22/4/12

oxyro N1.744

















ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ 7ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ 8ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ..........
















Α κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 16η Αγωνιστική

Ελπίδες Καρδίτσας - ΠΑΟΚ  - 0-0

Και μαθηματικά πρωταθλήτρια είναι η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ τα κορίτσια του ΠΑΟΚ έκαναν και φέτος το χρέος τους κατακτώντας το 7ο συνεχόμενο και 8ο πρωτάθλημα της ιστορίας μας. Παρόντες στο γήπεδο ήταν 60 φίλοι του ΠΑΟΚ από Καρδίτσα, Τρίκαλα και Καλαμπάκα, που αποθέωσαν τις πρωταθλήτριες.

















Οι φίλοι του ΠΑΟΚ από τους συνδέσμους Καρδίτσας και των γύρω περιοχών παρέθεσαν γεύμα στην πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με τις Ελπίδες Καρδίτσας. Ολοι μαζί γιόρτασαν την μεγάλη επιτυχία.

Βασίλης Παρασκευόπουλος.
“Είμαστε πανευτυχείς που καταφέραμε να κατακτήσουμε και αυτό το πρωτάθλημα. Είναι το έβδομο συνεχόμενο της ομάδας και το δεύτερο συνεχόμενο για μένα. Πλέον το ζητούμενο για εμάς είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, είναι καιρός να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς λιγκ. Στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει τίποτα λιγότερο από το να πρωταγωνιστεί. Όλη τη χρονιά τα κορίτσια μόχθησαν και ανταμείφθηκαν για τη σκληρή δουλειά. Αφιερώνουμε τον τίτλο στη Θωμαή Βαρδαλή που γιορτάζει σήμερα και στον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει»
  
Γλυκερία Γκατζογιάννη 
«Είναι το έβδομο σερί πρωτάθλημα για την ομάδα και για μένα το τέταρτο ή το πέμπτο. Έχω χάσει το μέτρημα. Καταφέραμε μέσα από τη δουλειά να φτάσουμε στην επιτυχία. Σήμερα στην Καρδίτσα νιώθαμε σαν να παίζαμε στην έδρα μας με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας. Ήδη θέτουμε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για την επόμενη χρονιά»
Ελπίδες Καρδίτσας: Ρίζου ,Καλιάρα, Αλεξίου, Ρήγα, Γρηγορίου, Γεραγόρη, Πάσχου, Σίμου, Ντράγκοβιτς, Κογκούλη, Σρετένοβιτς.
ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Σπύρου, Αδαμάκη, Ντιμιτρίεβιτς, Δημητρίου, Αρβανιτάκη, Χατζηγιαννίδου, Παντελειάδου, Βλασιάδου, Γκατζογιάννη, Ελ. Μουρατίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...