10/7/10

oxyro N1.204



paok-oxyro - ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ -
ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ - 1-3

Στο γήπεδο της περιοχής του Χόμπεργκ πραγματοποιήθηκε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της βουλγαρικής ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς (85; Γλύκος), Σνάουτσνερ (87' Πετρίσεβιτς), Σαβίνι (60' Γεωργίου), Ζουέλα, Τσιρίλο (65' Μπαλάφας), Γκαρσία (45' Σορλέν), Βιτόλο (45' Φωτάκης), Βιεϊρίνια (60' Μίλιεβιτς), Κουτσιανικούλης (45' Αθανασιάδης), Φιλομένο (65' Παπάζογλου), Μουσλίμοβιτς

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ: Χαβντάροφ, Μίνεφ, Στογιάνοφ, Βιντάνοφ, Τριφόνοφ, Γκραντέν, Μαρκίνιος, Γιάντσεφ, Τιέρο, Ντέλεφ, Μιγκέλ

Μπερέτα:

" Μπορεί η ήττα να μην αρέσει σε κανέναν αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα αυτό μπορούμε και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας".

Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (19:30, Νovasport1) και αντίπαλος είναι η η γερμανική Ροτ-Βάις Ερφουρτ




paok-oxyro - ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι κορασίδες του ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο μετα από τη νίκη της με 52-50 επί του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συγχαίρει όλους τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας επιτυχίας, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους εφόρους και φυσικά τις αθλήτριες, που είναι και οι μεγάλες πρωταγωνίστριες αλλά και το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Δεκάλεπτα: 15-10, 29-22,37-38, 52-50

Διαιτητές: Μανουσόπουλος-Παπαδημητρίου

ΠΑΟΚ (Μελετιάδης): Σουλιώτη 9(1), Κυρατζή 2, Παπαδοπούλου 12, Γράψα 1, Γαβρίλη, Σταμολάμπρου 9(1), Καζαντζή Στ. 8, Αγγελίδου 3, Νάστου Τσελεμπή 8.

Απόλλων Πτολ. (Κυνηγοπούλου): Χωλοπούλου 4, Αθανασιάδου 5, Παπαβασιλείου 10(2), Κυρατζή 18(1), Πισιάνη, Λογδανίδου 2, Παπαδοπούλου 8.

Η τελική βαθμολογία

ΠΑΟΚ - 9
ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - 8
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ - 8
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - 7
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - 7
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - 6



paok-oxyro -
Το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - FC BAD BRUCKENAU - 6-0

Ο ΠΑΟΚ έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο Brückenau, με αντίπαλο την τοπική ομάδα της Bad Brückenau.

Γκολ - Μουσλίμοβιτς 10', 20' - Αθανασιάδης 32' - Φιλομένο 40' - Παπάζογλου 51', 55'

Στο πρώτο ημίχρονο
ΠΑΟΚ:
Κρέσιτς, Σκέμπης, Γεωργίου, Τσιρίλο, Ζουέλα, Σορλέν, Βιτόλο, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο


Στο δεύτερο ημίχρονο
ΠΑΟΚ:
Γλύκος (Κουτζαβασίλης 65΄) , Σνάουτσνερ , Πετρίσεβιτς , Σαβίνι, Μπαλάφας , Γκαρσία, Φωτάκης , Βιεϊρίνια, Μίλιεβιτς, Ίβιτς, Παπάζογλου


Bad Bruckenau:
Ρόις, Τσίγκλερ, Έντερτ, Σουμ, Γιάκομπσεν, Βάνγκε, Έρμις, Κλούπφελ, Βιχ, Ροτ, Γκάρτουνγκ

Μάριο Μπερέτα

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα τα οποία δουλεύουμε τελευταία στις προπονήσεις. Δεν μας βγήκαν όλα, είδα όμως αρκετά από αυτά να υλοποιούντια Η κούραση των παικτών είναι φυσιολογική λόγω των διπλών προπονήσεων και ο ρυθμός δεν ήταν όπως θα θέλαμε.

Το ότι κρατήσαμε την μπάλα και την γυρίσαμε σωστά είναι κάτι που ανήκει στα θετικά της φιλικής αναμέτρησης. Επίσης στα θετικά είναι το γεγονός ότι σκόραραν όλοι οι επιθετικοί μας, κυρίως για την ψυχολογία τους γιατί αυτός είναι ο βασικός τους στόχος. Θα συνεχίσουμε την προετοιμασία με τον ίδιο ρυθμό»,

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

"Δεν είχα καμία συγκεκριμένη σκέψη κατά τον ερχομό μου στην Γερμανία και το αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ. Βέβαια έχω όμορφα συναισθήματα και δεν σας κρύβω ότι ανυπομονούσα να έρθει η συγκεκριμένη στιγμή.

Ήθελα άμεσα να ξαναμπώ στην ομάδα και να αρχίσω προπονήσεις. Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη μου παρουσία στον ΠΑΟΚ.

Το έχω πει ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Διεκδικεί με αξιώσεις υψηλούς στόχους και εγώ ήρθα στην ομάδα να βάλω ένα λιθαράκι σε αυτήν την προσπάθεια.

Η πλειοψηφία του κόσμου δείχνει την αγάπη του προς το μέρος μου. Κάποιοι ενδεχομένως να αντιδράσουν, όμως σέβομαι την στάση τους. Κρατάω μόνο τα θετικά στοιχεία".

Το επόμενο φιλικό του ΠΑΟΚ είναι με την
ΤΣΣΚΑ Σόφιας τη Δευτέρα (12/7, 19:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.191

 Play Out Basket League  3η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Καρδίτσα - 85-70  Για την 3η αγωνιστική των Play Out της Basket League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 85...