27/4/12

oxyro N1.748










Η συνέντευξη Τύπου του Ζήση Βρύζα
"Θα ξεκινήσω λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Για μένα είναι μέσα στα 40 καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά πράγματα. Μετά από 4-5 χρόνια έχουμε αυτοκαταστροφικές τάσεις. Αυτό οφείλεται σε δύο λόγους. Υπήρχαν τομείς που δεν οργανώθηκαν οπως έπρεπε σε αυτήν την τετραετία επαναλαμβάνω, όμως, ότι έγινε πολύ σοβαρή δουλειά. Εγινε πολύ σοβαρή δουλειά αυτά τα τέσσερα χρόνια, αλλά ο ίδιος ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον τρόπο λειτουργίας του. Υπήρχε το εμπορικό που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και γενικότερα δεν υπήρχε στρατηγική για μεγάλες επενδύσεις, όπως το αθλητικό κέντρο. Σε συνδυασμό με την κρίση και την αύξηση φορολογίας, με το Financial Fair Play μας, φτάσαμε σε αυτο το σημείο. Αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε σημαντικούς παίκτες τον Ιανουάριο για τη βιωσιμότητα μας. Μέχρι 30/6 πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας για την αδειοδότηση. Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει υπομονή και στήριξη και δε μου βγαίνει να τη ζητήσω. Υπάρχουν και πάλι δύο δρόμοι. Της απομάκρυνσης και της συσπείρωσης. Εγώ δηλώνω στρατιώτης του ΠΑΟΚ και αυτή τη μάχη θα τη δώσω".
Για τη δική του εκτίμηση για την απομάκρυνση του κόσμου:
"Η απογοήτευση είναι κατανοητή. Ο καθένας από εμάς μπορεί να αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο. Βρισκόμαστε σε αυτήν τη θέση για συγκεκριμένους λόγους, αλλά ήρθαν έτσι οι συγκυρίες που μας βάζουν σε αυτήν τη δύσκολη θέση. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει την προσπάθεια που γίνεται και να είναι διπλα μας".

Για το τι χρειάζεται για την αδειοδότηση:
"Οι δρόμοι ειναι είτε απο χορηγίες, είτε απο επενδυτές είτε από τον κόσμο. Εμείς θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να πετύχουμε το στόχο μας".

Για τα σφάλματα:
"Δε δίνω μομφή σε κανέναν. Είναι οι απόψεις μου, που εξέφρασα και στον Θοδωρή Ζαγοράκη το καλοκαίρι για τον τρόπο λειτουργίας. Αυτές οι αλλαγές έπρεπε να γίνουν την εποχή της ευμάρειας. Η δική μας προσπάθεια είναι προς αυτήν την κατεύθυνση σε μία δύσκολη εποχή. Ηδη ο οικονομικός διευθυντής στις 2 Μαίου ξεκινάει να δουλεύει. Εχουν δοθεί οργανογράμματα για το ποιος και πως πρέπει να λειτουργεί μέσα στον ΠΑΟΚ. Η διαφάνεια είναι πολύ σημαντική".

Για τα χρήματα που απαιτούνται:
"Αποτυπώθηκε ακριβώς στην τελευταία Γ.Σ. Διαφάνεια δε σημαίνει και "ξεβράκωμα". Θα πρέπει να μάθουμε να προστατεύουμε την ομάδα μας και έχει ενημερωθεί η ΟΥΕΦΑ για οσα απαιτούνται".

Για τα χρέη στο Δημόσιο:
"Εγιναν ραντεβού σημαντικά. Αν λυθεί αυτό το θέμα θα ανοίξει ο δρομος για μία σοβαρή επένδυση. Είναι πολύ δύσκολο να επενδύσει κάποιος οσο υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Προσπάθησα να το λύσω αλλά προεκλογικά ήταν δυσκολο. Δε βρέθηκε λύση. Εχουμε διαβεβαίωση για νέο φορολογικό νόμο και μέσα σε αυτό θα βρίσκονται και οι ΠΑΕ".

