28/6/10

oxyro N1.198





Tουρνουά Σ.Φ. ΠΑΟΚ το "Πατριαρχείο"


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά που διοργάνωσε "Το Πατριαρχείο" Γιαννιτσών με τη συμμετοχή των βετεράνων των Γιαννιτσών, της ερασιτεχνικής ομάδας του "Πατριαρχείου", των βετεράνων αλλά και της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ,
ο Σ.Φ. Γιαννιτσών "Το Πατριαρχείο" πήρε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία με την διοργάνωση τουρνουά για τον μικρό Παντελή Κυριακίδη. Ο άτυχος νεαρός που αγωνιζόταν στις ακαδημίες του "Δικεφάλου" περίπου έναν χρόνο πριν ενεπλάκη σε τροχαίο και από τότε βρίσκεται σε καταστολή, ενώ στο ίδιο ατύχημα έχασε και τον πατέρα του.
Το τουρνουά διεξήχθη στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών παρουσία 700 περίπου οπαδών του ΠΑΟΚ αλλά και συγγενών της άτυχης οικογένειας. Το ποσό που μαζεύτηκε από την συμβολική είσοδο των 2.5 ευρώ, ήταν περίπου 2500 ευρώ και δόθηκαν στην οικογένεια του Παντελή.
Συγχαρητήρια στον σύνδεσμο μας στα Γιαννιτσά όπου ξαναδείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο.




O χορός του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Λεπτοκαρυάς

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 25/6 ο χορός του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Λεπτοκαρυάς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Λεπτοκαρυάς 1995, ευχαριστεί όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όπως και τα μέλη της διοίκησης που παραβρέθηκαν στο χορό του συνδέσμου μας, με αφορμή τα 15 χρόνια από την ίδρυσή του.

Συνεχίζουμε πλέον ακόμα πιο δυναμικά και πάντα ΠΑΟΚτσήδικα.

Υ.Γ. ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΡΕΙΑΣ

ΣΦ ΠΑΟΚ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 1995

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...