14/10/10

oxyro N1.279



paok-oxyro - Κλήρωση Eurocup - Στον ΣΤ' όμιλο κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ.

Σούλης Μαρκόπουλος:

«Είναι μία κλήρωση δύσκολη, με ομάδες υψηλού επιπέδου, με παράδοση και ιστορία στο μπάσκετ. Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε με λεπτομέρειες για τον όμιλο, αλλά ήδη γνωρίζουμε ότι και η Benetton έχει ενισχυθεί σημαντικά και έχει καλή ομάδα, το ίδιο ισχύει και για την Estudiantes που έχει πολύ δυνατή έδρα και ομάδα που πάντα παίζει ρόλο στο Ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ και η Roanne την οποία είχα αντιμετωπίσει πριν από δύο χρόνια είναι πολύ υπολογίσιμος και δυνατός αντίπαλος. Οι δυσκολίες στον όμιλό μας είναι σημαντικές, αλλά ισχυρό είναι και το κίνητρο. Πρέπει να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις που έχουμε και στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη».

Νίκος Σταυρόπουλος.

"Η κλήρωση είναι δύσκολη δεν το συζητάμε. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και εμπορική. Η Μπενετόν είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία, όπως και η Εστουντιάντες και έμαθα, επίσης, ότι και η Ροάν διαθέτει καλό και ανταγωνιστικό σύνολο. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι και αυτές φοβούνται τον ΠΑΟΚ. Έμαθαν για τη δουλειά που συντελείται στην ομάδα και μας υπολογίζουν. Όλοι, δε, παραδέχτηκαν ότι ο όμιλος μας είναι ο πιο δύσκολος", τόνισε αρχικά.

Σε ότι αφορά την επιδίωξη στο παρκέ ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ επισήμανε: "Θέλουμε να κάνουμε τρεις νίκες στην έδρας μας. Θεωρώ πως αν το καταφέρουμε αυτό θα είναι μεγάλη επιτυχία. Είναι άλλο να παίζεις με ομάδες από την Ουκρανία, για παράδειγμα, και άλλο με αντιπάλους από την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία."

ΣΤ' όμιλος

Μπενετόν

Εστουδιάντες

ΠΑΟΚ

Ροάν

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Eurocup:

1η αγωνιστική

Μπενετόν-ΠΑΟΚ

Εστουδιάντες-Ροάν

2η αγωνιστική

Ροάν-Μπενετόν

ΠΑΟΚ-Εστουδιάντες

3η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-Ροάν

Μπενετόν-Εστουδιάντες

4η αγωνιστική

Ροάν-ΠΑΟΚ

Εστουδιάντες-Μπενετόν

5η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-Μπενετόν

Ροάν-Εστουδιάντες

6η αγωνιστική

Μπενετόν-Ροάν

Εστουδιάντες-ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...