15/10/10

oxyro N1.280



Σ.Φ ΠΑΟΚ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είμαστε σε ανοιχτό πόλεμο , ΛΑΕ του Π.Α.Ο.Κ. στις επάλξεις (paokoreokastro.gr)



paok-oxyro -
Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των Θυρών με Πανιώνιο

Η πειθαρχική επιτροπής της λίγκας αποφάσισε την τιμωρία του ΠΑΟΚ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και συνολική χρηματική ποινή σαράντα εννέα χιλιάδων ευρώ για τα γεγονότα (;) στο ΠΑΟΚ - αρης.

Αν σιωπησουμε και αυτή την φορα το χάσαμε το παιχνίδι.Κάποτε πρέπει να τελειώσει η κοροϊδία της αστυνομίας προς εμάς

Επιτέλους να γίνονται έργα σε ότι αφορά την προστασία της ομάδας και των οπαδών από την αστυνομία.
Επιτέλους οι διοίκηση έκανε μια κίνηση κατά της φιλοπαπαναστασιακής αστυνομίας και των πρακτικών της.

Ανακοίνωση κατά της αστυνομίας εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Πολλές φορές τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλήγηκαν στο πρόσφατο παρελθόν από απρόσεκτες και καταστροφικές συμπεριφορές της Αστυνομίας, εντός κι εκτός έδρας.

Από σήμερα η Αστυνομία ευθύνεται και για την απώλεια εσόδων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, εξαιτίας της τιμωρίας έδρας που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague βασιζόμενη στην έκθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης για όσα συνέβησαν (;) μετά τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Οι ευθυνόφοβοι εντολείς για αλόγιστη και εντελώς αχρείαστη χρήση χημικών εναντίον μικρού αριθμού φιλάθλων που ήθελαν να αποδοκιμάσουν τη δική μας ομάδα (!) είναι οι ίδιοι που ονόμασαν στην έκθεσή τους τα αποτελέσματα της απερισκεψίας τους "επεισόδια ευρείας κλίμακας"¨.

Ευρείας κλίμακας δυστυχώς αποδεικνύεται η ανεπάρκεια της Αστυνομίας να λειτουργήσει με κοινή λογική και να συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων της ομάδας, να προστατεύσει τους φιλάθλους κατά την είσοδο και την αποχώρησή τους. Εκτός κι αν είναι ευρείας κλίμακας η εμπάθειά τους απέναντι στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ.

Όπως και να έχει, θα κληθούν άμεσα να εξηγήσουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στους ανωτέρους τους, την ευρείας κλίμακας επιπολαιότητά τους.

Επιφυλασσόμαστε για τη χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός μας εναντίον της απόφασης, αλλά και της Αστυνομίας".

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ - τα εισιτήρια για την Βιγιαρεάλ απο παρασκευη

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Villareal θα διατίθενται από την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου από τις 10:00 πμ έως τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, τα εισιτήρια θα διατίθενται τις ίδιες ώρες από τα εκδοτήρια. Δευτέρα και Τρίτη τα εισιτήρια θα διατίθενται και πάλι από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας από τις 10:00 πμ έως τις 17:00.

Για την αγορά εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 40 ευρώ».

Θυμίζουμε ότι στα γραφεία της ΠΑΕ και στο τηλέφωνο 2310-954098 (ώρες λειτουργίας: 09:00 - 17:00) ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει θέση για το τσάρτερ της αποστολής που αναχωρεί την Τετάρτη 20/10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.191

 Play Out Basket League  3η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Καρδίτσα - 85-70  Για την 3η αγωνιστική των Play Out της Basket League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 85...