21/4/12

oxyro N1.742



























ΧΑΝΤΜΠΟΛ 21η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – ΓΑΣ Κιλκίς - 27-19

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του ΓΑΣ Κιλκίς με 27-19 για την 21η αγωνιστική της Α1 ανδρών και έφτασε τους 19 συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα εντός συνόρων.
Τέσσερις οπαδοί από το club Troisdorf Defenders της Γερμανίας, ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για να περάσουν ένα διήμερο γεμάτο ΠΑΟΚ. 
«Ήρθαμε εδώ, αμέσως μετά θα πάμε στο Παλατάκι για την ομάδα μπάσκετ και αύριο θα είμαστε στη Λιβαδειά για τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας» 

Στέλιος Υετίων 
"Από τη σημερινή μας εμφάνιση είμαι ικανοποιημένος μόνο από το σκορ. Δεν πιάσαμε τα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης. Επηρέασε η διακοπή, αλλά επουδενί δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας μέσα στο παιχνίδι. Μπροστά μας υπάρχει ο αγώνας με το Φίλιππο στη Βέροια και πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, μας συγκίνησε σήμερα η παρουσία στο γήπεδο οπαδών από τη Γερμανία, από το σύνδεσμο Troisdorf, Τους ευχαριστούμε, καθώς μας υποστηρίζουν με όποιον τρόπο μπορούν απότην αρχή της σεζόν".

ΠΑΟΚ: Παλάσκας 7, Γουργούμης, Κοκώνης 1, Αποστολίδης Β., Κνέζεβιτς, Αποστολίδης Π., Πετρίδης 3, Ανγκελόφσκι 1, Ιωαννίδης 7, Τσακίρης 5, Σεβαστίδης 1, Τάτσης, Κεσίδης 2, Πίτσιος.

Κιλκίς: Κοτανίδης, Γκιντίδης 1, Κυπραίος 3, Μέτσης 2, Δεληγιάννης 1, Σισμανίδης 4, Δημάκης 2, Σκάρλος, Μέγκας 3, Γρηγοριάδης 2, Καλπακίδης, Τοκατσόγλου, Γουγλίδης, Γιαβασίδης.

Δεκάλεπτα: 6-4, 12-8, 13-11, 16-13, 21-16, 27-19
Πέναλτι: 5/8 - 2/2
Δίλεπτες αποβολές: 5-5

 















  

Superleague K-17  5η Αγωνιστική  4ου γύρου
Δόξα Δράμας - ΠΑΟΚ - 0-2

Η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τη Δράμα, νικώντας με 0-2 και βρίσκεται με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον Αρηθ, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Τα γκολ  Κουλούρη στο 42΄ και με εκτέλεση φάουλ του Σαββίδη στο 64΄ το 0-2
ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Κιόρτσης, Βασαΐτης, Τσελεπίδης (66« Δουρμούσης), Καραμπάς, Σαββίδης Κυρ., Καρατζάογλου (66» Κουτσομήτρος), Δημητριάδης (56« Ποζογλου), Σαββίδης Γ. (46» Τουμανίδης), Παπαδόπουλος, Καψάλης (38΄Κουλούρης)















Superleague K-20 - 30η Αγωνιστική

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ - 0-3 

Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, νίκησε με 0–3 τον Λεβαδειακό και έμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.Ο Παπαδόπουλος ήταν ο σκόρερ και των τριών τερμάτων που πέτυχε ο ΠΑΟΚ( 10΄, 55΄ και 70΄)

Νίκος Κολομπούρδας 
«Πέρα από τα συγχαρητήρια στα παιδιά, για ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση, σήμερα θέλω να σταθώ ιδιαίτερα σε ένα πράγμα. Είμαι πολύ χαρούμενος από τον τρόπο που παίξαμε. Η κλάση και η εξέλιξη που δείχνει αυτή η ομάδα, μας έχει κάνει να φτάσουμε σε ένα τρόπο παιχνιδιού πολύ υψηλού επιπέδου, που έγινε αντιληπτός από όποιον είδε σήμερα τον αγώνα. Για ακόμη μία φορά χάσαμε πολλές ευκαιρίες, το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά σημασία έχει ότι τα γκολ και οι ευκαιρίες, ήρθαν μέσα από έναν άριστο τρόπο παιχνιδιού. Η ηρεμία που είχαμε στο παιχνίδι μας και η κατοχή της μπάλας, ήταν δείγμα πολύ μεγάλης ομάδας. Είναι καταπληκτική η εξέλιξη των παιδιών τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο και είμαι πολύ περήφανος γι’αυτό».

