1/6/10

oxyro N1.180



ΠΑΟΚ MAGAZINE




CARCIA ΛΕΥΚΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ





Rock party Club ΠΑΟΚ Μακεδόνες

Κυριακή 6 Ιουνίου
το Club ΠΑΟΚ Μακεδόνες διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά rock party αυτή την φορά στο πλωτό Bar "ΑΡΓΩ εν Πλώ".
Ώρα έναρξης 21:30 Τιμή εισόδου 5 ευρώ (άνευ ποτού)
Παραλαβή προσκλήσεων απο τα γραφεία του συνδέσμου και απο την είσοδο του καραβιού.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΠΑΟΚ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ


''Ο ΟΠΑΠ ΔΙΚΑΣΤΗΣ''

Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες καταστάσεων σε ένα Αθηνοκρατούμενο καθεστώς συμφερόντων και τεχνασμάτων, πάντα υπέρ της μία πλευράς και μάλιστα της νότιας....Εμείς σαν ΠΑΟΚ της Βόρειας πλευράς έχουμε μάθει σαν μάρτυρες τέτοιων γεγονότων, αλλά έχουμε μάθει και σαν τιμωροί!Επειδή λοιπόν για τον λόγο αυτό, που ο ΟΠΑΠ εκτός από μια εταιρεία που χορηγεί και διαφημίζεται, ταυτοχρόνως σε εταιρείες αθλητισμού,Ξαφνικά γίνεται δικαστής και επικριτής.Πέρνωντας αυτόματα και τον ρόλο της αθλητικής δικαιοσύνης ( Που δεν έχει πράξει ανάλογα σε υποθέσεις όπως, Λαυρίου,πόλη της Καβάλας με του κόκκινους, αγώνες πόλο και βόλευ μεταξύ κόκκινων και πράσινων, Καραισκάκη προ μηνός με τον φροντιστή της ομάδας μας και φυσικά πόσα ακόμα γεγονότα που θέλουμε έναν με δύο τόμους για να τα γράψουμε).
Εμείς μπορούμε να πούμε και να πράξουμε,Ότι για 1 εκατομμύριο ευρώ που αρνείστε στον ΠΑΟΚ, σε μια ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μεγαλύτερο ευρωπαικό θεσμό η ζημιά που θα έχετε με ένα εμπάργκο από εμάς στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα είναι χιλιαπλάσια. Αφού ούτως η άλλως υπάρχουν αρκετές και σοβαρές εταιρείες δυκτιακά.
Να σας θυμίσουμε ότι κατά το παρελθόν ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει πράξει ανάλογα και βγήκε δικαιωμένος.Όσο για τις πιέσεις που ομολογείτε ότι δεχτήκατε από την πρώτη μέρα της συμφωνίας, Μαρτυρούν την προχειρότητα που σας διέπει, καθώς και την κάκκιστη λειτουργία σας σε χειρισμούς συμφωνιών. Αλλά πως θα μπορούσατε να διαφέρετε εσείς μέσα σε ένα κράτος που δεν λειτουργεί τίποτα σωστά και αξιοκρατικά.

Υ.Γ.1:Μια Ζωή Αδικίες, Μια ζωή αγώνες και πάντα νικητές!

Υ.Γ.2:Σεβασμός στον μεγαλύτερο θεματοφύλακα της ιστορίας του ΠΑΟΚ, που είναι το πέταλο της θύρας 4 με τους συνδέσμους της!

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ



Τελευταία Νέα απο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4

- Στη Λαμία χάθηκε η ευκαιρία για να κατακτήσουμε το πρώτο double στην ιστορία του συλλόγου σε ομαδικό άθλημα, αλλά η άψογη συμπεριφορά του κόσμου μας που ταξίδεψε μέχρι τη Λαμία, απέδειξε έμπρακτα ότι μπορούν να γίνουν μετακινήσεις οπαδών χωρίς να κινητοποιηθούν αστυνομικές δυνάμεις. Το μόνο που μας στεναχωρεί είναι ότι οι συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ (ανάμεσα τους και μία κοπέλα) συνεχίζουν να κρατούνται στη Λαμία με κατασκευασμένα κατηγορητήρια. Η αλληλεγγύη μας είναι δεδομένη προς το πρόσωπο τους. Όσο για τον αγώνα που τελικά έγινε στη Λαμία, το γκολ μπήκε νωρίς και μετά ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μία φάση, όσο και αν προσπάθησε.
- Τελικά ο ΟΠΑΠ δεν θα δώσει τη χορηγία που είχε υποσχεθεί και τα έργα που απαιτούνται θα χρηματοδοτηθούν από τα κεφάλαια της ΠΑΕ. Εμείς καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μήν ξαναπαίξει ΠΟΤΕ στοίχημα στον ΟΠΑΠ και να προτιμάει άλλες εταιρίες. Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να μεριμνήσει έτσι ώστε να ξηλωθούν όλες οι διαφημιστικές πινακίδες της εν λόγω εταιρίας από το γήπεδο μας. Ενός κακού μύρια έπονται.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ULTRAS PAOK

