28/10/10

oxyro N1.291



opadoi paok flwrinaolaPAOK. -

goal eordaikos - paok( 0-1)olaPAOK.

sinthima filathlwn xeriaolaPAOK.

GIORTH L.F. PAOK LYGISTES 1olaPAOK.





Η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Φλώρινας "Λυγκιστές" για την επαναλειτουργία της διοργάνωσε εκδήλωση με την παρουσία 600 οπαδών του ΠΑΟΚ, της ΠΑΕ εκπροσώπησαν Ποικιλίδης, Μηλιορίδης και ο Κωνσταντινίδης, ενώ τα μέλη της διοίκησης με τον Παντελή Κωνσταντινίδη επισκέφθηκαν και τον σύνδεσμο του ΣΦ ΠΑΟΚ Λεχόβου.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Φλώρινας "Λυγκιστές"



Στην είσοδο του ξενοδοχείου στήθηκε κυριολεκτικά μία μικρή "ασπρόμαυρη" κερκίδα από 50 φίλοι του ΠΑΟΚ από τη Φλώρινα και τις γύρω περιοχές, που ετοίμασαν αποθεωτική υποδοχή ηρώων στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην ακριτική πόλη.



paok-oxyro - Tέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.


Εορδαϊκός - ΠΑΟΚ - 0-1
(παράταση)

Σ΄ ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο στη Φλώρινα ο ΠΑΟΚ ένα λεπτό πριν οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι με κεφαλιά του Φωτάκη λύτρωσε τους 4000 οπαδούς μας και έγραψε το 0-1 .
ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και στα 120 λεπτά και πήρε δίκαια την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου.

ΦΑΣΕΙΣ

21' Σέντρα του Ελ Ζαρ από δεξια, κεφάλια του Παπάζογλου από πλάγια θέση στο δεύτερο δοκάρι με τον Δεληζήση να απομακρύνει πριν η μπάλα καταλήξει στην εστία.
35'
Λάθος των παικτών του Εορδαϊκού με κεφαλιά προς τα πίσω, ο Σαλπιγγίδης δεν προλαβαίνει να πλασάρει με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Λοντίγκιν.
53'
Καρφωτή κεφαλιά του Σαλπιγγίδη διώχνει ο Λοντίγκιν.
56'
Εκπληκτική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης περνάει και τον Λοντίγκιν αλλά πλασάρει άουτ σε κενό τέρμα!
93'
Σέντρα του Φωτάκη, κεφαλιά του Σαλπιγγίδη, η μπάλα άουτ.
120' γκολ για τον ΠΑΟΚ! Σέντρα του Σακελλαρίου, κεφαλιά του Φωτάκη, 0-1


Μάκης Χάβος

«Οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος και επιβραβεύτηκαν με το γκολ που πέτυχαν. Εστω και με τον τρόπο που πήραμε τη νίκη, καταφέραμε να πάρουμε και την πρόκριση και αυτό είναι το μοναδικό που μετράει σε αυτή τη φάση. Είναι γεγονός ότι έγιναν πολλές αλλαγές, σήμερα, αλλά αυτό που κρατάμε όλοι μας είναι η πρόκριση.
Βλέπουμε ανάλογα με τα παιχνίδια το σύστημα που μας ταιριάζει. Μέχρι έχουμε κατανοήσει ότι με το συγκεκριμένο πλάνο στον αγωνιστικό χώρο, μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Κατά πάσα πιθανότητα και με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή, δύο από τους τρεις θα είναι στη διάθεσή μας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη».

Γιώργος Φωτάκης

«Ηταν πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος. Αυτό που θέλαμε ήταν η πρόκριση και καταφέραμε να την πάρουμε. Εστω και με δύσκολο τρόπο, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι μόνο η πρόκριση. Από το πρώτο λεπτό θέλαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είναι φυσιολογικό όσο περνούσε η ώρα να έχουμε άγχος. Όταν φτάνεις στο 120ο λεπτό, σκέφτεσαι και τη διαδικασία των πέναλτι… Κάναμε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να προσπαθείς μέχρι το τέλος και εμείς αυτό κάναμε. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, που θέλουμε μόνο τη νίκη».

Θανάσης Παπάζογλου

«Ηταν πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος. Βρήκαμε μπροστά μας μία ομάδα, η οποία κυρίως αμυνόταν, αλλά εμείς από την πλευράς μας δείξαμε χαρακτήρα μέχρι το τέλος και πετύχαμε το στόχο μας. Ευτυχώς κερδίσαμε»

Σακελλαρίου:

«Από τη στιγμή που είμαστε στον ΠΑΟΚ οφείλαμε να έχουμε δυνάμεις και στα 120' της αναμέτρησης. Καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και κοιτάμε το επόμενο ματς όπως οφείλουμε...»

Ντάριο Κρέσιτς

«Ξέρουμε ότι τέτοια είναι πολύ δύσκολα και κρύβουν πολλές παγίδες. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας.
Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Εργοτέλη, όπου θέλουμε μόνο τη νίκη για να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Προβίδας, Ριζούλης, Χιτζίδης, Κουτσουρές, Παπάζογλου, Φωτάκης, Φιλομένο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Παππάς (Αθήνας)

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ :
Λοντιγκίν, Χιντζίδης, Τσιανάκας, Ριζούλης (63 Καραμπατζιάκης), Δεληζήσης, Τομαράς (63 Κριτσωράκης), Μπανούσης, Κουτσουρές, Μουδούρογλου, Κουρούπης, Προβίδας (99 Ταφαρλής).

ΠΑΟΚ :
Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Ζουέλα, Σακελλαρίου, Ελ Ζαρ, Βιτόλο, Φωτάκης, Κριστιάνο (46 Ίβιτς), Παπάζογλου (91 Φιλομένο), Σαλπιγγίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου