25/7/10

oxyro N1.220

paok-oxyro - Απο fcpaok

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον AFC AJAX, υπενθυμίζει για μια ακόμα φορά στους φιλάθλους μας, οι οποίοι θα βρεθούν στο Amsterdam και θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, ότι μετά από τον περσινό αγώνα της ομάδας και πάλι στην Ολλανδία με την SC Heerenveen , της έχει επιβληθεί, από την UEFA, βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο.
Προκειμένου να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα με τιμωρίες του Συλλόγου μας στους επόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες της θα θέλαμε να εφιστούσαμε την προσοχή στους φιλάθλους μας, καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς και της οδηγίες της UEFA η χρήση συσκευών laser, πυροτεχνημάτων και καπνογόνων επιφέρει τιμωρία για όλες τις ομάδες.
Προτρέπουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να διατηρήσει την συμπεριφορά του σε φίλαθλα πλαίσια εντός και εκτός του γηπέδου και να προστατεύσει την ομάδα μας.
Τέλος, έχει καταστεί σαφές τόσο από την γηπεδούχο ομάδα όσο και από την τοπική αστυνομία, ότι απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίων σε μεμονωμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, πέρα των όσων επισήμως έχει παραλάβει η ομάδα μας από τη διοίκηση του AFC AJAX. Προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία παρακαλούνται οι φίλοι της ομάδας να μην ταξιδέψουν στο Amsterdam, αν δεν έχουν εξασφαλισμένο εισιτήριο του αγών».

Μήν ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι υπότροπος στην Ευρώπη

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΕΡΥΣΙ

Επειδή θα ανέβουν στο Άμστερνατμ και πολλοί ΠΑΟΚτσίδες μή-συνδεσμίτες, που δεν θα πάνε οργανωμένοι και μιλημένοι, και ίσως δεν ξέρουν (ή δεν θυμούνται) το τί έγινε το 2009, καλό είναι να τα θυμήσουμε για να είναι διαβασμένοι όλοι και να αποφευχθούν τα ίδια. Πέρσυ τον Αύγουστο, που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέκλυσαν το Άμστερνταμ για τον αγώνα με την Χέρενφέϊν, στο κέντρο της πόλης (κοντά στον σταθμό των τρένων), το προηγούμενο βράδυ του αγώνα, ανταλλάχθηκαν κάποια "γαλλικά" και Ολλανδοί κάνανε επίθεση σε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αρκετοί απο τους Ολλανδούς δεν είχαν διακριτικά αλλά μετά καταλάβαμε ότι ήταν του Άγιαξ. Αυτοί που μας τα μετέφεραν ανέφεραν ότι, οι Ολλανδοί κάνανε την αρχή σε μερικούς δικούς μας, που στην αρχή αντιδράσανε αν και οι Ολλανδοί ήταν περισσότεροι (όπως ήταν και φυσικό). Μόλις μαθεύτηκε στον κύριο όγκο των ΠΑΟΚτσίδων, οι δικοί μας την πέσανε σε μπάρ οπαδών του Άγιαξ και εκεί έγινε ο "χορός" της φάπας. Φυσικά και τότε δεν ήτανε τίποτα οργανωμένο ή σχεδιασμένο, αλλά τα επεισόδια έγιναν στο κέντρο της πόλης και οι μπάτσοι των Ολλανδών (που πάντοτε περιφέρονται στο κέντρο - έφιποι ή πεζοί - και εκείνες τις μέρες λόγω της εκδρομής για την Χέρενφειν ήταν παντού), έκαναν μόνο προσαγωγές οπαδών του ΠΑΟΚ.
Απο τους 25 ΠΑΟΚτσίδες που κάνανε προσαγωγή, αποδείχτηκε απο τις άπειρες κάμερες των δρόμων (!) ότι οι 5 δεν έφταιγαν σε κάτι και τους άφησαν ελεύθερους. Τους άλλους 20 τους κράτησαν μέχρι να τελειώσει ο αγώνας και μετά τους άφησαν να φύγουν για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...