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ


Τι και αν ο Π.Α.Ο.Κ. έχει κάνει έμπρακτα τεράστια βήματα προόδου στην αντιμετώπιση της βίας χωρίς την παραμικρή συνδρομή της Πολιτείας, τι και αν κάθε αγωνιστική κινδυνεύουν χιλιάδες ζωές στις ετοιμόρροπες θύρες 7 και 8 του γηπέδου της Τούμπας !!!

Ο ΟΠΑΠ Α.Ε. αποφάσισε μετά από παρεμβάσεις Γερουλάνου, Χρυσοχοίδη κτλ να πάρει πίσω την απόφαση να επιχορηγήσει τις εργασίες αποκατάστασης του γηπέδου μας με ανταποδοτική συμφωνία, αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι μία εντελώς αναξιόπιστη εταιρεία. Αναξιοπιστία που γίνεται ακόμη προφανέστερη, διότι ο ΟΠΑΠ με την κίνησή του καθόρισε την πολιτική της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. στα εισιτήρια διαρκείας!

Τα γεγονότα και καλά της Λαμίας ήταν η κατάλληλη αφορμή που έψαχνε η πολιτική ηγεσία του τόπου, Γερουλάνος και Χρυσοχοίδης, να πάρουν πίσω την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον ΑΣ Π.Α.Ο.Κ., υποκύπτοντας στις πιέσεις συγκεκριμένων ανθρώπων και ομάδας της Θεσσαλονίκης! Μια νοοτροπία σε αυτήν την μίζερη και τοπικιστική κοινωνία της πόλης, που έχει οδηγήσει πολλούς στο να έχουν τον παντοτινό τίτλο του άτιτλου.

Το σκάνδαλο του ΟΠΑΠ κατά του Π.Α.Ο.Κ. και του κόσμου του είναι διπλό. Γιατί αναφερόμαστε σε έργα τα οποία όφειλαν να γίνουν κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων έξι χρόνια νωρίτερα, με τα κονδύλια να μην γνωρίζει κανένας ή σωστότερα να μην τολμάει να αναφέρει κανένας που έχουν καταλήξει!

Όταν στην περίοδο εκείνη είχαν χτιστεί και χαριστεί ολόκληρα γήπεδα σε άλλες ομάδες! Όμως, η υποκρισία του ΟΠΑΠ και της Πολιτείας, ενός κράτους που δεν έχει χρώματα παρά την ίδια (τρομοκρατική) στάση απέναντι στον απλό πολίτη δεν σταματάει εδώ. Μετά από κάποιες πιέσεις, αποφασίστηκε να παρθεί πίσω η συμφωνία που είχαν κάνει οι άνθρωποι του συλλόγου μας με το Δ.Σ. του ΟΠΑΠ με πρόφαση επεισόδια έξω από το γήπεδο κατά κύριο λόγο σε αγώνα Handball, όταν ομάδες όπως Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Α.Ε.Κ. και πολλές ακόμη έχουν δώσει αμέτρητες και πολύ σημαντικότερες αφορμές!

Το κράτος, όμως, στην δική τους περίπτωση αποφάσισε να συνεχίσει να επιχορηγεί το μπάτζετ των ομάδων τους-και όχι τις εργασίες για την ασφάλεια του κόσμου- μέσα από τα δεκάδες των εκατομμυρίων ευρώ που έχει κατασπαταλήσει η Πολιτεία σε αυτά τα σωματεία μέσω της κρατικής τηλεόρασης, του ΟΤΕ, της ΚΟΣΜΟΤΕ, των ΕΛΠΕ, του Ελληνικού ταμιευτηρίου και των άρθρων 44 και 99, με τον Έλληνα φορολογούμενο να ζημιώνεται τεράστια ποσά για κάποιους παράγοντες που δημόσια είχαν το θράσος να λένε πως δεν πληρώνουν φόρους για να κάνουν μεταγραφές!

Το κράτος λειτουργεί κατά το δοκούν, έχοντας άλλα μέτρα και σταθμά.

