8/7/10

oxyro N1.203





paok-oxyro

Ο ΠΑΟΚ ΣTHΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


Ο ΠΑΟΚ έφυγε σήμερα για το Μπρουγκενάου της Φρανκφούρτης, όπου θα κάνει την προετοιμασία της η ομάδα για φέτος.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο Σπάθας, εκεί υπήρχαν και οπαδοί του ΠΑΟΚ που αποχαιρετούσαν την αποστολή για την Γερμανία και μόλις έγινε αντιληπτός τα άκουσε για τα καλά και φυγαδεύτηκε στην αίθουσα VIP.

ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΡΕ ΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ
........

ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ
..........

Η αποστολή του ΠΑΟΚ μόλις πάτησε στην Γερμανία Περίπου 50 φίλοι της ομάδας μας υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τους παίκτες μας στην Φρανκφούρτη, φώναξαν συνθήματα ενώ είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες

Μπερέτα:
"Ελπίζουμε στη Γερμανία οι καιρικές συνθήκες να είναι καλύτερες από ότι εδώ. Να μην υπάρχει τόσο πολύ ζέστη. Σκοπός της προετοιμασίας να συνεχίσουμε να δουλέψουμε σε φυσική κατάσταση και τακτική ούτως ώστε η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τα παιχνίδια του Champions League που είναι σε 20 μέρες. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να αγκαλιάσουμε τους διεθνείς. Θέλουμε να ενσωματωθούν με την ομάδα και να είναι και αυτοί όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τα παιχνίδια του Champions League. Ξέραμε από πριν ότι υπήρχαν κάποιοι παίκτες που δεν ανήκαν από την αρχή στο ρόστερ. Το καλύτερο για αυτούς και το μέλλον τους είναι να πάνε σε κάποια άλλη ομάδα με περισσότερο χρόνο συμμετοχής, Υπήρχαν αρκετοί παίκτες σε αυτές τις θέσεις και το καλύτερο για αυτούς να πάνε σε κάποια άλλη ομάδα".


Βιερίνια:
"Είμαι ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ και θέλω να συνεχίσω να παίζω σε αυτόν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ομάδα και δε θέλω να κάνω κάποιο παραπάνω σχόλιο για δημοσιεύματα που με αφορούν. Υπάρχει αλλαγή προπονητή οπότε και αλλαγή φιλοσοφίας και νοοτροπίας. Εχουμε όμως καιρό για να μάθουμε τι ζητάει από τους ποδοσφαιριστές. Αλλωστε έχουμε τα πρώτα δείγματα των απαιτήσεων του. Είναι στο μυαλό μας τα παιχνίδια του Champions League γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι. Θέλουμε όμως να κάνουμε και μία χρόνια τουλάχιστον όπως η περσινή. Οπότε είναι διπλός ο στόχος. Προσωπικά θέλω πρώτα η ομάδα να πάει ψηλότερα και στη συνέχεια να πετύχω και εγώ περισσότερα."


ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

1. ΠΑΟΚ - FC Bad Brückenau - (9/7, 20.00, Bad Brückenau/Römershag)
2. ΠAOK - CSKA Sofia - (12/7, 19.30, -)
3. ΠΑΟΚ - Rot Weiss Erfurt - (15/7, 19.30, Stadion SG Hessen Bad Hersfeld)
4. ΠΑΟΚ - Kickers Offenbach - (17/7, 19.00, Stadion Bieberer Berg Offenbach)
5. ΠΑΟΚ - 1. FC Nürnberg - (20/7, 20.00, Willy-Sachs-Stadion Schweinfurt)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ .......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου