30/6/10

oxyro N1.200



ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ......








paok-oxyro - ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ 2010 - 2011

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ μπροστά σε 10.000 ΠΑΟΚτσήδες.
Για την ιστορία το ματς έληξε 2-0 με τέρματα των Σορλέν και Φιλομένο.
Παρών στο γήπεδο και ο πατήρ Χρήστος και όταν έγινε αντιληπτός αποθεώθηκε απ' τον κόσμο.

Ο νέος προπονητής με τους συνεργάτες του είναι
.

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Mario Beretta, με τους συνεργάτες του Max Canzi (βοηθός προπονητής), Paolo Lazzarin (γυμναστής), Giorgio Rocca (γυμναστής τερματοφυλάκων), Lucas Perger (scouter), Άγγελο Εμμανουηλίδη (μεταφραστή)

Οι παίκτες της ομάδας

Απόντες με άδεια είναι οι διεθνείς Χαλκιάς, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης και Contreras που θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας στη Γερμανία (9/7).
Στις προπονήσεις συμμετέχουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων, Lucas Petrisevic (γεν. 93. δεξιός οπισθοφύλακας), Νίκος Σκέμπης (γεν. 93, δεξιός μεσοεπιθετικός), Κώστας Σταφυλίδης (γεν. 93 αριστερός οπισθοφύλακας)
Οι Σωτήρης Μπαλάφας, Στέφανος Αθανασιάδης, Mohammed Abubakari, Δημήτρης Κυριακίδης, Σταύρος Τσουκαλάς και Ανδρέας Κουρδάκης που επέστρεψαν από δανεισμό.
Στην πρώτη προπόνηση δεν συμμετείχε ο Cristiano που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Ο Lino στο ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε στην πατρίδα του, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην κνήμη και για το λόγο αυτό θα υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων πριν μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Οικογενειακό δίτερμα
.

Κρέσιτς, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Παπάζογλου, Ίβιτς, Κουτσιανικούλης, Φωτάκης, Μίλιεβιτς ,Γλύκος, Σαβίνι, Μπαλάφας, Σορλέν, Βιτόλο, Αραμπατζής, Φιλομένο, Βιειρίνια, Μουσλίμοβιτς.

Μπερέτα:

«Με τον πολύ κόσμο που ήρθε εδώ είμαι πολύ χαρούμενος, ούτε να μιλήσουμε από τον θόρυβο δεν μπορούμε.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον κόσμο που είναι ζεστός όπως θα είμαστε και εμείς. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα και θέλω να το ανταποδώσω».

Για το πρόγραμμα.

«Αύριο η ομάδα θα περάσει εργομετρικά, μέχρι τις 6 Ιουλίου θα κάνουμε εδώ διπλές προπονήσεις και πρώτη εβδομάδα θα είναι να γνωρίζει η ομάδα το προπονητικό τιμ και εμείς την ομάδα. Μετά στη Γερμανία, θα είναι για τους παίκτες μία καλύτερη εξοικείωση έτσι ώστε να βρούνε ρυθμό για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να δείξουμε σιγά - σιγά κάποια τακτικά στοιχεία στο παιχνίδι μας για να είμαστε έτοιμοι. Οι παίκτες που λείπουν με τις εθνικές θα ενσωματωθούν μέσα Ιουλίου και θα είναι έτοιμοι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...