24/10/10

oxyro N1.288





ΑΚΗ - ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ......



ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στο 8' στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και δείχνει την... ταράτσα πολυκατοικίας αφιερώνοντας το γκολ.Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην ταράτσα δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να φωνάζουν, ο Μουσλίμοβιτς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ιστορίας που αφιέρωσε γκολ σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που παρακολουθούσαν τον αγώνα από την ταράτσα σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών .







Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ανακηρύχθηκε MVP της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Πανιώνιος.
«Είμαι χαρούμενος που η ομάδα επέστρεψε στις νίκες και εγώ κατάφερα να σκοράρω»





paok-oxyro - Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - 3-1


Επιτέλους.... ψυχολογική ένεση, ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια.
H ομάδα σήμερα έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και κακή απόδοση στο δεύτερο, σημαντικό πάντως το τρίποντο, ας ελπίσουμε από αυτό το ματς να αρχίσει η ανάκαμψη.
Η αντεπίθεση διαρκείας θα διορθώσει πολλές περιστασιακές ατέλειες στον βαθμολογικό πίνακα σε σχέση με εμάς και κάποιες άλλες ομαδούλες που τώρα μας ειρωνεύονται αλλά στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό......
Μετά από 4,5 χρόνια ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ξανά κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα.

ΦΑΣΕΙΣ

8: ΓΚΟΛ! Ο Μουσλίμοβιτς μετά από πάσα του Σαλπιγγίδη πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Στην αρχή της φάσης ο Σαλπιγγίδης βρίσκεται οριακά σε θέση οφσάιντ.
11: ΓΚΟΛ! Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ! Ο Σαλπιγγίδης πλασάρει εύστοχα και κάνει το 2-0 μετά από μπαλιά του Ελ Ζαρ.
16
: Κόρνερ του Φωτάκη από δεξιά, ο Κοντρέρας παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Μάχο διώχνει σε κόρνερ.
21
: Καλή φάση για τον Πανιώνιο, κεφαλιά του Τσότσαλιτς η μπάλα χτύπαει στο πάνω μέρος του δοκαριού.
28
: Ο Τσότσαλιτς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Ριέρα έκανε την εξ επαφής προβολή σε κενό τέρμα, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
35: ΓΚΟΛ!
Μετά από φάση διαρκείας μέσα από την περιοχή του Πανιωνίου, ο Φωτάκης από κοντά έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Μάχο για να κάνει το 3-0.
77: ΓΚΟΛ!
Ο Πανιώνιος μείωσε σε 3-1. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γουνδουλάκη, ο Μανιάτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.

Μάκης Χάβος

"Δώσαμε ρυθμό και θεωρώ ότι δημιουργήσαμε και ευκαιρίες, πέρα από τα τρία γκολ που βάλαμε. Στο δεύτερο διαχειρηστήκαμε καλά το σκορ και την κούραση κάποιων παικτών μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών."

Για το ότι βρέθηκαν επιθετικές λύσεις: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίζει 4-4-2. Έπρεπε να βρούμε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Τις βρήκαμε και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ καλό. Δεν είναι καλό να αλλάζει μία ομάδα σύστημα, συχνά. Στην Βιγιαρεάλ δεν αλλάξαμε σύστημα"

Για την χρησιμοποίηση του Φωτάκη: "Ο Φωτάκης είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Επέλεξα να τον βάλω στα δύο τελευταία παιχνίδια, πήγε καλά και αυτό είναι κάτι θετικό."

Για το τι άλλαξε και η ομάδα πήγε καλύτερα: "Δεν έχει αλλάξει κάτι. Είμαι λίγες μέρες σαν πρώτος προπονητής. Στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ, χάσαμε, αλλά ο σχηματισμός μας βγήκε. Κοιτάξαμε να αλλάξουμε την ψυχολογία των παικτών μας."

