23/11/09

oxyro N1.10
















paok-oxyro - ΠΑΟΚ-αρης - 4-1
ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΗΔΟΝΗ
Φερνάντο Σάντος
"Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε δυνατό αντίπαλο. Οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι και έκαναν τα πάντα για να τα καταφέρουν. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας σε 1-2 φάσεις, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού αυτό. Ο Άρης είχε δοκάρια, εμείς όμως κάναμε τέσσερα γκολ. Γι' αυτό θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά ήταν μόνο τρεις βαθμοί. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με συγκέντρωση για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Ο Άρης έκανε περισσότερες ευκαιρίες απ όσες συνήθως γιατί σε κάποια σημεία δεν είχαμε ηρεμία. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν μας θαμπώνει αυτή η μεγάλη νίκη. Η νοοτροπία που προσπάθησα να περάσω από τη πρώτη στιγμή είναι ότι σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτου δυναμικότητας του αντιπάλου, πρέπει να κυνηγάμε τη νίκη. Πρέπει να το κάνουμε και πράξη και όχι μόνο στα λόγια. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι παραμένουμε μακριά από αυτό θέλουμε. Ωστόσο με τον τρόπο που αγωνίστηκαν έδωσαν απάντηση, έπειτα από το κακό παιχνίδι που έκαναν με τον Πανθρακικό. Μετά από εκείνον τον αγώνα με ταπεινότητα αναγνώρισαν ότι δεν πήγαν καλά. Αυτή η ταπεινότητα θα μας βοηθήσει και τώρα να πάμε καλύτερα. Αν πιστέψουμε ότι επειδή κερδίσαμε 4-1 τον Άρη, όλα είναι τέλεια και πετάξουμε στα σύννεφα, τότε θα ακολουθήσουν μεγάλα προβλήματα. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά πρέπει να σκεφτούμε τον αγώνα με την ΑΕΚ".
Γκαρσία:
Εγώ δεν έχω την ευκαιρία να σκοράρω. Ήθελα με την ευκαιρία να πανηγυρίσω εκεί για να πάω και να τους ευχαριστήσω για την στήριξη που μου δείχνουν και σε μένα και σε όλη την ομάδα».
Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τόνισε:
«Ήρθε επιτέλους η ώρα να κερδίσουμε και στην Αθήνα. Περιμένω να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και να πάρουμε μία νίκη στην Αθήνα».
Για τις δηλώσεις των παικτών του άρη, ότι μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του σκορ έπαιξε ο διαιτητής, ο Πάμπλο Γκαρσία απάντησε:
«Δεν έχω να τους πω κάτι. Η τηλεόραση δείχνει τι έγινε. Αυτοί που χάνουν ψάχνουν να βρούνε μία δικαιολογία. Εμείς που κερδίσαμε, είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό».
Για το αν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη στο ματς, ο Ουρουγουανός δήλωσε:
«Εγώ περίμενα να κερδίσουμε ακόμη και με μισό μηδέν. Από την στιγμή που πετύχαμε τέσσερα γκολ, καλώς ήρθαν αυτά».
Βιεϊρίνια:
«Στεκόμενος στη δήλωσή του λαμπριάκου, θέλω να πω μόνο ένα πράγμα. Μέσα στο παιχνίδι φάνηκε ποια είναι η μεγάλη ομάδα».
Παπάζογλου:
«Πιστεύαμε από την αρχή ότι θα κερδίσουμε τον αγώνα. Ήμασταν διαβασμένοι σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του αντιπάλου. Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά πράγματα για μένα. Το είχαμε και πει και παλιότερα ότι η διαφορά από τους πρώτους στη βαθμολογία θα μειωθεί. Η ομάδα πάει πάντα για τη νίκη και πιστεύω ότι θα πλησιάσουμε τους δύο πρώτους».
