6/6/10

oxyro N1.182



Ημιτελικος πόλο


ΠΑΟΚ - Πανιώνιος - 6-4

Ο Πανιώνιος που κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΠΑΟΚ και εξασφάλισε την συμμετοχή του στους τελικούς του πρωταθλήματος πόλο.
Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την Βουλιαγμένη στον μικρό τελικό, με την τρίτη θέση πάντως να οδηγεί στην Ευρωλίγκα του πόλο.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 0-1, 2-0, 1-1

ΠΑΟΚ: Παπαγιαννάκης 2, Κατσουλάκης, Κατρουζανάκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόγκωνας 2, Μάζης, Κοκκινάκης, Σιταρένιος, Μπεριστιάνος




Γυναικείο ποδοσφαιρο
ΠΑΟΚ - ΑΜΑΖΟΝΕΣ - 3-2
Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ κέρδισε και τις Αμαζόνες Δράμας με 3-2, στην Τούμπα και εκανε το 9 στα 9, μεταξύ των θεατων ήταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Ηλίας Βιολίδης.
Η ομάδα μας για 6η φορά στην ιστορία της (πέμπτη συνεχόμενη) κατακτά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, συνεχίζοντας την επέκταση της Αυτοκρατορίας της.
Συνχαρητήρια στις ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ ΜΑΣ ...........
Κατερίνα Τσιάπανου:
"Είναι εύκολο να φτάσεις στην κορυφή. Το δύσκολο είναι να μείνεις εκεί. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι πάντα ο πρωταθλητισμός και αυτός θα είναι και τα επόμενα χρόνια. Φτάσαμε ως εδώ με πολλή δουλειά και έτσι θα συνεχίσουμε.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες μου για αυτό που κατάφεραν να κάνουνε. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Μακάρι να είμαστε όλες υγιείς προκειμένου να συνεχίσουμε να φέρνουμε τίτλους στον ΠΑΟΚ. Και πάλι μπράβο σε όλα τα κορίτσια. Τους αξίζει!"
Εύα Λαγογιάννη:
"Χάρηκα πάρα πολύ για το πρωτάθλημα, αν και ακόμα δεν έχει τελειώσει αλλά ουσιαστικά είμαστε πρωταθλήτριες. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη καθώς είναι και η μέρα των γενεθλίων μου. Μας ικανοποιεί το σκορ αν και δεν έπαιζε πολύ μεγάλο ρόλο, αλλά το κάναμε για τον κόσμο μας και τους ευχαριστούμε πολύ που ήταν κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια, θα κάνουμε ότι περνάει απ` το χέρι μας για το λαό του ΠΑΟΚ".
ΠΑΟΚ:
Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Ντιμιτρίεβιτς (80' Λαγογιάννη), Μουρατίδου, Γκατζογιάννη, Τσιάκα, Σπύρου, Κυνοσίδου, Τσουκαλά (87' Πάσχου), Δημητρίου (65' Βαρδαλή), Παντελειάδου
Αμαζόνες Δράμας:
Οπρέα Ρ., Οπρέα Ο., Ραντουσλάβα, Φωστηροπούλου, Τσάκωτα, Μιχαηλίδου, Παπαδοπούλου Ν., Φωτιάδου (62' Χιτζίδου), Τσιγγελίδου, Παπαδοπούλου Α., Μπιρτόιου (73' Καπατζάκη)
Γκολ:
1-0 στο 13' η Παντελειάδου, 2-0 στο 22' η Τσουκαλά, 2-1 στο 30' η Παπαδοπούλου Α, 2-2 στο 36' η Μπιρτόιου, 3-2 στο 77' η Τσουκαλά


Ημιτελικος πόλο

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ - 21-10

Ο Πανιώνιος στον πρώτο ημιτελικό της Α1 Πόλο κόντρα στον ΠΑΟΚ, επικρατώντας 21-10 στη Νέα Σμύρνη.
Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Μουρίκη κατέθεσε χτες ο ΠΑΟΚ, ο Μουρίκης αγωνίστηκε στο παιχνίδι χωρίς να το δικαιούται.

Οκτάλεπτα: 5-2, 4-3, 7-0 , 5-5.
Πέναλτι: 1/1 - 0/1

Πανιωνίος:
Μοίραλης 5, Παπαδόγγονας 4, Μουρίκης 4, Χατς 3, Μάζης 2, Σιταρένιος 2, Κούκης.

ΠΑΟΚ:
Ντούλος 4, Κατσουλάκης 3, Κατρουζανάκης, Σαρησάββας, Παυλίδης

Γούναρη:
Πρόκειται για μία βαριά ήττα, αλλά οι αθλητές του ΠΑΟΚ προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς η συσσωρευμένη κούραση αποδείχθηκε ανίκητη. Τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν επιβαρύνει την ομάδα. Τη Δευτέρα, στο δεύτερο παιχνίδι θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, προκειμένου να οδηγήσουμε τη σειρά σε τρίτο αγώνα.

paok - oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...