14/6/10

oxyro N1.187



ΠΟΛΟ - θέσεις 3-4

ΠΑΟΚ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - 7-6

O ΠΑΟΚ στην παράταση κερδίσε δύσκολα τη Βουλιαγμένη με 7-6 και εκάνε το πρώτο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης και την έξοδο στην Euroleague της επόμενης περιόδου

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 1-2, 0-0, 3-3.
Παράταση: 1-0, 1-1.

Τα γκολ του ΠΑΟΚ. Γκέργκελι 3, Ντούλος 3, Παυλίδης 1.

Τα γκολ της Βουλιαγμένη. Γουνάς 2, Μπλάνης 2, Ελμισιάν 1, Καρούντζος 1.

ΠΑΟΚ: Πολίτης, Γαλανός, Σαρησάββας, Αλιχανίδης, Παυλίδης, Κατσουλάκης, Παπαγιαννάκης, Γκέργκελι, Κατρουζανάκης, Χατζηκυριακάκης, Παρασκευόπουλος, Ντούλος, Παπαποστόλου, Χρυσοσπάθης, Παπασπυρόπουλος.

Βουλιαγμένη: Τσαλκάνης, Αναστασιάδης, Μιτελούδης, Μπέιλι, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Μπλάνης, Καρούντζος, Χατζηγούλας, Γουνάς, Δερμιτζάκης, Βλαχόπουλος, Σέλες, Κουρλιάφτης, Πρωτονοτάριος.



Το πρόγραμμα των «μικρών» τελικών

Δευτέρα 14/6
19.00 ΠΑΟΚ-Βουλιαγμένη (Χατζηαναστασίου, Σκαλοχωρίτης)

Τετάρτη 16/6
19.00 Βουλιαγμένη-ΠΑΟΚ (Κωνσταντινίδης, Κουρέτας)

Παρασκευή 18/6
19.00 ΠΑΟΚ-Βουλιαγμένη (Μπουδραμής, Δαμιανάκης)

Κυριακή 20/6 (αν χρειαστεί)
19.00 Βουλιαγμένη-ΠΑΟΚ

Τρίτη 22/6 (αν χρειαστεί)




Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Π.Α.Ο.Κ.: 0 - 0

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ αναδείχτηκε Ισόπαλη με την Καλλιθέα στο γήπεδο του Μοσχάτου στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής των play off.
Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το 6ο πρωτάθλημα στην Ιστορία του (5ο συνεχόμενο) και τυπικά.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Φαλίδα, Θέου, Βαρδίκου, Μελλισού, Νικολάου, Σαχινίδου, Μυλωνά, Βελησάρη (77 Μωραίτου), Μαρουλάκη (65 Παντελάκη), Μιχαλακίδη, Κοντομίχη

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Τσιάκα, Σπύρου, Μουρατίδου (71 Δημητρίου), Χατζηγιαννίδου, Παντελειάδου, Γκατζογιάννη, Κυνοσίδου, Τσουκαλά (81 Βλασιάδου), Λαγογιάννη (69 Βαρδαλή), Ντιμιτρίεβιτς




Ο ΠΑΟΚ στην κατηγορία των 1999 πήρε την πρώτη θέση

ΠΑΟΚ - αρης - 2-0

Η ομάδα του ΠΑΟΚ στην κατηγορία των 1999 επικράτησε σήμερα του Άρη με 2-0 στον τελικό του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ, που έγινε στο γήπεδο της Μίκρας, χάρη στα γκολ των Μπαλογιάννη και Λαζαρίδη κατακτώντας την πρώτη θέση και το τρόπαιο στην κατηγορία των γεννηθέντων 1999, συνεχίζοντας τις επιτυχίες που είχαν σημειώσει πριν από μια εβδομάδα οι ομάδες των γεννηθέντων 1997 και 1995.

ΠΑΟΚ (Αλέκος Θεοδωρίδης): Πανόρης, Καλισόρας, Ζώτος, Μήτογλου, Μπαλογιάννης, Ακοπούδης, Ταχματζίδης, Λαζαρίδης, Μαστορόπουλος, Γκόλτσιος, Μυλωνάς. Μπουλγκουσίδης, Αιβαλιώτης, Φωτιάδης, Γκουντούνας, Γκουντουβάς, Χατζηβασιλειάδης, Αλγίδης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης, μετά το τέλος του τελικού συνεχάρη τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας για την επιτυχία τους.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...