Για το ενδιαφέρον Σαββίδη και Καμπάνη:
"Κανένας δε χρησιμοποιήθηκε. Πλειστηριασμός σε αυτό το θεμα δε γίνεται. Υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον και από τους δυο. Αυτό που πρέπει να κάνω, είναι με σοβαρότητα να μιλήσω με αυτούς τους ανθρώπους. Ο ΠΑΟΚ αυτά τα θέματα πρέπει να τα χειρίζεται με μεγάλη σοβαρότητα. Εχουν εκφράσει επισήμως το ενδιαφέρον τους. Αντιλαμβάνομαι την δημοσιογραφική ιδιότητα και την επέκταση του ζητήματος, εγώ σαν ΠΑΟΚ οφείλω να προσεγγίσω αυτούς τους ανθρώπους που έχοτυν δείξει σοβαρόρητα. Κανένας Βρύζας δε μπορεί να δώσει τον ΠΑΟΚ πουθενά. Υπάρχει ένας πρόεδρος στον Ερασιτέχνη που είναι έμπειρος και μαζί με το Δ.Σ. θα αποφασίσουν. Εγώ πρέπει να προστατεύσω τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ".

Για την ανταγωνιστικότητα της ομάδας:
"Εχουμε φτιάξει μία ομάδα. Χρειάζονται κανόνες και συντεταγμένες. Αυτά υπάρχουν αυτά τα τέσσερα χρόνια. Αυτήν τη στιγμή έχουμε αυτά τα πράγματα. Ο καθένας πρέπει να σκεφτεί να βάλει λογική και τη μιάμιση ώρα που μπαίνει στο γήπεδο να δίνει μάχη. Δεν πρέπει κανένας να παρασυρθεί απο την κατάσταση στη χώρα και να φέρεται με ασύδοτο τροπο. Αν γίνουν αυτά, η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Ο τρόπος λειτουργίας και η οργάνωση είναι το πιο σημαντικό".

Για το πότε θα τελειώσει το επενδυτικό:
"Εμείς οφείλουμε να προετοιμαστούμε χωρίς επενδυτές. Μακάρι να έρθει κάποιος να πάρει την ομάδα. Να εγγυηθεί για το σχέδιο, να μας καλύπτει και αυτός ο άνθρωπος να πάρει την ομάδα. Το ότι υπήρχαν και παλιότερα τέτοιες εποχές, το γνωρίζω καλά. Για μας είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ξεκάθαρο πλάνο. Το μπάτζετ θα κατέβει αρκετά, θα δώσουμε έμφαση στο εμπορικό κομμάτι. Περιμένουμε να δούμε και τα πλέι οφ. Θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος θα καταλάβει τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή και θα έρθει στο γήπεδο να δώσει μία μάχη μαζί μας".

Για τη φιλοσοφία του μιλώντας με επιχειρηματίες:
"Η φιλοσοφία ορίζεται από τη διοίκηση Πρωτοδικείου. Είναι για έξι μήνες και έχει συγκεκριμένο σκοπό. Εμείς αυτην τη στιγμή είμαστε με νερά μέσα στο σπίτι μας. Καταλαβαίνω ότι ο κοσμος θέλει όραμα αλλά πρέπει να κοιτάξουμε να βγάλουμε τα νερά, Ο επενδυτής μπορεί να δώσει μία λύση και για αυτό γίνονται οι επαφές".

Για τη σχέση εταιρίας ομάδας και την ενημέρωση του Κατσαρή:
"Καταφέραμε σε στιγμές που το αγωνιστικό ήταν στην κορυφή να μην έχουμε εμπορικό. Εκανα συνάντηση με τον κ. Κατσαρή και έχει ενημερωθεί. Εγώ ξεκαθάρισα και στους δύο ότι δε μπορεί να μιλήσουν για το γήπεδο πριν να δείξει ποιος ειναι. Εκκρεμούν οι συναντήσεις με τον Ερασιτέχνη για να δούμε τι θέλουν να κάνουν. Πρέπει πρώτα να δώσουν τα χαρτιά. Περιμένουμε σήμερα τα χαρτί της τράπεζας για τη φερεγγυότητα του Σαββίδη. Το πρωτοσέλιδο είναι θεμιτό αλλά πρέπει να το δούμε με σοβαρότητα το θέμα".

