23/6/10

oxyro N1.194



paok-oxyro - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΦ ΠΑΟΚ

Οι ΣΦ ΠΑΟΚ ανακοινώνουν ότι το Σάββατο 26 Ιουνίου 2010 θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο συνέδριο συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο Olympia Bay στην Λεπτοκαρυά. Για την καλύτερη οργάνωση του συνεδρίου παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των συνδέσμων να δηλώσουν τη συμμετοχή 2 μελών που θα τους εκπροσωπήσουν στο τηλέφωνο 6979422371.



paok-oxyro - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Ανακοίνωση Σ.Φ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ "ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ":

«Ένα χρόνο πριν, ολόκληρη η ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια είχε συγκλονιστεί από το δυστύχημα που συνέβη στην ομάδα των τμημάτων υποδομής καθώς επέστρεφαν από αγώνα που είχαν πάρει μέρος στην Αθήνα. Σήμερα ένα χρόνο μετά, η υγεία του μικρού Παντελή Κυριακίδη, δεν έχει αποκατασταθεί. Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πατριαρχείο γνωρίζοντας την ανάγκη για βοήθεια θέλει να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που κάνει ο μικρός και η οικογένεια του για την αποκατάσταση της υγεία του. Για το λόγο αυτό διοργανώνει τουρνουά με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση αυτής της προσπάθειας».

Το τουρνουά που θα γίνει την Κυριακή 27 Ιουνίου 2010 και ώρα 6:00 μ.μ. θα λάβει χώρα στο γήπεδο που έχει η ομάδα ΠΑΟΚ Πατριαρχείου στην περιοχή πλατανότοπος

Συμβολική τιμή εισόδου 2.50 ευρώ...

Σ.Φ. ΠΑΟΚ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

''ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου