27/4/12

oxyro N1.749

















Μακεδονικοί Αγώνες κολύμβησης.

Eννιά χρυσά μετάλλια για τον ΠΑΟΚ στους Αγώνες κολύμβησης.

Τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι Σάββας Κουγουμτζόγλου (100μ. πρόσθιο, 200μ. πρόσθιο), Χρήστος Παπαδόπουλος (200μ. μικτή ατομική), Γιώργος Τοπχαναλής (50μ. πεταλούδα), Απόστολος Ταυλαρίδης (200μ. ελεύθερο), Αντώνης Φωκαϊδης (800μ. ελεύθερο), Ουρανία Ιωάννου (200μ. πεταλούδα), Ελένη Βασιλειάδου (400μ. ελεύθερο) και Δωροθέα Ιωάννου (200μ. μικτή ατομική).

 














Superleague K20 15η Αγωνιστική εξ αναβολής
ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός - 1-0

Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ σε εξ αναβολής παιχνίδι επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού  και κράτησε την πρώτη θέση κάνοντας ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο.Το γκολ Κίτσιου στο 79΄
Νίκος Κολομπούρδας
«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Οσο φτάνουμε στο τέλος τα πόδια είναι πιο βαριά. Σημασία έχει να έχεις την ικανότητα να κερδίζεις σε τέτοια ματς τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ έπρεπε να είναι 3-0. Μας έλειπε η καλή τελική πάσα. Επρεπε να ήμασταν πιο αποφασιστικοί. Είχαμε επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια. Ηταν δύσκολο γα τους παίκτες μου, γιατί ο αντίπαλος έπαιξε με μεγάλη σκοπιμότητα, έπεφταν συνέχεια κάτω και δεν άφηναν να αποκτήσει ρυθμό το παιχνίδι. Αυτό ήταν πρόβλημα για εμάς, αλλά τα παιδιά ανταπεξήλθαν και για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια»

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Λαμπάκης, Κρινίτσας (46΄ Μπολόσης), Αγγελίδης, Ιντζίδης, Τσανδάρης, Πόποβιτς, Κιόσε, Παπαδόπουλος, Πέλκας, Δ. Κωνσταντινίδης (57΄Κίτσιου).Ταχματζίδης, Γεωργιάδης, Χατζόπουλος, Κίτσιου, Ποζατζίδης, Μπολόσης, Ταουσιάνης.

Λεβαδειακός: Μένκα, Ζιάκας (90΄ Ταφάι), Κόμνος, Κυπραίος, Ζαννιάς, Μάγκας, Κόκα, Παναγόπουλος, Λες, Σταθόπουλος, Πέππας, Ταφάι, Βελέντζας















Superleague K17 - 6η Αγωνιστική 4ου γύρου

ΠΑΟΚ – ΆρηΘ - 1-0
Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου γύρου, στο δημοτικό γήπεδο των Ν.Επιβατών, ο ΠΑΟΚ  πετυχε τη δεύτερη σερί νίκη επί του αρη  με 1 – 0. Το γκολ του αγώνα, σημείωσε στο 17ο λεπτό ο Τουμανίδης. Ο ΠΑΟΚ μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, είναι πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα, με 54 βαθμούς σε 23 αγώνες.
Το φάϊναλ φορ, μεταξύ των 4 ομάδων (ΠΑΟΚ και Άρη από τον Βόρειο Όμιλο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ή Πανιώνιος από τον Νότιο) θα διεξαχθεί στις 11 με 13 Μαΐου, με πιθανότερη πόλη που θα το φιλοξενήσει, να είναι ο Βόλος.