Για τον Σαχπατζίδη:
"Είναι ένας από τους 11.500 μετόχους. Εχει συμβάλλει στην ομάδα, τώρα έχει ένα προσωπικό θέμα με τη Δικαιοσύνη και θα δούμε τι θα γίνει με το συγκεκριμένο θέμα. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε καμία επαφή με την ΕΕΑ, ο ΠΑΟΚ κινείται στο πλαίσιο της νομιμότητας".

Για το αθλητικό κέντρο:
"Υπάρχουν κάποια προβλήματα όπως αυτό με το νερό. Το συγκεκριμενο έργο είναι πολύ μεγάλο και το στηρίξαμε από την αρχή. Τα οικονομικά μας τώρα δε μας επιτρέπουν βελτιώσεις αλλά πιστεύω ότι στο μελλον θα γίνουν".

Για το χρονικό περιορισμό με τους επενδυτές:
"Στις 14 Μαίου ανοίγει η ΑΜΚ. Εχουμε να κάνουμε με θέματα με δικηγόρους, ελέγχους, εφόσον υπάρχει συμφωνία. Το όριο είναι η ΑΜΚ".

Για τη θέση του ΠΑΟΚ στη Λίγκα:
"Είναι ξεκάθαρο πως η Πολιτεία θέλει να επιβάλλει κανόνες. Η Λίγκα τον τελευταιο καιρό έχει φωνή. Μπορεί να με πουν γραφικό, γιατί δεν έχω την άποψη ότι όλα λειτουργούν λάθος. Το τελευταίο τρίμηνο έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει η Λίγκα να περάσει μία ενιαία φωνή. Εμείς οι ίδιοι, οι παράγοντες, αν και δε θεωρώ τον εαυτό μου παράγοντα, εχουμε δώσει δικαιώματα και αυτή είναι η πραγματικότητα. Η θέση του ΠΑΟΚ στη Λίγκα εδώ και τέσσερα χρόνια είναι η πιο υγιής. Ετσι όπως πρέπει να έχει ο εκάστοτε πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Εχουμε από πίσω 1 εκάτ κόσμο που είναι και η δύναμη μας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, για να αντιληφθεί η Πολιτεία ότι είμαστε σύμμαχοι, γιατί ο καινούργιος νόμος έχει ίσως να έχει μέσα πράγματα υπερβολικά".

Για τα πλέι οφ και το κλίμα γύρω από την ομάδα:
"Θέλω ο κόσμος να έχει συνείδηση και να καταλάβει τι γίνεται στον ΠΑΟΚ. Θέλω η ομάδα μου να διεκδικήσει με νοοτροπία νικητή, θέλω αυτά που λέμε στα παιδιά μας για ηθικες αξίες. να εκφράζουν τον ΠΑΟΚ. Αυτά έχουν κλονιστεί. Αν ο κοσμος το δώσει, τα παιδιά θα ανταποκριθούν σε αυτό που πρέπει να κάνουν, γιατί είναι σημαντικό για τον παίκτη να παίζει σε γεμάτο γήπεδο".

Για το αν θέλει να αναλάβει πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ:
"Δεν είμαι ετοιμος για κάτι τέτοιο. Δε με απασχολεί το ζήτημα".

Για το θέμα του μπάτζετ:
"Ηταν συνειδητή επιλογή πριν τέσσερα χρονια να στραφούμε στις Ακαδημίες. Τότε σχεδιάστηκε όλο το πλάνο για το πως θα λειτουργήσουν. Παιδιά μένουν στην Τούμπα, έχουν μαγείρισσα, υπάρχει συμφωνία με ιδιωτικό σχολείο. Αυτή η δουλειά σχεδιάζεται από το Σεπτέμβριο, σε ποιο καμπ θα πάνε τα παιδιά κτλ. Τα αποτελέσματα, που βλέπουμε, δηλαδή παιδιά να παίζουν, είναι μέσα από τη δουλειά. Σιγουρά η ομάδα θέλει ένα βασικό κορμό, μέσα στα οικονομικά πλαίσια που μπορούμε και θα δώσουμε την ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά την ευκαιρία να μας δείξουν τι μπορούν να κανουν".

Για τον Μπόλονι:
"Εχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο και θέμα προπονητή δεν τίθεται".

