8/4/12

oxyro N1.735

















Superleague 28η Αγωνιστική

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ - 0-0

Ο ΠΑΟΚ με 10 παίκτες από το 37' λόγω αποβολής του Φωτάκη έφερε λευκή ισοπαλία στο Περιστέρι παραμένοντας χωρίς ήττα εκτός έδρας από τις 6 Νοεμβρίου. 
Λάσλο Μπόλονι  
"Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για όλα όσα πέτυχε. Θέλω να  ευχηθώ στον τελικό να κερδίσει ο καλύτερος εκείνη την ημέρα". 

Για την εικόνα του ματς: "Το παιχνίδι κατά την γνώμη μου δεν ήταν ωραίο. Δεν ήταν πολλές οι επιθετικές ενέργειες. Ακόμη και ο Ατρόμητος με παίκτη παραπάνω για περίπου μια ώρα δεν έδειξε δύναμη στο παιχνίδι του. Αλλά εγώ είμαι εδώ για την δική μου ομάδα και πρέπει να πως ότι και εμείς δεν είχαμε επιθετική έμπνευση. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, στα πρώτα 10-15 λεπτα χάσαμε πολλές μπάλες, τόσες που χάναμε σε δύο παιχνίδια μαζί. Πιστεύω, όμως, ότι βήμα βήμα ανακτήσαμε την σκληρότητά μας, αυτό που έχουμε σαν ομάδα". 

Για το ότι ο "Δικέφαλος" αγωνίστηκε για αρκετή ώρα με δέκα παίκτες: "Είναι μια στιγμή που αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, έδειξαν πνευματική δύναμη ότι μπορούν να αγωνιστούν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε". 

Για την παρουσία των Αποστολόπουλου και Σταφυλίδη: "Είμαι χαρούμενος, όχι ικανοποιημένος από τους Αποστολόπουλο και Σταφυλίδη τους δύο νεαρούς παίκτες της ομάδας. Για ακόμη μια φορά πρέπει να πω ότι ο δρόμος για να γίνουν καλοί παίκτες είναι μακρύς και θέλει δουλειά. Ελπίζω ότι στο τέλος του δρόμου θα τα καταφέρουν".
  
Για την συνέχεια: "Στα μελλοντικά ματς πρέπει να βάλουμε την δουλειά που κάνουμε στο επιθετικό κομμάτι. Πρέπει να φτάσουμε σε ένα άλλο επίπεδο στις επιθετικές μας στιγμές και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γίνουμε πιο αποφασιστικοί στις προσωπικές μονομαχίες με την μπάλα και χωρίς την μπάλα. Πρέπει να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας στα πλέι οφ. Θέλω να ζητήσω ευγενικά από τους φιλάθλους μας να μας στηρίξουν από εδώ και πέρα γιατί θέλουμε με την βοηθειά τους να ξεχάσουμε την περίοδο με τα άσχημα αποτελέσματα που μας δημιούργησε ένα ψυχολογικό θέμα.
Όλα τα παιχνίδια πριν ξεκινήσουν είναι δύσκολα. Από το 0-0 πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δώσουμε από εδώ και πέρα δώρα που δώσαμε στα Γιάννινα και στην Τρίπολη. Παρόλο που στην άμυνα ήμασταν αρκετά θετικοί, άσχετα που κάναμε μερικά δώρα, στα παιχνίδια με τα Γιάννινα και την Τρίπολη είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε την νοοτροπία να σκοτώσουμε τον αντίπαλο".
  
Για τις αλλαγές που έκανε στο ματς με τον Ατρόμητο: "Είχα στο μυαλό μου να αλλάξω και τον Λίνο, δεν ήθελα να αλλάξω την αμυντική γραμμή γιατί το ματς ήταν 0-0. Ο Γκαρσία και ο Λάζαρ ήταν σε καλό επίπεδο και ήθελα να αλλάξω κάποια πράγματα μπροστά. Αλλαξα τον Σαλπιγγίδη, μετά σκέφτηκα να αλλάξω και τον Λίνο αλλά δεν είχα κάποιον παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά που να έχει και ύψος". 

Για την κόκκινη του Φωτάκη: "Δεν έχω ξαναδεί την φάση αλλά ακόμη και αν χτύπησε τον αντίπαλο δεν το έκανε με πρόθεση γιατί δεν βλέπει αν εκείνος έχει αντίπαλο στην φάση.  Ο διαιτητής γενικά ήταν καλός, απλώς έκανε ψυχολογικά ένα λάθος σε εκείνη την φάση". 

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Νάστος, Τάτος (76' Αναστασάκος), Ζουέλα, Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Φυτανίδης, Μπρίτο (78' Καραγκούνης), Γιαννούλης (67' Επστάιν), Μήτρογλου, Δημούτσος, Ράντμαν, Επστάιν, Μπάλλας, Σφακιανάκης, Αναστασάκος, Καραγκούνης, Τόμας
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Φωτάκης, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης (84' Γεωργιάδης), Λίνο, Αθανασιάδης, Κρέσιτς, Ρομπέρ, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Νιμανί, Γιάννου

Διαιτητής: Πέτρος Κωνστανινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)
Τέταρτος διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
Παρατηρητής: Γιάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...