Αλήθεια, ποια ήταν η αφορμή να δοθούν 8 εκ ευρώ ετησίως στον Ολυμπιακό από την ΝΕΤ; Μήπως η δολοφονία του Φιλόπουλου; Αλλά δεν είναι μόνο αυτά, στοιχεία και γεγονότα που αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Ο ΟΠΑΠ παίρνει πίσω την απόφαση να επιχορηγήσει τις εργασίες στην Τούμπα με ανταποδοτικό όφελος, όταν έχει ξοδέψει-κατασπαταλήσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για γήπεδα της Καλλιθέας, του Λεβαδειακού, της Καβάλας και πολλών ακόμη ομάδων, γήπεδα που δεν εξυπηρετούν συνολικά πάνω από χίλιους φιλάθλους μαζί! Με τον ΟΠΑΠ να επιχορηγεί ακόμη οργανισμούς και επιτροπές για.θαλάσσιο σκι στο Άγιο Όρος(!!), με το σκεπτικό προφανώς να επιβραβεύει τον Εφραίμ και την παρέα του για την εξυπηρέτηση που έκαναν στο ελληνικό δημόσιο, μέσω του σκανδάλου του Βατοπεδίου!

Αν ο Π.Α.Ο.Κ. δεν προλάβει να χρηματοδοτήσει μέσα από δικά του κεφάλαια με κίνδυνο να γίνει κάποιο ατύχημα στο γήπεδο της Τούμπας στο ελληνικό πρωτάθλημα, τότε ποιον να θεωρήσουμε φυσικό και όχι απλά ηθικό αυτουργό; Την διοίκηση του ΟΠΑΠ, τον Γερουλάνο, τον Χρυσοχοίδη και αυτούς που υπογείως ή μέσω κάποιων μίντια πίεζαν για να μην επιχορηγηθούν αυτές οι απαραίτητες εργασίες για την ασφάλεια Ελλήνων πολιτών; Θα λογοδοτήσει κανείς στην κοινωνία και την δικαιοσύνη ή θα συνεχίσουν το παιχνίδι της υποκρισίας που τόσα καλά γνωρίζουν;

Ο Π.Α.Ο.Κ., όλος ο Π.Α.Ο.Κ. οφείλει να αντιδράσει κατά του ΟΠΑΠ και της Πολιτείας και δυναμικά και όχι με light ανακοινώσεις! Γιατί δυναμικές κινήσεις ΠΑΕ και ΑΣ αν δεν συνδυαστούν από σκληρή στάση δεν θα είναι τίποτε άλλο από έναν σκύλο που γαβγίζει-αλλά δεν δαγκώνει- για ένα κοκαλάκι! Επιβάλλεται να «παίξει μπάλα», όμως, και ο κόσμος μας! Μέσα από εμπάργκο στον ΟΠΑΠ, μέσα από χιλιάδες επιστολές διαμαρτυρίας σε πολιτικούς και την διοίκηση του ΟΠΑΠ, μέσα από σωστή επικοινωνιακή πολιτική, μέσα από σκληρή στάση του Π.Α.Ο.Κ., ακόμη και να επιχειρήσει να σπάσει το παράνομο μονοπώλιο του ΟΠΑΠ στην Ελλάδα, όπου δεν υπάρχει ανταγωνισμός ξένων στοιχηματικών εταιρειών, μέσα από προβολή με τον οποιονδήποτε τρόπο χορηγιών εταιρειών ξένων στοιχηματικών γραφείων! Ποτέ ξανά διαφήμιση και προβολή σε χώρο του Π.Α.Ο.Κ. για αυτήν την εταιρεία της υποκρισίας και του «όπου φυσά ο άνεμος».

Επιτέλους να απαιτήσουμε όλοι μαζί από τους πολιτικούς να πράξουν τα δέοντα και τα αυτονόητα! Ή είστε με την υποκρισία και τα συμφέροντα ή είστε με το πραγματικό διέξοδο της χώρας, ή είστε μαζί μας, ή είστε με τους άλλους! Τους πολιτικούς και τοπικούς άρχοντες της κοινωνίας μας, όπου ο δήμαρχος-δια λίγο καιρό ακόμη- της Θεσσαλονίκης θα φωταγώγιζε την πόλη για έναν εξαρχής χαμένο τελικό για ομάδα της πόλης, με τον ίδιο, όμως, να μην κάνει την παραμικρή κίνηση για επίλυση αυτού του ζητήματος ασφάλειας Ελλήνων πολιτών!

Όλοι μαζί οφείλουμε να προχωρήσουμε και να σταματήσουμε τα αστεία ψευδοδιλλήματα και ραδιοφωνικά ξεκατινιάσματα για μεταγραφές και προπονητές. Οφείλουμε για το συμφέρον του Π.Α.Ο.Κ. και πάνω από όλα για το δικό μας συμφέρον να κάνουμε μαζικό εμπάργκο στον ΟΠΑΠ που εμπαίζει το σωματείο μας! Ο Π.Α.Ο.Κ. οφείλει να χρησιμοποιήσει και να εκμεταλλευτεί και τον κόσμο του και τους μετόχους του!