Για το ρίσκο με τους νεαρούς παίκτες:
"Είναι ρίσκο εννοείται. Αλλα αν δε βγάλεις τα νερά από το σπίτι σου πως θα βγάλεις όραμα;  Στα επόμενα δύο χρόνια θα κοιτάξουμε ο κόσμος να μην έχει αρνητικές κρίσεις".

Για τη μείωση αποδοχών στον Σαλπιγγίδη:
"Εχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ. Ο Δημήτρης είναι ένας από τους σημαντικοτερους μας παίκτες. Μετά από τα πλει οφ θα μιλήσουμε. Εχει τη χαρά και την τιμή να πάει στο Euro. Μετά θα συζητήσουμε".

Για το μέλλον:
"Να πηδήξω από το καράβι; Είμαι εδώ συγκυριακά. Ολοι οι αρμόδιοι φορείς που υπέδειξαν την ευθύνη και την αποδέχτηκα. Δε θέλω να μείνω για πάντα σε αυτήν τη θέση. Και στους επενδυτές είπα ότι δε με ενδιαφέρει να είμαι και εγώ στην επόμενη μέρα. Αρκεί να διασφαλιστεί το αύριο της ομάδας. Δε σημαίνει πως έχω μετανιώσει. Από την ψυχή μας γίνεται η προσπάθεια για να βγούμε από τη δύσκολη θέση. Μέχρι να πληρωθεί το 70% της ρύθμισης που υπογράφηκε με την εφορία, μου έχουν δεσμεύσει την περιούσια".

Τι ζητάει από τον κόσμο:
"Θέλω να αποτυπώσω την πραγματικότητα. Δε μπορώ να ζητήσω πάλι στήριξη και υπομονή. Αποτυπώνω την πραγματικότητα και ο καθένας θα πάρει την απόφασή του".

Για τα χρήματα προς Ζαγοράκη και Βιολίδη:
"Εχουμε βάλει όριο ως τις 30/6 για να επιστραφούν τα λεφτά του Βιολίδη, Ως τότε πιστεύω πως θα έχουν γίνει οι διαδικασίες για να επιστρέψουν τα λεφτά".

Για τις επαφές του:
"Δε μπορει να γίνει πλειστηριασμός. Εχω μιλησει και με άλλους ανθρώπους. Θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια. Τώρα περιμένουμε το χαρτί της τράπεζας από τον κ. Σαββίδη και για αυτό σταματήσαμε δύο μέρες. Με τον πρόεδρο του Α.Σ. και το Δ.Σ θα προχωρήσουμε. Θα επικοινωνήσουμε και με τους δύο γιατί δε μπορούμε να παίζουμε. Εκανα επαφές με επιφανείς ανθρώπους της πόλης. Είναι άνθρωποι σωστοί. Η προσέγγιση μου έφτασε στο σημείο για να μη βάλουν λεφτά. Η όλη συγκυρία, ο φοβος να εκτεθούν δημόσια δεν τους επέτρεψε να βγουν μπροστά. Τους καταλαβαίνω γιατί το περιβάλλον δεν είναι κατάλληλο. Ελπίζω στο μέλλον να ειναι μαζί μας".

Για το νέο Δ.Σ:
"Στις 10 του μήνα θα δώσουμε τα ονόματα. Θα υπάρχουν και νέα, αλλά αριθμό δε μπορούμε να πούμε".

Για το γεγονός πως ο καθένας μπορεί μέσω ΑΜΚ να πάρει την ΠΑΕ:
"Ο καθένας θέλει να ξέρει και τι σχέση θα έχει με τον ΠΑΟΚ. Τι πρέπει να πληρώσει στον Ερασιτέχνη κτλ. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να συζητηθούν για να ξέρει αυτός που θα βάλει 10 εκάτ. ευρώ".

Για τη δική του συμμετοχή σε παλιές διοικήσεις και το οικονομικό:
"Δεν ήξερα τι γινόταν. Για 2,5 χρόνια ήμουν τεχνικός διευθυντής. Για τους τρεις μήνες που ήμουν πρόεδρος, ο Ηλίας Βιολίδης ασχολούνταν με το οικονομικό και εγώ δεν είχα αληθινή ενημέρωση. Το καλοκαίρι έφυγα. Ο τρόπος της διαχείρισης ήταν ερασιτεχνικός. Δεν υπήρχε ένας οικονομικός διευθυντής. Δεν ξέρω για την Τούμπα ΕΠΕ και δε μπορώ να απαντήσω".

