23/10/10

oxyro N1.285



Οι τρεις από τους πέντε οπαδους μας αφέθησαν ελεύθεροι

Μία ευχάριστη εξέλιξη χθες για τους τρεις από τους πέντε οπαδούς του ΠΑΟΚ που εδώ και δύο μήνες είχαν προφυλακιστεί. Οι τρεις οπαδοί αφέθησαν ελεύθεροι και οι άλλοι δύο οπαδοί μας παραμένουν προφυλακισμένοι, της εβδομάδας που ακολουθεί θα αποφυλακιστούν. Το μαρτύριο που έζησαν οι πέντε όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ μεγάλο, είχαν όμως την συμπαράσταση των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Θα οριστεί δικάσιμος, η οποία λογικά θα γίνει εντός των επομένων 12 μηνών. Το ίδιο θα ισχύσει και για τους άλλους δύο οπαδούς, οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνουν ελεύθεροι την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη.

Ο αγώνας των οπαδών του ΠΑΟΚ δικαιώνεται,




Ερυθρού Αστέρα - Παρτιζάν -0-1

Η Παρτιζάν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Σερβίας, καθώς επικράτησε εκτός έδρας 1-0 του "μισητού" Ερυθρού Αστέρα
Στο γήπεδο βρέθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ για να είναι στο πλευρό των οπαδών της Παρτιζάν, αφού είναι γνωστή η φιλία ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τους "Γκρόμπαρι".

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ.




β γύρος των ομίλων του Λεν Τρόφι

Μπρέσια - ΠΑΟΚ - 14-7

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Μπρέσια με 14-7 στη δεύτερη αγωνιστική του β γύρου των ομίλων του Λεν Τρόφι

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-1, 2-3, 5-2

ΠΑΟΚ: Βογιατζόγλου 3, Ντούλος 2, Χρυσοσπάθης 1, Κατσουλάκης 1.



Ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Πανιωνίου - 1-0

Κ20 του ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Πανιωνίου και επέστρεψε στις νίκες.

Νίκος Κολομπούρδας

«Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Και την περασμένη εβδομάδα ήμασταν πολύ καλοί και το τελικό σκορ μας αδικεί με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια αλλά και ο τρόπος που παίξαμε ήταν αυτός που ζητάω εγώ. Παίξαμε επιβλητικό ποδόσφαιρό και είχαμε πρωτοβουλία. Το πρόβλημα είναιι στο γκολ. Είχαμε κλασσικές ευκαιρίες, αλλά εκμεταλλευτήκαμε μόνο μία»

ΠΑΟΚ
: Μελισσάς, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης, Αγγελίδης, Ιτζίδης, Κάτσε, Προβατίδης (70’ Προβατίδης), Πετρίσεβιτς, Μπολόσης (76’ Κοτούλας), Μωυσιάδης, Σκέμπης (85’ Σαββίδης).

Πανιωνίου: Ηλίου, Σπυρόπουλος, Κούρος, Καμπούρης, Διαμαντόπουλος, Γκέζο (80’ Μηνιγιάννης), Ντούνης (78 Σμυρλής), Μπούζας, Σταυροθανασόπουλος, Κοντοχρήστος (60’ Κάρδαρης), Κολοβός.

Ομάδα Κ-17 του ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ - 1-4

Η ομάδα Κ-17 του ΠΑΟΚ πέρασε άνετα από το Βόλο νικώντας με 1-4 τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής


Ολυμπιακός Βόλου: Θεοδωρίδης, Γιοβάνης, Τσουκαλάς, Περγάντος (62 Πρασσάς), Νικογιάννης, Τσουρβατζής (65 Βεργίνης), Κάρρος (51 Τσιάκος), Οικονόμου, Ζανής (78 Τσιμπανάκος), Κολυμήτρας, Κολιαμήτρας

ΠΑΟΚ:
Ταχματζιδης, Βαγκλής (79 Αποστολίδης), Δρουμπούσης, Παπαδόπουλος Δ.Γ., Καραμπάς, Πολυζωίδης (46 Πολύζος), Παναγιωτούδης, Δερμιτζόγλου (51 Πόποβιτς), Κωνσταντινίδης Π. (70 Παπαδόπουλος Δ.Χ.), Ταουσιάνης, Παπαδόπουλος Β. (70 Ανδριόπουλος)



Πόλο -Δεύτερη φάση των ομίλων του Λεν Τρόφι

Οραντέα - ΠΑΟΚ -12-7

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τη δεύτερη φάση των ομίλων του Λεν Τρόφι η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 4-3, 4-2

ΠΑΟΚ: Παπαγιαννάκης 2, Σαρησάββας 2, Βογιατζόγλου 1, Παυλίδης 1, Κατσουλάκης 1.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου