5/7/10

oxyro N1.201



Kλήρωση για το Eurocup 2010-2011

H σημερινή κλήρωση, για το Eurocup 2010-2011. μας έβγαλε αντιμέτωπους με την Σπάρτακ Αγίας Πετρούπολης (Spartak SPB).
Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Ρωσία στις 29 Σεπτεμβρίου Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης-ΠΑΟΚ και ο επαναληπτικός στην PAOK SPORTS ARENA στις 6 Οκτωβρίου.



Εισιτήρια Διαρκείας περιόδου 2010-2011

Η 2η περίοδος διάθεσης (6/7/2010 – 17/7/2010)

Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Τη συγκεκριμένη περίοδο θα είναι διαθέσιμες για αγορά οι θέσεις που δε θα έχουν αγοραστεί ως εισιτήρια διαρκείας κατά την 1η περίοδο.
Υπευθυμίζεται ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην αυξήσει τις τιμές (σε σχέση με πέρυσι), αλλά να βγάλει ένα ματς (το παιχνίδι στα πλέι-οφ είτε του Τσάμπιονς Λιγκ είτε του Γιουρόπα Λιγκ) από το πακέτο, ενώ ανακοίνωσε ότι θα διατεθούν και φέτος μέχρι 21.100 διαρκείας. Στο πακέτο των διαρκείας συμπεριλαμβάνονται σίγουρα το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν, όλα τα φιλικά της Τούμπας, όλοι οι αγώνες πρωταθλήματος και όλοι οι πιθανοί αγώνες Κυπέλλου. Εκτός πακέτου μένουν το παιχνίδι στα πλέι-οφ είτε του Τσάμπιονς Λιγκ είτε του Γιουρόπα Λιγκ, τα παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ αν προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και των ελληνικών πλέι-οφ.

Οι τιμές

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2010-11 έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ

VIP 3ου - 3.000€
Θύρα 1 - 840€, 680€
Θύρες 2-3 - 540€
Θύρες 4-4Α-7 - 200€
Θύρες 5-6 - 350€
Σουίτες 3ου - 27.500€
Σουίτες 4ου - 30.000€

Σημεία πώλησης

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να προμηθευτεί τα νέα εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας ή μέσω ίντερνετ.

Τα γραφεία θα λειτουργούν με το εξής ωράριο:
Καθημερινά: 09.00 – 19.00
Σάββατο: 09.00 – 15.00



paok-oxyro - Φρανσίσκο Ζουέλα Παίκτης του ΠΑΟΚ για έναν χρόνο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την Kuban για τον δανεισμό του Αγκολέζου αμυντικού Francisco Zuela ως το καλοκαίρι του 2011.

Φρανσίσκο Ζουέλα.
«Ήξερα από την πρώτη στιγμή που έφυγα, ότι κάποια στιγμή θα ξαναγύριζα στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο. Απλώς δεν περίμενα ότι θα γίνει τόσο γρήγορα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ, μία μεγάλη ομάδα που φέτος μου δίνει την ευκαιρία να παίξω και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Έχει ιστορία. Έχει και την καλύτερη έδρα. Να ξέρετε ότι όλοι οι αντίπαλοι φοβούνται την Τούμπα. Το ξέρω καλά αυτό, γιατί και εγώ αντίπαλος ήμουν τόσα χρόνια. Έχει καταπληκτικό κόσμο ο ΠΑΟΚ που αγαπάει πολύ την ομάδα. Γι' αυτό είμαι ικανοποιημένος που θα παίξω και εγώ γι' αυτό τον κόσμο».
Για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται:
«Εδώ και δύο μήνες έχουμε ξεκινήσει στην Ρωσία. Από τις 14 Μαρτίου. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα».
Για το αν θα ήθελε να παραμείνει περισσότερα χρόνια στην Ελλάδα είπε:
« Μακάρι να γίνει αυτό. Γιατί όχι. Είμαι επαγγελματίας και όλα αυτά τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ο ΠΑΟΚ καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Μακάρι να πάμε καλά φέτος και εγώ και η ομάδα και στην συνέχεια να τα συζητήσουμε όλα».
Για τον Ζήση Βρύζα που είχε συμπαίκτη στην Ξάνθη:
«Από την πρώτη στιγμή του είπα... «φίλε θα είναι εύκολο να συνεργαστούμε». Τον ξέρετε και εσείς. Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος, καλός στην δουλειά του και γι' αυτό ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τόσα βήματα προόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...