22/4/12

oxyro N1.743



























Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Superleague 30η  Αγωνιστική
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ - 3-4 

Τη να σχολιάσει κανείς για το σημερινό ματς  τα λόγια περιττεύουν, χαλαρότητα στο μεγαλείο της μη συναίσθηση από πολλούς παίκτες σε ποια ομάδα παίζουν και τη φανέλα  φοράνε.  Μόνο ο λαός νίκησε σήμερα ...........
Ο ΠΑΟΚ "Αυτοκτόνησε" στη Λιβαδειά, προηγήθηκε με 3-2 στο 83΄και έχασε με 4-3, δίνοντας στον Παναθηναϊκό το δικαίωμα να μπει με 4 βαθμούς διαφορά στους αγώνες κατάταξης. Τα γκολ ο Αθανασιάδη (21΄ και 83΄) και ο Ίβιτς (78΄). 
Η βαθμολογία  των πλέι οφ:
Παναθηναϊκός - 4
ΠΑΟΚ - 0
ΑΕΚ - 0
Ατρόμητος - 0 
Λάσλο Μπόλονι
 «Οι θεατές είδαν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο καιρός βοήθησε ως προς αυτό. Θα θέλαμε εμείς να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος. Είμαστε λυπημένοι για την ήττα και πιστεύω ότι χάσαμε εξαιτίας των πολλών ατομικών λαθών. Σε μερικές ενέργειες θα έπρεπε να παρουσιαστούμε πιο επιθετικοί. Στο δεύτερο μέρος πήραμε ρίσκα και βοήθησαν. Δυστυχώς ήμασταν αφελείς και νευρικοί. Το ματς μου θύμισε εκείνο με τον Εργοτέλη, που είχαμε το προβάδισμα και όμως χάσαμε. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό για να λειτουργήσουμε σωστά όταν προηγηθήκαμε. Συγχαρητήρια στο Λεβαδειακό που πάλεψε ως το τέλος», τόνισε ο Ρουμάνος.
Για το επίπεδο του πρωταθλήματος:
 «Μία γενική εντύπωση είναι ότι στο εγχώριο επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πιο κάτω σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάζει στο εξωτερικό. Στο εξωτερικό υπάρχει η Εθνική ομάδα και τα καλά αποτελέσματα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ξέρω την οικονομικά κατάσταση στην Ελλάδα. Ακόμη και το σημερινό παιχνίδι αν πάρετε βλέπετε ότι στο γήπεδο υπήρχαν μόνο 2.000 θεατές. Αυτό είναι το επίπεδο».
Για τα πλέι οφ:
«Σαφώς είναι πιο δύσκολο το έργο μας αφού ξεκινάμε με διαφορά τεσσάρων βαθμών αντί τριών από τον Παναθηναϊκό. Προσωπικά πιστεύω ότι τα πλέι οφ είναι αχρείαστα. Ένας έξυπνος άνθρωπος θα έλεγε ότι τα πλέι οφ εφόσον γίνονται θα πρέπει να συνοδεύονται και από πλέι άουτ για τις ομάδες που υποβιβάζονται. Σε κάθε περίπτωση πλέον χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους και να χάσουμε απ’ όλους. Θα προσπαθήσουμε  να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο χωρίς  να μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα τώρα»
Για τα αμυντικά λάθη στο τέλος:
«Όταν η ομάδα πρέπει να πάρει επιθετικά ρίσκα αποδυναμώνεται το κέντρο και η άμυνα. Όταν δεν ανακτάς τη δύναμη σου όταν πετύχεις το στόχο σου, ουσιαστικά ανοίγεις την πόρτα στον αντίπαλο»
Λάζαρ
Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακο:  
"Δεν ξέρω τι συνέβη. Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι για εμάς. Προηγηθήκαμε με 0-1 και 2-3 αλλά στο τέλος καταφέραμε να χάσουμε".
Για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: 
"Δεν ήταν τόσο καλή. Δεν ήμασταν συνεπείς στην απόδοσή μας. Ότι δεν καταφέραμε ως τώρα θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε στα πλέι οφ".
Για το τι χρειάζεται στα πλέι οφ:  
"Πρέπει να είμαστε πολύ πιο σοβαροί γιατί στόχος μας είναι η κατάκτηση της υψηλότερης θέσης".

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς (74' Αλεξίου), Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος (59' Μαχαίρας), Πόποβιτς, Μεντί (86' Λόπεζ), Ναπολεόνι, Βασιλείου, Πασχαλάκης, Νικολακάκης, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Αλεξίου, Ζαουί, Λόπεζ

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (74' Παπάζογλου), Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Παναγιωτούδης (62' Ιβιτς), Γκαρσία, Λάζαρ (46' Γεωργιάδης), Νιμανί, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Γλύκος, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Ίβιτς, Σνάουτσνερ, Γιάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...