ΠΑΟΚ: Ταχματζίδης, Χατζηαναγνώστου, Βασαϊτης, Κοτέντζης, Καραμπάς, Καρατζάογλου(78’ Καρατζάογλου), Τουμανίδης, Σαββίδης Κυρ.(82’ Κουλούρης), Πόζογλου (68’ Στεφανίδης), Τζεβελέκης(55’ Σαββίδης Γ.), Παπαδόπουλος(68’ Δημητριάδης)











ΧΑΝΤΜΠΟΛ 22η Αγωνιστική
 

Φίλιππος Βέροιας - ΠΑΟΚ - 26-32

Για την τελευταία αγωνιστική της Α1 ανδρών μπροστά σε περισσότερους από 150 οπαδούς μας ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Φίλιππο στο Μακροχώρι με 26-32 και  περιμένει τον αυριανό αγώνα Δούκα - ΑΕΚ για να μάθει αν τερματίζει 2ος ή 3ος στην κανονική διάρκεια.

Στέλιος Υετίων
"Κλείνουμε με νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όπως ήταν ο στόχος μας. Μετά τις τρεις ήττες στους πρώτους ισάριθμους αγώνες, η ομάδα τρέχει ένα σερί 20-0 και αυτό λέει πολλά. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι απ ότι στον αγώνα με το Κιλκίς και μετά το πρώτο εικοσάλεπτο παίξαμε καλό χάντμπολ, με όλους τους παίκτες να αποδίδουν ικανοποιητικό. Ξεκάθαρα η νίκη αφιερώνεται στο νεογέννητο γιο του Νίκου Κοκόνη και στον κόσμο μας που και σήμερα μας έκανε να νιώθουμε ότι παίζουμε εντός έδρας"

Τα δεκάλεπτα: 5-4, 9-7, 12-14 (ημχ.), 16-20, 20-28, 26-32

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Απόστολος Ντέλλας):
Δέλιος, Κορωνάς, Μπαντής 7, Δεληγιάννης 4, Παπαδόπουλος 2, Αρβανίτης 2, Μάντζος 3, Κουρουμλίδης 4, Ρεμπελάκος 1, Κωστακίδης Π. 3, Κωσταράκης, Κάργατζης, Αλμπανίδης, Δραγκόλας.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων):
Παλάσκας 3, Γουργούμης, Αποστολίδης Β., Κοκκώνης 4, Κνέζεβιτς, Αποστολίδης Π. 4, Πετρίδης, Ανγκελόφσκι, Ιωαννίδης 4, Τσακίρης 5, Σεβαστίδης 5, Τάτσης, Κεσίδης 1, Πίτσιος 6.

Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, δίλεπτα: 2-5, πέναλτι: 4/4-0/2
















Α1 ΠΟΛΟ 21η Αγωνιστική

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ - 8-7
Η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ πάλεψε αλλά τελικά ηττήθηκε στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής από τον Πανιώνιο με 8-7.
Τα 8λεπτα: 1-3, 3-2, 3-0, 1-2.
Πανιώνιος  (Δημήτρης Σελετόπουλος): Μιτελούδης 2, Καπότσης 2, Κουτσιαλής 1, Χατζηγούλας 1, Λάππας 1, Αλβέρτης 1.
ΠΑΟΚ (Γιάννης Παπαγιαννάκης): Σαρησάββας 3, Μυτιληνός 1, Χρυσοσπάθης 1,
































  

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 17η Αγωνιστική 

ΠΑΟΚ – Οδυσσέας Γλυφάδας - 1-0

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ γιόρτασε την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος νικώντας τον Οδυσσέα Γλυφάδας με 1-0. Με αρκετούς οπαδούς από τον τοπικό σύνδεσμο των Κουφαλίων και τα Γιαννιτσά. ΣΦ ΠΑΟΚ Κουφαλίων τίμησε τον έφορο της ομάδας Γιώργο Προύσαλη. Το γκολ η Παντελειάδου στο 28ο λεπτό
ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Δημητρίου, Μουρατίδου Ε., Βλασιάδου, Σπύρου, Γκατζογιάννη, Χατζηγιαννίδου, Αδαμάκη, Παντελειάδου, Ντιμιτρίεβιτς (60 Φιλιππίδου), Βαρδαλή  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...