13/10/10

oxyro N1.277



Απο .paok24

Ανακοίνωση οργανωμένων και μη οπαδών


Μία ομάδα 100 περίπου οπαδών από την Τούμπα, οργανωμένων και μη, μαζεύτηκε και συνέταξε την παρακάτω ανακοίνωση, ζητώντας να την δημοσιεύσουμε. Στην κατοχή μας έχουμε τα στοιχεία των ανθρώπων που ξεκίνησαν την συγκεκριμένη διαδικασία και για αυτόν τον λόγο κρίναμε σκόπιμο να τη δημοσιεύσουμε.
Η ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ από την Τούμπα, αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στην αγαπημένη μας ομάδα και ενώ είμαστε κατά των ανακοινώσεων είπαμε να πάρουμε θέση.

Πιστεύουμε ότι είναι η στιγμή που πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία απ όλες τις πλευρές, έτσι ώστε να μη διαλύσουμε ότι φτιάξαμε όλοι μαζί τα τρία τελευταία χρόνια. (με πρόεδρο που εμείς επιλέξαμε).

Ήταν και είναι ο μπροστάρης της επανάστασης που κάνουμε όλοι μαζί οργανωμένοι και μη οπαδοί του ΠΑΟΚ, για να βγει η ομάδα μας από το τέλμα που την είχαν φτάσει οι τυχάρπαστοι που την διοικούσαν τα τελευταία δέκα χρόνια.

Λάθη γίνανε πολλά και θα γίνονται, απλά περιμένουμε να λιγοστεύουν όσο αποκτά εμπειρία ο πρόεδρός μας.

1) Θέμα χρεών. Καθυστέρηση, μόνο υποσχέσεις και λόγια πολιτικών.
2) Θέμα διαιτησίας. Αδυναμία στα κέντρα αποφάσεων και συνεχώς εμπόδια στην ομάδα.
3) Λανθασμένοι χειρισμοί προγραμματισμού της τρέχουσας σεζόν (βλέπε Μπερέτα)

Από όλα αυτά θέλουμε ποιο δυναμική στάση του προέδρου, που έχει μαζί του έναν ολόκληρο στρατό. Γίνανε όμως και πολλά καλά και θετικά την τελευταία τριετία.

1) Δημιουργία αθλητικού κέντρου με 7 γήπεδα που δεν υπήρχε από την ίδρυση του συλλόγου.
2) Εξόφληση χρεών προς τρίτους που ξεπερνάνε τα 10εκατ. ευρώ.
3) Δημιουργία ομάδας που μας έκανε υπερήφανος κάνοντας πρωταθλητισμό έπειτα από αρκετά χρόνια.
4) Πρόκριση μέσα στα γενέτειρα του συλλόγου Κωνσταντινούπολη.
Αυτό που μας έκανε ξεχωριστούς και πρώτους ως οπαδούς σε όλη την Ελλάδα, ήταν η ομόνοια, η συσπείρωση και η ομοψυχία οργανωμένων και μη οπαδών του μεγάλου ΠΑΟΚ μας. Έτσι θα συνεχίσουμε με μπροστάρη τον πρόεδρο και αρχηγό μας, που εμείς πιστεύαμε και πιστεύουμε, που εμπιστευόμασταν και εμπιστευόμαστε.

Όποιος λειτουργεί και θα λειτουργήσει υπογείως, θα μας βρει μπροστά του. Γιατί ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα.

ΥΓ1 Καμία ανοχή σε κρούσματα απειθαρχίας παικτών. Καμία ανοχή πια σε εσκεμμένη επιλεκτική απόδοση κάποιων παικτών για την προσωπική του προβολή.

ΥΓ 2 Είμαστε όλοι μαζί αδέρφια, όλοι οι σύνδεσμοι ή μη οπαδοί του ΠΑΟΚ και δεν θα μας διαβάλει κανένα παράσιτο».

Την ανακοίνωση υπογράφουν 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ που χαρακτηρίζουν την κίνησή τους «ΠΑΟΚτσήδικη έκρηξη Τούμπας»



Ανακοίνωση για το χάντμπολ απο ΑΣ ΠΑΟΚ

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος ανδρών, βρίσκεται στην πραγματικά δυσάρεστη θέση να προβεί στην σημερινή ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που τυγχάνει για την Ελληνική διαιτησία.

Συνεχή διαιτητικά σφάλματα εις βάρος της ομάδας μας, μας θέτουν έντονο προβληματισμό κατά πόσο αξίζει να «επενδύσουμε» σε ένα άθλημα το οποίο μόνο κερδισμένο βγήκε από την δραστηριοποίηση του ΠΑΟΚ από το 2000 και μετά ο οποίος σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να φθάσει στην κορυφή αναδεικνυόμενος δύο φορές Πρωταθλητής Ελλάδας ενώ εκπροσώπησε την χώρα μας επάξια στον θεσμό του Champions League.

Προστατεύοντας τις προσπάθειες και τους κόπους των αθλητών μας, απαιτούμε το αυτονόητο, την ίση διαιτητική αντιμετωπίσει, η οποία σε τελική ανάλυση προάγει το ίδιο το άθλημα.
Αναμένουμε την ευαισθητοποίηση κάθε υπευθύνου φορέα, ελπίζοντας ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε, όπως ποτέ δεν κάναμε μέχρι σήμερα».

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...