7/4/12

oxyro N1.734



ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 15η  Αγωνιστική 

ΠΑΟΚ - Κρήσσες Ρεθύμνου - 11 - 0

Tα κορίτσια του ΠΑΟΚ πάτησαν της Κρήσσες Ρεθύμνου με 11-0 στην Τριανδρία.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Δημητρίεβιτς, Βαρβαλή, Δημητρίου, Αρβανιτάκη, Χατζηγιαννίδου, Βλασιάδου, Παντελιάδου, Σπύρου, Γκατζογιάννη, Παράσχου.Χαραλαμπίδου, Ασημόνη, Φιλιππίδου, Μίχου, Μουρατίδου Ε., Μουρατίδου Μ., Κυριαζή.

Κρήσσες Ρεθύμνου: Βαΐτση, Πατσανάκη, Ξενοπούλου, Πίτζη, Μπράντοβιτς, Δρακάκη, Μιρσιλίδη, Χαμογεωργάκη, Στεφανουδάκη, Ζάχου, Μαμαλάκη. Καργάκι, Χατζουγκρί, Μιχελάκη, Πολιουδάκη,  Δρακάκη, Μπέμπη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος
ΒΟΗΘΟΙ: Μαρία Κουπαράνη και Σταματία Μήτρου.















Superleague K20 - 28η Αγωνιστική 

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ - 0-2

H ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ νικησε εκτός έδρας με 0 – 2 τον Ατρομήτο  στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, μένοντας ζωντανός στην μάχη του τίτλου και παραμένει σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.Τα γκολ ο Παπαδόπουλος και ο Παναγιωτούδης.  

Νίκος Κολομπούρδας
«Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με την οποία ήμασταν κοντά βαθμολογικά. Η νίκη έπρεπε να έρθει οπωσδήποτε, αυτό πρόσθεσε ψυχολογική πίεση στους παίκτες μου, αλλά τα παιδιά ανταπεξήλθαν με επιτυχία και σε αυτό. οι παίκτες μου έκαναν μια καθαρή κι άνετη νίκη και κατάφεραν σε ένα κακό γήπεδο να παίξουν και καλό ποδόσφαιρο. Ηταν μαγκιά τους αυτή η νίκη, μια και κυριάρχησαν και στα 90΄». 

Για το στόχο του πρωταθλήματος
«δε θα πούμε ‘’όχι’’. Το καλό είναι ότι το πρωτάθλημα είναι στα πόδια μας». 

Για το αν η παραγωγή ταλέντων... ολοκληρώθηκε
«Δεν τελειώνουμε εδώ. Με αυτήν την εικόνα που δείχνουν τα παιδιά που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα κι αυτά που έμειναν στην Κ20 είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα στην Σούπερ Λίγα και να καθιερωθούν σε αυτήν, τα επόμενα δύο χρόνια».

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Λαμπάκης, Ιντζίδης, Αγγελίδης, Ποζατζίδης, Τσανδάρης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Πόποβιτς (46' Κιόσε), Ταουσιάνης (70' Ανδριόπουλος), Παπαδόπουλος (65' Κίτσιου)














Α1 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Αγωνιστική πλέι άουτ 
ΦΕΑ - ΠΑΟΚ - 41-70

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας με 41-70 την ΦΕΑ και σφράγισε την παραμονή της στην Α1

Διαιτητές: Κάλφα - Σπυρόπουλος Α.
Τα δεκάλεπτα: 8-21, 21-38, 35-52, 41-70

ΦΕΑ (Αντωνιάδης): Σουκούρογλου, Λυσσάρη, Γιάννου Π. 4, Στεφανίδου15 (1) , Γιάννου Μ. 10, Γόγογλου 12

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Κυρατζή 8, Βουλγαράκη 23 (1), Ντέιβις 5 (1 τριπ., 19 ριμπ.), Αγγελίδου 14, Νάστου 20











Superleague K17 4η αγωνιστική, 4ου γύρου
ΠΑΟΚ - Ξάνθη - 1-2
H ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ εχασε εντός έδρας από την Ξάνθη με 1-2 και έτσι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος.
ΠΑΟΚ:
Ταχματζίδης, Καραμπάς, Δουρμούσης (55« Δημητριάδης), Κοτέντζης, Βασαΐτης (65» Τσελεπίδης), Καρατζάογλου, Στεφανίδης (55« Τζεβελέκης), Σαββίδης Κυρ., Πόζογλου (70» Σαββίδης Γ.), Παπαδόπουλος και Κουλούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου