8/11/09

oxyro N994




















paok-oxyro - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. - 1-2
ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ......
Φερνάντο Σάντος
"Έτσι όπως παίξαμε μετά το 60', είναι σαν να πήραμε το παιχνίδι κατά τύχη. Ο καθένας έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και δεν γίνεται να παίζουμε έτσι, από τη στιγμή που θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα", είπε δευτερόλεπτα μετά το παιχνίδι, ενώ έγινε ακόμη πιο καυστικός.
"Μια νίκη που επιτεύχθηκε με πολύ τύχη. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο όπου βάλαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πανθρακικού ήταν πιο οργανωμένη και καλύτερη. Μας μάρκαρε σωστά και μας πίεσε.
Η ομάδα μου πέτυχε το δεύτερο γκολ και από εκεί και πέρα παίξαμε πολύ άσχημα, με μικρή οργάνωση. Κι όταν ισχύει αυτό, δεν μπορούμε να έχουμε σωστή άμυνα. Δεν λέω ότι οι παίκτες μου δεν προσπάθησαν, αλλά αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε μεγάλη ομάδα, πρέπει να βλέπουμε διαφορετικά το παιχνίδι.
Ο Πανθρακικός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, στο ποδόσφαιρο, λέμε ότι τα αποτελέσματα μένουν. Υπήρξαν παιχνίδια στο παρελθόν στα οποία δεν κερδίσαμε, παρότι είχαμε παίξει καλά», είπε αρχικά.
Θα μιλήσουμε με τους παίκτες, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι κάνουμε πολύ δύσκολα τα πράγματα, όταν δεν αντιλαμβανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και νομίζουμε ότι είμαστε σε έναν χώρο που απλά έχει μια μπάλα. Στην ομάδα υπάρχουν παίκτες με ιδιαίτερη ποιότητα και πρέπει να παίζουν καλύτερα".
Πάμπλο Γκαρσία:
«Είναι αλήθεια ότι μετά το 0-2 γυρίσαμε πίσω και δεχτήκαμε πολύ μεγάλη πίεση. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα σε θέματα τακτικής. Δεν υπήρχε έλλειψη διάθεσης από τους παίκτες, απλώς σε κάποιες περιπτώσεις συμβαίνει να υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν είναι τόσο το δικό μου γκολ όσο το ότι νίκησε η ομάδα. Στο ποδόσφαιρο ο παράγοντας τύχη παίζει πάντα κάποιον ρόλο. Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, όπως αποδείχτηκε, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Είναι ένα σημαντικό ματς με έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά αν θέλουμε να νικάμε πρέπει να βελτιώσουμε πάρα πολλά πράγματα. Εννοείται ότι θέλουμε τη νίκη κόντρα στον Αρη για εμάς και τον κόσμο μας. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την κυκλοφορία της μπάλας, να είμαστε πιο ψύχραιμοι και να μην κάνουμε τόσο εύκολα το λάθος».
Τσιριλο:
«Πραγματικά, είχαμε τύχη στο δεύτερο ημίχρονο που δεν είμαστε καλοί. Δεχθήκαμε μεγάλη πίεση και ο αντίπαλος έβγαλε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε ένα καλό ημίχρονο και στη συνέχεια πέσαμε. Ίσως να πιστέψαμε ότι είχαμε κερδίσει, αλλά τα παιχνίδια δεν κερδίζονται έτσι».
Βιεϊρίνια:
«Είναι αλήθεια ότι δεν ήμασταν καλοί, αλλά ευτυχήσαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Πρέπει να κρατήσουμε το θετικό αποτέλεσμα, όμως, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τη θέληση που υπήρχε στην ομάδα για να νικήσει. Δεν κρατούσαμε την μπάλα όσο χρόνο έπρεπε στα πόδια μας. Κάναμε πολύ εύκολα το λάθος στην πρώτη πάσα. Ο Πανθρακικός μετά το 0-2 δεν είχε τίποτε να χάσει και μας έκανε τη ζωή δύσκολη. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Αρη. Εχουμε επίσης 15 ημέρες να ξεκουραστούμε, να μην έχουμε τραυματισμούς και να πάμε έτοιμοι σε αυτό το ματς που θέλουμε τη νίκη και για τον κόσμο».
ΦΑΣΕΙΣ
26' ΓΚΟΛ: Ύστερα από διπλή πτώση του Κλεμάν στο γλιστερό χορτάρι, ο Τσιρίλο πήρε εύκολα την μπάλα, την γύρισε στο ύψος τηε μικρής περιοχής και ο επερχόμενος Βιεϊρίνια άνοιξε με προβολή το σκορ.
43': Κεφαλιά - πάσα του Κλεμάν, ο Μπουβάλ πιάνει με τη μία το σουτ, όμως ο Κρέσιτς μπλόκαρε την μπάλα
45+2': Οι κόντρες ευνοούν τον Φαγιάρδο ο οποίος βρίσκεται αφύλακτος μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, το σουτ που επιχειρεί με το 'εξωτερικό' όμως, καταλήγει άουτ.
56' ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ του Πάμπλο Γκαρσία, ο Ρόκα δεν υπολόγισε σωστά, με αποτέλεσμα η μπάλα να του φύγει μέσα από τα χέρια και να καταλήξει στα δίχτυα του Πανθρακικού.
59': Ο Μπουβάλ βρέθηκε απέναντι από τον Κρέσιτς, το πλασέ που επιχείρησε όμως πέρασε μόλις άουτ.
63': Ο Μπουβάλ βρίσκεται μόνος του στην περιοχή του ΠΑΟΚ, το σουτ του περνάει και πάλι άουτ όμως.
65': Μετά από σέντρα στα καρέ του Πανθρακικού, ο Μουσλίμοβιτς πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Ρόκα και στην επαναφορά, ο Βιερίνια δεν μπόρεσε να σκοράρει από πολύ το ύψος της μικρής περιχής.
69' ΓΚΟΛ: Σέντρα του Κλεμάν και ο Μπουβάλ με δυνατή κεφαλιά - ψαράκι από το ύψος της μικρής περιοχής μειώνει σε 2-1.
75': Σουτ του Μπουβάλ, η μπάλα περνάει δίπλα από το δοκάρι του Κρέσιτς.
80': Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τζόκιτς αφύλακτος από τη μικρή περιοχή στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Αλμπέρ Καρτιέ):
Ρόκα, Κανωτίδης (81' Στόικος), Κλεμάν, Ενγκαμπί, Τζόκιτς, Κωνσταντινίδης (46' Ρομπέρ), Άλβες, Μίτου (50' Αρσενίεβιτς), Φαγιάρδο, Καζάκης, Μπουβάλ
Π.Α.Ο.Κ. (Φερνάντο Σάντος):
Κρέσιτς, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν, Βιεϊρίνια (83' Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς, Φωτάκης (72' Παπάζογλου)
Διαιτητής:Χαραλαμπίδης Ν., Καβάλας
Βοηθός Διαιτητή:Δάλλας Κ., Ηπείρου
Βοηθός Διαιτητή:Κώτσιρος Θ., Αρκαδίας
Τέταρτος Διαιτητής:Κομίνης Γ., Θεσπρωτίας
Παρατηρητής:Σίπκας Α., Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...