Υ.Γ. Τα email του ΟΠΑΠ είναι

info@opap.gr

. Μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε μαζικά στέλνοντας το παρακάτω κείμενο:

Υ.Γ.2. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΕ...ΚΑΝΕΝΑΣ !!!

Υ.Γ.3. Να ξηλωθούν όλες οι διαφιμιστικές πινακίδες του ΟΠΑΠ από τον ναό μας άμεσα και να μην ξαναπαίξει κανένας ΠΑΟΚΤΣΗΣ στον Ο.Π.Α.Π. ούτε 1 ευρώ.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Club PAOK Makedones


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Το κακό έχει παραγίνει πλέον, ο καθένας νοιώθει άξιος να εκφράζει άποψη είτε πίσω από ένα μικρόφωνο είτε νομίζοντας ότι είναι συγγραφέας και να χαρακτηρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Για το αγωνιστικό αν και εκεί οι περισσότεροι είστε ανιστόρητοι και ανίδεοι πείτε ο καθένας ότι νομίζετε, από αυτό ζείτε άλλωστε...αλλά όσον αφορά το κεφάλαιο που λέγεται οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. για χαλαρώστε ...η μάλλον βουλώστε το γιατί αρκετά σας ανεχτήκαμε.
Η άνεση και η ασφάλεια που νοιώθει κάποιος πίσω από έναν υπολογιστή, ένα μικρόφωνο ή στην ζεστασιά του σπιτιού του, έχει μεγάλη διαφορά από την ιστορία που γράφεται στους δρόμους και στα χαρακώματα. Βέβαια παρόμοιες είναι και οι ιστορίες που εξιστορείτε και εσείς οι ίδιοι για το παρελθόν με μεγάλη περηφάνια, παρόμοιο είναι και το περιεχόμενο των συνθημάτων που φωνάζετε ή δεν φωνάζετε στο γήπεδο και απλώς τραβάτε βιντεάκια για να περηφανεύεστε και να καυχιέστε στις παρέες σας αργότερα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Ως Club Π.Α.Ο.Κ. Μακεδόνες σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε εκφραστές του οπαδικού κόσμου κάτι paokmania-paokplanet και τα συναφή επαγγέλματα, αλλά αντιθέτως τους κρίνουμε άκρως επικίνδυνους και ανίκανους να πιάνουν στο στόμα τους , τους οπαδούς μας. Καλούμε όμως όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να φωνάξει ένα σύνθημα που την φετινή χρονιά έγινε ύμνος : «Εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια μες την Αθήνα στέλναμε βαγόνια με Παοκτσήδες τρελλοκομεία και αθηναίους στα νοσοκομεία» που για την ιστορία η πρώτη εκτέλεση έλεγε : «με Παοκτσήδες εγκληματίες και αθηναίους χιλιάδες τραυματίες»

ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ



Ανακοινωση Σ.Φ ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


Θ
α πρέπει να πάψουμε να κλαίμε πάνω απο χυμένο γάλα-είναι μιά άλλη μέρα ντροπής για το Ελληνικό κράτος,μια μέρα ντροπής απο τισ πολλές των τελευταίων ετών.
Γι'αυτο λοπόν πρέπει να σταματήσει η λεζάντα των πολιτικών στη πλάτη τιυ ΠΑΟΚ.
Τέλος στις φωτόγραφίες στις σουίτες του γηπέδου και στα πολιτικά γραφεία.
Δε θέλουμε ελεημοσύνη απ'τα κλεμένα.
Δώστε τες στις φανέλες των πολυμετοχικών,σε χορηγίες τις κρατικής ΤV σε μικρά σωματεία,στους προμηθευτές του ΟΠΑΠ.
Απαιτούμε
1. Ονομαστικά, ο Ζαγοράκης, να μας πεί ποιοι είναι όλοι αυτοί , πολιτικοί και μη, που έχουν τάξει και έχουν εξαφανιστεί.
2. Ο ερασιτέχνης να συνδράμει στο ποσό που χρειαζόμαστε.
3. Να μην ισχύσουν τα διαρκείας στα προκριματικά.
4. Άνοιγμα λογιαριασμού για ενίσχυση του ΠΑΟΚ.
5. Να πάψουν τα κόμματα να χρηματοδοτούνται γιατί με τα μέτρα προάγουν την κοινωνική βία και έχουν στους κόλπους τους ΚΛΕΦΤΕΣ.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΣΦ ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...