30/7/10

oxyro N1.221



Διαπιστεύσεις για τον αγώνα ΠΑΟΚ - AFC AJAX

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευθούν για τον αγώνα PAOK FC - AFC AJAX να αποστείλουν τα αιτήματά τους στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ με email στο pressoffice@paokfc.gr μέχρι την Δευτέρα 02 Αυγούστου 2010.

Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε μέσον έχουν ως εξής:

Αθλητικές Εφημερίδες: έως 3

Πολιτικές Εφημερίδες: έως 2

Τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας: 1

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που μεταδίδουν τον αγώνα: έως 2

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που ΔΕΝ μεταδίδουν τον αγώνα: 1

Site: 1

Διευκρινήσεις:

1. Μετά από υποδείξεις της UEFA εφεξής στους ευρωπαϊκούς αγώνες επιτρέπεται η διαπίστευση συγκεκριμένου αριθμού δημοσιογράφων, Ελλήνων και ξένων, οι οποίοι θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο επιδεικνύοντας τη διαπίστευσή τους αλλά ΚΑΙ τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα.

2. Οι διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων θα είναι αριθμημένες και κατά τη διάρκεια των αγώνων θα γίνεται αυστηρός έλεγχος των δημοσιογραφικών ταυτοτήτων. Όποιος δεν έχει δημοσιογραφική ταυτότητα θα απομακρύνεται ΑΜΕΣΩΣ από το γήπεδο και το μέσον από το οποίο έλαβε τη διαπίστευση δεν θα ξαναδιαπιστευθεί για κανένα ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ.

3. Δεν ισχύει για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΠΑΟΚ καμία άλλη κάρτα ελευθέρας εισόδου στα ελληνικά γήπεδα.

4. Αιτήματα μετά από την προκαθορισμένη ημερομηνία δεν θα γίνονται δεκτά σε καμία περίπτωση.

Τελείωσαν τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - AFC Ajax

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν ΟΛΑ τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ - AFC AJAX για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010 στις 21.45 στο γήπεδο της Τούμπας

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...