Βασίλης Παπαδόπουλος
«Πιστεύουμε πολύ στο πρωτάθλημα, μια και ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Είναι ένας εφικτός στόχος, μια και τα πάντα περνάνε από τα πόδια μας... Αν κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν, τότε θα σηκώσουμε το κύπελλο. Ο Λεβαδειακός είναι μια ομάδα που παίζει κλειστά και μας δυσκόλεψε. Παρ΄ όλα αυτά βρήκαμε τις λύσεις και φθάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Λαμπάκης, Ιντζίδης, Αγγελίδης, Ποζατζίδης (46’ Κρινίτσας), Κιόσσε, Τζανδάρης, Πέλκας (70’ Γεωργιάδης), Κωνσταντινίδης Δημ., Μπολόσης (46’Κίτσιου), Παπαδόπουλος.





















ΠΟΛΟ 19η Αγωνιστικη  

Βουλιαγμένη - ΠΑΟΚ - 13-1

Ο ΠΑΟΚ εχασε με Βαριά ήττα από την Βουλιαγμένη με σκορ 13-1 στην Αθήνα για την 19η αγωνιστική της Α1 του πόλο

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 5-0, 3-0, 2-1

Βουλιαγμένη (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Βελώνιας 1, Κουρλιάφτης 2, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ. 4, Καρούντζος, Ποταμιάνος, Γούνας, Τίγκας 2, Βουλγαράκης 3, Πρωτονοτάριος, Βλαχόπουλος 1, Λουιζίδης.

ΠΑΟΚ (Γιάννης Παπαγιαννάκης): Κεχαγιάς Ευστ., Σαρησάββας, Αληχανίδης Β., Μυτιληνός, Παυλίδης, Παππάς, Ποντικέας 1, Χρυσοσπάθης, Δημητριάδης, Ζαρκαντζάς, Παπαποστόλου, Ζιάκας, Φοροτζίδης, Γιοβανίτσας, Κίσσας.
















ΜΠΑΣΚΕΤ Play off Α1 Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός  - 61-68

Ο ΠΑΟΚ έχασε με 61-68 (31-37) από τον Ολυμπιακό κι έτσι ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα

Σούλης Μαρκόπουλος
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι καλύτερη ομάδα. Καλή συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα και επιτυχίες στο Φάιναλ Φορ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν απέναντι σε μια πολλή καλή ομάδα που έχει σταματήσει τις καλύτερες ομάδες  Ευρώπης», είπε ο Μαρκόπουλος αρχικά και αναφέρθηκε ονομαστικά σε έναν έναν τους συνεργάτες του, θέλοντας έτσι να τους ευχαριστήσει για την προσπάθεια που έγινε στη διάρκεια της σεζόν. Παρότι είχαμε μια μέρα να δουλέψουμε, είπαμε κάποια πράγματα και στο μεγαλύτερο διάστημα πετύχαμε τους στόχους μας. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε πολύ στην εξυγίανση και θέλω να πιστεύω ότι η χρονιά σʼ αυτό τον τομέα να τα κατάφερε και να βοηθήσει αυτή η σεζόν για το μέλλον. Εγώ έχω μια συμφωνία με την ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει. Θα μπουν όλα στα τραπέζι και θα δούμε. Αυτή τη στιγμή είναι όλα στον αέρα»

Τα Δεκάλεπτα: 20-20, 31-37, 46-55, 61-68

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος) : Μπόγιοβιτς, Στίγκερς 5(1), Αράπης, Άλεξιτς 5, Ντούβνιακ 5(1), Ντικούδης 12(1), Πέτγουεϊ 4, Παππάς 15(1), Γιαννακίδης 2, Καλλές 13, Καλαμπάκας, Τσακαλέρης.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς) : Χάινς 4, Λόου 9, Άντιτς 1291), Σπανούλης 15, Βασιλόπουλος, Ντόρσεϊ 11, Πελεκάνος 4, Πρίντεζης 2, Παπανικολάου 2, Μάντζαρης 6, Σλούκας 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00