Κουτσιανικούλης:
«Ήταν μία σπουδαία νίκη, βάζοντας μάλιστα 4 γκολ στον άρη. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και αξίζαμε τη νίκη. Μπήκαμε δυνατά από την αρχή του αγώνα και δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη από το ξεκίνημα. Το γκολ που βάλαμε στην αρχή μας έδιωξε το άγχος».
ΦΑΣΕΙΣ
3: Πρώτη φάση στο ντέρμπι. Ο Βιεϊρίνια θα βγάλει τη σέντρα, ο Ίβιτς θα πάρει την κεφαλιά, όμως τελευταία στιγμή παίκτης του Άρη θα διώξει σε κόρνερ.
15: Μεγάλη ευκαιρία για τον Αρη! Σέντρα του Κάλβο από τα αριστερά, ο Κόκε παίρνει ανενόχλητος την εξ επαφής κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στο δοκάρι!
20: Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Στην εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία ο Νέτο άπλωσε το χέρι για να προστατεύσει το πρόσωπό του προκαλώντας το σφύριγμα του Καλόπουλου για πέναλτι και τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ιβιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ.
38: Σέντρα του Κάλβο από τα αριστερά κεφαλιά του Κόκε στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ, η μπάλα άουτ.
45: Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Ο Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Μουσλίμοβιτς με προβολή στο πρώτο δοκάρι έκανε το 2-0! Ο Βόσνιος έπρεπε να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα -η οποία θα ήταν η δεύτερη λόγω των πανηγυρισμών του. Υπενθυμίζουμε πως για τον ίδιο λόγο δέχθηκε κίτρινη ο Ιβιτς στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ.
48: Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Ο Αράνο ανατρέπει τον Βιεϊρίνια και ο Καλόπουλος δίνει πέναλτι. Ο Βιτόλο αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και κάνει το 3-0!
54: Ο Βιεϊρίνια ελίχθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σηφάκη.
55: Σουτ του Κάλβο, πάνω από τα δοκάρια του Κρέσιτς.
57: Δεύτερο δοκάρι για τον Κόκε! Ο Ισπανός με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Αράνο στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
60: Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Μπαλιά του Φωτάκη από τα δεξιά και ο Μουσλίμοβιτς με κοντινό πλασέ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0!
65: Ο Ναούστι παραλίγο να στείλει την μπάλα στην εστία του Σηφάκη αλλά ο Έλληνας πορτιέρο απομάκρυνε ενστικτωδώς!
76: Ο Κάμπορα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Κρέσιτς απομάκρυνε.
84: Γκολ για τον Αρη! Ο Νέτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ μειώνει σε 4-1.
Διαιτητής:Καλόπουλος Δ., Μακεδονίας
Βοηθός Διαιτητή:Μποζατζίδης Δ., Μακεδονίας
Βοηθός Διαιτητή:Γενναίος Χ., Αθηνών
Τέταρτος Διαιτητής:Παπασταμάτης Κ., Αθηνών
Παρατηρητής:Δούρος Γ., Κορίνθου
Π.Α.Ο.Κ.:
Βίκτορ Βιτόλο, Ντάριο Κρέσιτς, Μπρούνο Τσιρίλο, Μασιέλ Λίνο, Νίκος Αραμπατζής, Πάμπλο Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία, Βλάνταν Ιβιτς (40' Θανάσης Παπάζογλου), Βίκτορ Βιτόλο, Ολιβιέ Σορλέν (55' Γιώργος Φωτάκης), Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (80' Βασίλης Κουτσιανικούλης), Αντελίνο Βιεϊρίνια
Άρης:
Μιχάλης Σηφάκης, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Νταρσί Νέτο, Κάρλος Αράνο, Κριστιάν Νασούτι, Μεχντί Ναφτί, Νταρίο Φερνάντες, Τόνι Κάλβο (80' Σεμπαστιάν Γκαρσία), Χαβιέρ Κάμπορα (82' Σταύρος Λαμπριάκος), Φρανσίσκο Χαβίτο (61' Λεάντρο Γκρασιάν), Σέρχιο Κόκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...