Για το ενδεχόμενο πώλησης παίκτη:
"Δε βρίσκω το υπερθετικό του έσχατη λυση... Δεν είναι αυτός ο δρόμος. Είναι ένας φαύλος κύκλος γιατί φέρνει απογοήτευση στον κόσμο. Θα πρέπει να βρούμε έσοδα από άλλους πόρους".

Για το τι προέχει στις επαφές:
"Δεν προέχει το χρήμα αλλά το σχέδιο για την επόμενη μέρα. Είμαστε σε δύσκολη εποχή και πρέπει να καθίσουμε στο τραπέζι με τον οποιονδήποτε γιατί έχουμε ανάγκη από ρευστότητα".

Για το λόγο της κακής πορείας στο πρωτάθλημα:
"Δεν είχαμε ισορροπία. Τις προηγούμενες χρονιές είχαμε στόχο 12 πόντους σε κάθε πέντε παιχνίδια. Αυτό είναι πρωταθλητισμός. Φέτος είχαμε εννιά ήττες. Ετσι δε μπορείς να πρωταγωνιστήσεις. Είναι δεδομένο ότι λείπουν οι παίκτες που έφυγαν. Υπάρχουν τριγμοί σε όλο το οικοδόμημα λόγω της όλης κατάστασης. Η ομάδα αντιλαμβάνεται την όλη κατάσταση, όπως και αν είμαστε 100% αφοσιωμένοι ο καθένας από εμάς. Η ομάδα προσπάθησε να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, έβαλε περισσότερα γκολ αλλά δέχτηκε και πολλά. Είναι τεχνικά θέματα οπου ο προπονητής πιστεύω θα τα λύσει. Ας περιμένουνε να δούμε και τα πλέι οφ και μετά θα τον κρίνουμε. Τώρα δεν τίθεται θέμα προπονητή, έχουμε τα πλέι οφ μπροστά μας".

Για την ψυχολογία της ομάδας για τα πλέι οφ:
"Οι παίκτες ξέρουν. Εγώ ο ίδιος τους μίλησα. Στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε την πρωτιά".

 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Μούτσοι και καπετάνιοι ψάχνουμε για χαϊβάνι???)
Τελικά αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η φράση που ταίριαζε και ταιριάζει γάντι στην ιστορία του ΠΑΟΚ μας είναι μια και μοναδική.Oλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ιδία μένουν.
Οι πρωταγωνιστές πολλοί, αλλά ο παρονομαστής πάντα ο ίδιος μια τεραστία ομάδα ορόσημο για ολόκληρη την Ελλάδα, η όποια άγεται και φέρεται από τις ορέξεις διαφόρων ιδιοτελών η μη ανθρώπων.
Που με γνώμονα το προσωπικό τους όφελος δίνουν βήμα και την ευκαιρία σε ανθρώπους ξένους στην οικογένεια μας να την αναστατώνουν με τις δηλώσεις αλλά και τις πράξεις τους
Έτσι λοιπόν δεν έκανε μεγάλη εντύπωση στους περισσότερους από εμάς, ότι ξυπνώντας ένα πρωί στις αρχές της εβδομάδας, το πρωτοσέλιδο τοπικής εφημερίδας βρήκε ένα τρόπο να μας μεταφέρει στο όχι και τόσο μακρινό αλλά ταυτόχρονα ντροπιαστικό για την ομάδα μας 2006 .
Ρίχνοντας μια πιο κοντινή μάτια διαπιστώσαμε ότι οι άνθρωποι που πρωτοστατούν για ακόμη μια φορά στην μάχη για την πρωτιά της ενημέρωσης στον ΠΑΟΚ. Ήταν και είναι οι ίδιοι αλλά από διαφορετικό μετερίζι από αυτό του 2006 .
Ξαφνικά από το πουθενά ο ΠΑΟΚ της εσωστρεφείας και της απαξίωσης του τελευταίου δίμηνου ,έγινε ξανά η πολύφερνη νύφη του Ελληνικού αθλητισμού και τα παλικάρια σφάζονται στα πόδια του.

