευρικότητα στο τέλος του παιχνιδιού. Τώρα θα πρέπει να στρέψουμε τη προσοχή μας στα άλλα παιχνίδια. Μας έλλειψε η προσοχή για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς παρότι δεν κάναμε μεγάλο παιχνίδι. Μερικά πράγματα όταν επαναλαμβάνονται δεν είναι τυχαία. Έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε τον διαιτητή, για μένα είναι λυπηρό πως σε μία κρίσιομη στιγμή δεν είχε την παρουσία που έπρεπε. Σίγουρα πιστεύω πως ήταν η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα γιατί ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Το γκρουπ που κερδίζει δεν το αλλάζω.
Επίσης είναι αλήθεια. Είναι προτιμότερο να έχεις μία σταθερή παρουσία παρά σκαμπανεβάσματα. Δεν παίζουμε λοτο, προτιμώ τον σταθερό παίκτη. Δεν μπορώ να υπολογίσω τα σκαμπανεβάσματα ενός παίκτη».

Μπρούνο Τσιρίλο 

Για την εικόνα του αγώνα: «Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια. Δείξαμε διαφορετική νοοτροπία. Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους, απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, μείναμε όμως με την ισοπαλία». 
Για την απώλεια του προβαδίσματος και της νίκης κατ’επέκταση: «Δεχθήκαμε την ισοφάριση από ένα γκολ που πρώτος διαμαρτυρήθηκα ότι ήταν οφ σάιντ και πολλοί άλλοι μου το επιβεβαίωσαν μετά το τέλος του αγώνα. Αν ισχύει αυτό, το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που με αφήνει στεναχωρημένο». 
Για την ερμηνεία του αποτελέσματος: «Ολοι φεύγουμε από εδώ πολύ πιο αγριεμένοι  και θυμωμένοι. Αυτό είναι το συναίσθημα που θα μας οδηγήσει στον αγώνα της Πέμπτης, με έναν αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός. Με μία σωστή προετοιμασία, που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι». 
Για τις σκέψεις του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ολοι ξέρουμε τη σημασία του. Περιμένουμε το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος και τις δυνατότητες του. Παίζουμε στην έδρα μας, θα δώσουμε το 100% και ας ελπίσουμε ότι θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα μας». 

Ετο

"Το παιχνίδι ήταν καλό και δύσκολο. Ο αγωνιστικός πρέπει να πούμε πως ήταν στεγνός. Στο τέλος έπρεπε να πάρουμε τη νίκη αλλά τι να κάνουμε το γκολ ήταν οφσάιντ. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε διαφορετικά και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, να ξεχάσουμε αυτό το ματς".
 Πως κρίνει το αποτέλεσμα στο ματς με τον Ατρόμητο:   
"Ηταν καλό, πήραμε ένα βαθμό. Τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τον Παναθηναϊκό".
 Για το αν το παιχνίδι έμοιαζε με το τελευταίο μεταξύ των δύο ομάδων:  
"Σίγουρα ήταν πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Εχουμε ένα στόχο, να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Ηταν ένα παιχνίδι δύσκολο και σκληρό".
Για το ντέρμπι που έρχεται κόντρα στον Παναθηναϊκό: 
"Πρόκειται για μία καλή και δυνατή ομάδα. Τερμάτισε δεύτερη στην βαθμολογία. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και δυνατοί".
Για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του:  
"Είναι δύσκολο, ήμουν τρεις μήνες εκτός. Βέβαια, δεν έχουμε πολύ χρόνο και στα ματς που απομένουν πρέπει να είμαι έτοιμος".
Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου (46' Μπρίτο), Φυτανίδης, Τόμας, Ιγκλέσιας (63' Αναστασάκος), Σφακιανάκης (46' Καραμάνος), Δημούτσος, Γκαρσία, Επστάιν, Μήτρογλου, Ράντμαν, Νάστος, Μπρίτο, Καραμάνος, Αναστασάκος, Ζουέλα, Μπάλλας

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ετο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (81' Ιβιτς), Λίνο (76' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης, Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Ιβιτς, Ρομπέρ

Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Γρηγόριος Πάνου (Αιτωλ/νίας), Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας)
Τέταρτος διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασιθίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...