21/7/10

oxyro N1.215




paok-oxyro - ΠΕΜΠΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - Π.Α.Ο.Κ.- 1-1

Με απόντες τους τραυματίες Λίνο, Ίβιτς (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική), Βιεϊρίνια (ενοχλήσεις στα πλευρά), Γκαρσία (ένιωσε ζαλάδες 15 λεπτά πριν το παιχνίδι και δεν αγωνίστηκε) και Κοντρέρας (είναι ανέτοιμος λόγω μουντιάλ), Ο ΠΑΟΚ με την ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ στο 1-1
Στο Σβάινφουρτ βρέθηκαν περίπου 5.000 φίλαθλοι. Απ΄ αυτούς, περίπου 1.000 ήτανε φίλοι του ΠΑΟΚ.

Μάριο Μπερέτα

«Η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά. Δεν δικαιούμασταν την ήττα κι ευτυχώς σκοράραμε έστω και στο τέλος. Είχαμε 4-5 πολύ σημαντικές ευκαιρίες όχι μόνο για να ισοφαρίσουμε αλλά και για να προηγηθούμε. Πιστεύω ότι η αντίπαλη ομάδα έκανε μόνο μια κλασική ευκαιρία και σκόραρε. Κατά τα άλλα δεν μας απείλησε»

Όσον αφορά στα της προετοιμασίας επεσήμανε:

«Πήγαμε καλά και τα παιδιά έκαναν ό,τι μπορούσαν όλες αυτές τις μέρες. Ομως είμαι νέος στην ομάδα, νέος στην Ελλάδα και χρειάζεται χρόνος για να μάθουν αυτά που θέλω. Ωστόσο, όλοι δούλεψαν σκληρά και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις προσπάθειες και τον ζήλο που επέδειξαν».

ΠΑΟΚ:Χαλκιάς, Μπουσαϊντί (64 Μπαλάφας), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Φωτάκης (77 Κουτσιανικούλης), Βιτόλο, Σορλάν, Φιλομένο (83 Μίλιεβιτς), Μουσλίμοβιτς (46΄ Παπάζογλου), Σαλπιγγίδης (64΄ Αθανασιάδης).

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σέφερ (46 Στέφαν), Νίλσον, Άιγκλερ, Χέγκελερ, Γιουντ (78΄ Μακ), Φραντς (69 Μποάκιε), Γκιντογκάν, Σίεμπερ (69 Σάουτερ), Πινόλα (60 Μπίλερ), Βόλσαϊντ (71 Μπράουν Φορμπς), Μίνταλ (31 Εκίτσι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...