Από την μια μεριά ο καπεταν Γιαννουλης από την Άνδρο με την συστατική επιστολή στα χεριά , χωρίς τους Τοπ Τσαμπιον χασιωτηδες, η τα έτοιμος και οβερ τα δανεικά κότερα χωρίς μηχανές . Αλλά το ίδιο λαλίστατος να σπάει την σιωπή του σε όλα τα μ.μ.ε καθε10 δευτερόλεπτα, και να προσπαθεί να κάνει τον ΠΑΟΚ άνω κάτω λίγες μόνο ημέρες πριν από την μάχη για τα πλει-οφ.
Από την άλλη Γιάννης και αυτός ,πόντιος εκ Ρωσίας, με άλλο προφίλ αυτή την φορά χωρίς Βασίληδες Παπαδόπουλους και Καχριμανηδες και με λιγότερες διαρροές στον τύπο.
Να υπόσχεται δάνειο και μεγάλες επενδύσεις σαφώς πιο ήρεμος χωρίς πολλές φλυαρίες και ανακατωσούρα .Το σίγουρο είναι και για αυτόν ότι την ώρα που μιλάμε το Ρούβλι του δεν το είδαμε ούτε φωτοτυπία…
Εμείς λοιπόν σε αυτή την σημαντική στιγμή για τους αγωνιστικούς, αλλά και τους οικονομικούς στόχους της ομάδας , συστήνουμε σε όλους ψυχραιμία, συσπείρωση γύρω από αυτήν και ενίσχυση της στα πλει-οφ, τα υπόλοιπα είναι δουλεία των υπεύθυνων..
Θα πρέπει όμως να γίνει αντιληπτό σε όλους ότι δεν ξεχνάμε ποιοι ήταν αυτοί που γιγάντωσαν και κράτησαν στην επικαιρότητα το σήριαλ Φλωριδη με τις γνώστες ολέθριες συνέπειες. Η το φιάσκο του 2006 που είχε ως αποτέλεσμα τον εξευτελιστικό αποκλεισμό μας λόγο χρεών από την Ευρώπη.
Επειδή και οι συγκυρίες το έφεραν έτσι ώστε η απειλή της Ουεφα να κρέμεται ξανά πάνω από τα κεφάλια μας, και τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να είναι τα ιδία, για αυτό επαγρυπνούμε και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε οποιαδήποτε επανάληψη του ιδίου κακόγουστου έργου.
Όσο για τους υποψήφιους γαμπρούς τους λέμε σιγή ασύρματου επιτέλους Κυρ Καμπανη,οσο για εσένα κύριε Ιβάν προχώρησε απλά και δείξε μας the money..

Όποιος έχει την διάθεση φέρνει τα απαραίτητα έγγραφα στον Α.Σ ΠΑΟΚ, κάνει ότι ακριβώς ζητά ο σύλλογος, και δεν δημιουργεί επιπλέον προβλήματα στην ομάδα με πολλά λόγια και διχαστικές δηλώσεις.
Γνωρίζοντας, ότι ακόμη και σε αυτή την οικονομική συγκύρια, ο ΠΑΟΚτσης θα κρίνει με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και όχι των πακτωλό εκατομμυρίων κάποιων, που μπορεί πρόσκαιρα να δώσουν μια ανάσα στην ομάδα αλλά στο μέλλον να μας βάλουν σε μεγαλύτερους μπελάδες.

Τέλος με αφορμή την συνέντευξη του πρόεδρους της ΠΑΕ Ζήση Βρυζα . Λέμε, ότι Το να κάνουμε πλήρης καταγραφή των γεγονότων που έλαβαν χώρα στην αγαπημένη μας ομάδα τα τελευταία 5 χρόνια θα ήταν κάτι παρά πολύ σημαντικό αλλά όχι τόσο χρήσιμο επί του παρόντος.
Ότι και αυτός ο απολογισμός πρέπει να γίνει, και ΘΑ ΓΙΝΕΙ, κάποια στιγμή και από εμάς είναι βέβαιο.
Το σημαντικότερο όμως όλων είναι να δούμε τι γίνεται από εδώ και πέρα, και ποιες είναι οι προοπτικές που ανοίγονται για την ναυαρχίδα του συλλόγου μας το ποδοσφαιρικό μας τμήμα..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου