15/7/10

oxyro N1.209



Ζλάταν Μουσλίμοβιτς απο το Μπρουγκενάου.......

Για τις υποψήφιες αντιπάλους του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, δήλωσε:

"Όλες είναι καλές ομάδες, αλλά δεν τις φοβάμαι. Σημασία έχει εμείς να είμαστε έτοιμοι την ώρα που πρέπει. Και δεν νομίζω ότι η έκβαση αυτών των αγώνων θα μας επηρεάσει στη διάρκεια της σεζόν. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να κυνηγά πάντα τη νίκη, με κύριο όπλο την ομαδικότητα".

Για τις διαφορές μεταξυ Σάντος και Μπερέτα είπε:

"Με τον Μπερέτα έχω την ευχέρεια να συνεννοούμαι και στα ιταλικά, αλλά φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι είχα πρόβλημα επικοινωνίας με τον Σάντος. Είχα καλή συνεννόηση μαζί του. Μπορεί να έχουν κάποιες διαφορετικές απαιτήσεις για το παιχνίδι της ομάδας, αλλά ούτε αυτό συνιστά πρόβλημα".

Για την σεζόν που ξεκινάει και τις απαιτήσεις που υπάρχουν:

"Είναι θετικό, πλεονέκτημα για μας, ότι παραμένουμε σχεδόν η ίδια ομάδα. Όμως, μας γνωρίζουν καλά οι αντίπαλοί μας. Άρα, για να συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών, θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και να παρουσιαστούμε ακόμη πιο βελτιωμένοι. Θα πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε περήφανοι για όσα πετύχαμε και να κοιτάξουμε μπροστά".

Για τον Σαλπιγγίδη και την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ:

"Χωρίς αμφιβολία ο Σαλπιγγίδης είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και δίνει μεγάλη δύναμη στην ομάδα. Στην πορεία θα μπορέσω να κρίνω τι θα πετύχει με την ομάδα. Και υπάρχει η περίπτωση, σε μια αρχική φάση, κάτι να μην πάει καλά και να χρειαστεί να κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Ο κόσμος μπορεί να σκέφτεται πολλά στο μυαλό του, αλλά ο μόνος που ξέρει ποιοι παίκτες θα απαρτίζουν την ενδεκάδα είναι ο προπονητής".

Για την ήττα και την εμφάνιση στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ:

"Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα σημαντική στη χώρα της, η οποία ήταν πιο μπροστά από εμάς σε φυσική κατάσταση. Είδαμε τις αδυναμίες μας και όσο έχουμε χρόνο, καλούμαστε να τις ξεπεράσουμε".

Για τα συναισθήματά του για τον ΠΑΟΚ:

"Στο άκουσμα της λέξης ΠΑΟΚ μου γεννιούνται έντονα συναισθήματα. Όπου και αν πάω, μιλάω για την ομάδα μου. Οι μισοί από τους συμπαίκτες μου στην εθνική Βοσνίας έχουν στο κινητό τους ήχους από συνθήματα του κόσμου μας, ενώ έκπληκτοι παρακολουθούν και τα βίντεο με τα δεκάδες βεγγαλικά στο γήπεδο της Τούμπας, όπως στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των πλέι οφ με την ΑΕΚ".



Ντάριο Κρέσιτς
απο το Μπρουγκενάου.......

Για τον ίδιο και αν είναι ευχαριστημένος από την περσινή αγωνιστική περίοδο είπε:

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος. Βέβαια περίμενα να παίξω περισσότερα παιχνίδια αλλά όλα τα πράγματα αλλάζουν στο ποδόσφαιρο και αυτό θέλω και εγώ κοιτώντας να είμαι 100% έτοιμος».

Για το τι δεν θα ξεχάσει από την περσινή αγωνιστική περίοδο σημείωσε:

«Κρατάω την νίκη επί του Ολυμπιακού στα πλέι οφ αλλά και την προσμονή των φιλάθλων μας στο αεροδρόμιο».

Για την αυριανή κλήρωση για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League δήλωσε:

«Για μας είναι το ίδιο αρκεί εμείς να είμαστε όπως πρέπει ανεξαρτήτου του αντιπάλου που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

Για την αμυντική λογική του Μάριο Μπερέτα είπε:

«Ο τερματοφύλακας είναι μέρος της ομάδας. Εφόσον η άμυνα θα αγωνίζεται πιο ψηλά θα πρέπει να ανεβαίνει και αυτός ψηλότερα».

Για την συνύπαρξή του με τον Κώστα Χαλκιά τόνισε:

«Είναι από τους εμπειρότερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα και γίνομαι και εγώ καλύτερος δουλεύοντας μαζί του».

Για το ότι ήρθε πέρσι το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο όπου ήταν βασικός και βρέθηκε αναπληρωματικός του Κώστα Χαλκιά υποστήριξε:

«Σαφώς για κανέναν δεν είναι εύκολο να κάθεται στον πάγκο αλλά θα πρέπει δουλεύοντας σκληρά να είμαι έτοιμος για να αρπάξω την ευκαιρία που θα μου δοθεί».

Για το περσινό αμυντικό παθητικό της ομάδας και κατάρριψης αυτού δήλωσε:

«Είναι χαζό να το συζητάμε αλλά πρέπει να το κάνουμε. Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να κυνηγάμε την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης».

Για το με τι θα ήταν ευχαριστημένος στην νέα αγωνιστική περίοδο είπε:

«Δεν μπορώ να το πω τώρα. Θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδια ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε».

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για την αυριανή κλήρωση για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League επισήμανε:

«Δεν έχω κάποια προτίμηση για την αυριανή κλήρωση με όλες τους να είναι πολύ καλές ομάδες κάτι που σημαίνει ότι όποιος και αν θα είναι ο αντίπαλός μας τα δύο παιχνίδια θα είναι εξίσου δύσκολα».

Για την φετινή δουλειά με τον νέο τεχνικό τερματοφυλάκων της ομάδας δήλωσε:

«Κάθε προπονητής έχει την δική του τακτική και τρόπο. Αυτήν την περίοδο δουλεύουμε στην τακτική και υπάρχουν σαφώς διαφορές σε σχέση με πέρσι».

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...