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εορδαϊκό: "Έχω σκεφτεί κάποια πράγματα. Ο θεσμός αυτός κρύβει εκπλήξεις και πρέπει να είμαστε σοβαροί."

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: "Μόνο η διοίκηση μπορεί να σας απαντήσει σε αυτό."

Δημήτρης Σαλπιγγιδης

"Είναι πολύ σημαντική νίκη. Αν δεν κερδίζαμε θα πιάναμε πάτο. Συνεχίστηκε μία καλή εμφάνιση από το ματς με την Βιγιαρεάλ. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όχι και τόσο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πήγαμε καλά σήμερα και συνεχίζουμε."

Για την αλλαγή συστήματος: "Δεν θέλω να μπω σε τακτικά θέματα, ειδικά δημόσια. Εσείς βλέπετε και μπορείτε να κριτικάρετε. Το τι σκέφτομαι εγώ είναι δικό μου θέμα, με όλο τον σεβασμό."

Για την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες: "Εύχομαι να πετύχω κάποιο γκολ και με τον κόσμο. Τι να κάνουμε; Είμαι λίγο άτυχος. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας."

Βίκτορ Βιτόλο

«Παίξαμε πολύ καλά και είμαι χαρούμενος για την ομάδα», είπε ο μέσος του Δικέφαλου του Βορρά που συνέχισε τις δηλώσεις του, τονίζοντας:

«Είχαμε πολύ καλή απόδοση, κρατήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο μέρος του και πήραμε ένα αποτέλεσμα που είχαμε πολύ μεγάλη ανάγκη».

Τέλος, πρόσθεσε και ότι «αυτή η νίκη είναι για τους φιλάθλους μας που δικαιολογημένα τον τελευταίο καιρό είχαν εκνευριστεί με την αγωνιστική μας εικόνα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίσουμε και άλλα παιχνίδια».

Λευτέρης Σακελλαρίου

"Προσπαθούμε σαν ομάδα εδώ και πολλά παιχνίδια, απλώς δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Σήμερα είχαμε και την ουσία. Πάνω από όλα είμαστε ΠΑΟΚ και είμαστε αναγκασμένοι να πρωταγωνιστούμε. Έπρεπε να ανακάμψουμε γρήγορα".

Ναμπίλ Ελ Ζαρ

" Το χρειαζόμασταν αυτό το αποτελέσμα.Ήταν πολύ σημαντική νίκη και θα μας βοηθήσει σημαντικά για τη συνέχεια. Ελπίζω να βαδίσουμε στον ίδιο δρόμο και να είμαστε εξίσου καλοί και στα παιχνίδια που έρχονται."

Π.Α.Ο.Κ.:


Ντάριο Κρέσιτς, Πάμπλο Κοντρέρας, Στέλιος Μαλεζάς, Λευτέρης Σακελλαρίου, Ανίς Μπουσαϊντί, Γιώργος Φωτάκης, Βλάνταν Ιβιτς, Βίκτορ Βιτόλο, Δημήτρης Σαλπιγγίδης (87' Ντελγκάδο Ζουέλα), Ναμπίλ Ελ Ζαρ (65' Μοράις Κριστιάνο), Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (29' Λούσιο Φιλομένο)

Πανιώνιος:

Γιούργκεν Μάχο, Μάρτιν Λάτκα, Σεντρίκ Βαρό, Σουλεϊμόν Ομο (39' Δημήτρης Σιόβας), Γιάννης Κοντοές, Έντιν Τσότσαλιτς (83' Μπόσκο Μπάλαμπαν), Φανούρης Γουνδουλάκης (78' Moχάμεντ Σαλαλί), Γιασμίρ Χίκα, Μπενάρ Κουμορτζί, Χρήστος Μανιάτης, Σίτο Ριέρα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Φωτάκης, Βιτόλο, Μανιάτης, Λάτκα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Γιάχος (Χίου).
ΒΟΗΘΟΙ : Φαντόπουλος (Πειραιά) - Αλεξέας (Μεσσηνίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου